Witam dopiero teraz was doczytuje, a dzisiaj naprodukowalyscie!!!!
Moja nam wczoraj zrobila psikusa.. po kapieli poszla spac i se po h obudzila, zasnela dopiero o 22:30, pozniej po 1 pobudka no i po 5.Ale do 8 pospalysmy.Pozniej pojechalysmy do babci i chrzesnicy ktora byla zakatarzona i z kaszelkiem.A popoludniu goraczka prawie 39.Dobrze ze mialam swoj termometr i mala o dziwo sie do niego przekonala.Bo jeszcze 2 tyg temu przed nim uciekala w panice.A teraz saa chciala.Wiec po powrocie do domu pomaszerowalam do mojej apteki i kupilam drugi taki sam dla siostry(swoj na noc jej zostawilam).A teraz z kapiela malej czekamy bo juz przed 19 musiala dostac papu, nie dalo sie jej uspokoic, siedzi w lezaczku i macha sbie zyrafka.
Blair- nie przejmuj sie tak ta rehabilitacja.Moja kolezanka tez musiala chodzic z malym (nie przypilnowali i mial a raczej ma nadal splaszczona z jednej strony glowke) dzieki rehabilitacji jest silniejszy, szybciej siedzial sam, szybciej raczkowal,stawal i chodzil od mojej chrzesnicy a jest niecaly miesiac mlodszy.Wiec oczywiscie lepiej zeby nie miala problemu,ale sa tez dobre strony takich cwiczen.No i dowiesz sie napewno duzo ciekawych rzeczy.teraz doczytalam, popieraz beti beti w tym temacie.
musze tez te obrazki wydrukowac.
co do lezenia na brzszku ..ufff moa to lubi i lezec i spac ale wtedy spi przy mnie do lozeczka sie boje ja odlozyc,mimo ze umie piknie przekladac glowwe z jednego na drugi bok.Z brzuszzka tez sie umie przekrecic na lecki,ale t juz z miesiac..,jak pisalam mam mala silaczke.
mitra piekne dzieciaki i super fotograf
Ju zkiedys trafilam na twoj kanal na you tubie, usmialam sie z Poli i jej nogi na stole
Cyska,blair, krisowa- tak juz jest z nasza polska sluzba zdrowia.... niestety.
cyska popieram bez forum jak bez reki
a wlasnie, jak wyglada u waszych maluszkow slad po szczepieniu na raczce to w szpitalu robione??