Witam
Galwaygirl- super ze wsio ok u Ciebie.Napisz cos od czasu do czasu. A z czasem sie ogarniesz
Jak nawet ja to jakos ogarniam to i ty ta dasz rade.Ja mam lapka odpalonego caly dzien i BB wlaczone, zagladam jak karmie mala.W jednej rece butla w drugiej na ktorej jest glowka malej trzymam myszke,ale wtedy tylko czytam.Jak twoj maly zainteresuje sie otoczeniem tez dasz rade pisac.
Cho- ja tez bardzo chcialam karmic, ale jak masz sie tak denerwowac a przy okazji mala to musisz to sobie przeyslec, albo jak munie pisze zacisnac zeby, wypic melise i walczyc.U mnie za malo mlesia, a od paru dni mala wogole cyckiem nie zainetersowana.Wiec mam nawet po dokarmianiu.Zaluje bardzo bo chociaz troszke teg mojego mlesia miala....ale sa tez i tego plusy, mamusia mogla sobie piwko otworzyc,ktore wlasnie sobie sacze.
Agatka- moja tez po szczepieniach miale takie spanie,u Krisowej bylo to samo.Co do wagi to moja urodzila sie z waga 3740,wyszla ze szpiatal z waga 3560 a w zeszlym tyg wazyla 4900.Wiec twoj to ladnie wazy.
Ale nie wiem jaki jest prawidlowy przyrost.W siatce centylowej spr moja i wyszlo mi ze jest jak najbardziej OK.
Suzi- pierwszy raz o takim czyms slysze.
Naprawde dobrze ze mamy forum, ja tak jak magdabb nie wiedzialabym nawet jak zrobic ten krochmal.ajna sprawa z ta chusta i szkleniami.Ja bym sie bala, juz taka lekliwa jestem.Choc po warsztatach pewnie zle sie dziecka nie opatuli.
Dzisiaj moja mala znowu dala mi ogarnac mieszkanie siedzac w lezaczku i zaczepiajac zabawke raczka,pozniej troszke ze mna porozmawiala posmiala.Spacerek po 10 byl,papu i tylko 1h spala.:-(Odwiedzily mnie kolezanki z pracy, a mala dala czadu placz, purpura na twarzy i na zmiane lulanie na rekach przez tate i mnie.Ktore i tak nie dzialalo,byly tylko minutowe przerwy w placzu.I tak prawie 2h.Jak zaczelam rozbierac od kapieli- aniol nie dziecko- tak lubie kapiele.Po kapieli flacha i spiocha od 20
Jutro znowu na dzialke jedziemy, w taka pogode nie bede meczyc sie w miescie,tescie nie jada ale zabieram moja mame, a ze moja siostra tez na wies pojechala i bedzie tylko 30km od nas to ja w niedziele odwiedzimy.Mama u niej zostanie i razem do k-ce przyjada
Co do przesypiania calych nocek, mnie tez meczy to wstawanie choc tez mam tylko jedno.Mojej siostrze mala tez ok 2 miesiaca zaczela spac cala nocke,a znajomej w miesiacu.Wiec niektore z nas moga byc bardzo szczesliwe juz niedlugo