Coja - Gratuluję podwójnego szczęścia :-) Hehe a mi się dzisiaj śniło, że urodziłam bliźniaki 2 ślicznych chłopców. No ale u mnie już potwierdzone, że będzie jedno maleństwo. Właśnie w jakim wieku jest Twój synek?
Kitek - super, że u maleństwa wszystko dobrze :-) szkoda tylko, że te usgie takie kijowe tam mają. Oby szybko je zmienili lub na kolejne usgie wysłali Ci na jakieś lepsze.
Isia - witamy wśród Nas !!! Trzymam kciuki za spokojny przebieg ciąży. Ps. mamy podobny termin porodu. Ja mam na 5.02.2012r ;-)
Ja biorę na razie kwas foliowy. Ale na dniach kupię sobie jakieś witaminki ;-) coś dzisiaj nie czuję się jakbym w ciąży była. Mam nadzieję, że wszystko ok ze skarbkiem. Ja już bym chciała ruchy poczuć hehe :-)
Też słyszałam, że na USG-ie w 12tyg. można poznać już płeć. Ja co prawda jak (byłam w ciąży z Kubą) miałam je robione, to o tym nie wiedziałam i nie patrzyłam wtedy na płeć. Ale mam film na płycie z tego USGie i widać jak na dłoni, że chłopak miał być. Teraz już będę patrzeć hehe czy jest coś pomiędzy nóżkami.
Ale mnie męczą zęby, tzn. boli mnie jeden na dole. Spać nie mogę przez niego
czas znów do sadysty się przejść
Dzisiaj miałam iść do kina z młodym, ale woda mi kapie z pod umywalki. Jakaś uszczelka puściła, ehh jak na złość
A mąż dzisiaj cały dzień w pracy!!! jedynie miska mnie ratuje i nie korzystanie z umywalki przez pewien czas !!!
To tyle zmykam ogarnąć mieszkanko, siebie.