ani83
Fanka BB :)
Munie lepiej chuchać na zimne i pójść do jednego lekarza więcej niż potem sobie robić wyrzuty do końca życia. Gdy moja córa się urodziła to położna tak kazała z nią ćwiczyć jak zrobiła to Twoja lekarka. Ale z tego co pamiętam trochę czasu minęło zanim główkę prosto trzymała. Tymkowi w tej pozycji dość szybko główka opada, za to jak leży na brzuszku to trzyma długo w górze. Rehabilitacja nie zaszkodzi, jedynie pomoże. U mnie w rodzinie jest przypadek chłopca, który mając ponad 6 miesięcy nie przekręcał się na boczek. Rehabilitacja w jego przypadku zrobiła znaczne postępy, niestety sprawa jest bardziej złożona i potrzeba będzie sporo pracy aby nadgonił rówieśników. A winną była pediatra, która przez pół roku nie zauważyła, że dziecko nieprawidłowo się rozwija.
Digitalis trzymam kciuki, aby znajomi się do końca tygodnia wyprowadzili a Ty abyś złapała oddech i odzyskała swoją prywatność.
My jesteśmy po usg bioderek. Wszystko w porządku, wizyta kontrolna za 6 tygodni.
Ubieram Tymka podobnie jak Wy ale u nas to jest mega ciepło w domu, jakieś 23-24 st. Tylko, że ten mój cwaniak mały rozkopuje mi się z kocyka a w rożku za bardzo mu się nie widzi spanie.
Digitalis trzymam kciuki, aby znajomi się do końca tygodnia wyprowadzili a Ty abyś złapała oddech i odzyskała swoją prywatność.
My jesteśmy po usg bioderek. Wszystko w porządku, wizyta kontrolna za 6 tygodni.
Ubieram Tymka podobnie jak Wy ale u nas to jest mega ciepło w domu, jakieś 23-24 st. Tylko, że ten mój cwaniak mały rozkopuje mi się z kocyka a w rożku za bardzo mu się nie widzi spanie.