dzięki raz jeszcze za odzew w sprawie laktatorów, czyli w sumie 3 firmy górują, więc na nich się skupię, jutro na spokojnie usiądę na allegro i coś wybiorę, to M mi zamówi, wtedy w połowie przyszłego tyg może już będzie
dziś Milenka skończyła miesiąc, cały czas nie mogę uwierzyć, ze już tyle czasu jest z nami, bo mi to tak szybko minęło, jakby dopiero parę dni przeleciało
mój M też jakoś mało specjalnie się garnie do pomocy, ale ja się nie daję, bo dla niego najlepsze rozwiązanie, zeby mi mała ciągle na cycku wisiała, no ale tak to by mi cycki zaraz odpadły ;p ale za to robi mi jedzonko, herbatki, sprząta w mieszkaniu, prasuje ciuszki małej, wstawia pranie, zajmuje się starszakiem, więc nie mam co pod tym względem narzekać
spacerek dziś też pierwszy zaliczyliśmy, oczywiście kierującym wózkiem był Mati, nie chciał nikomu oddać
no nic idę się myć i do wyrka, pewnie niedługo Milena się obudzi na jedzonko, a potem już ładnie zaśnie na noc, chociaż w sumie od 16 śpi, wstała tylko po 18 zjadła i śpi do teraz, nawet ja się chwilę po 16 przespałam