reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Cześć Kobietki ja z innej beczki czy któraś z was mi pomoże jak dadać fotkę mam bo nie mam pojęcia chciałam wkleić foteczkę Małgosi wdo galeri narodzonych i nie umię:zawstydzona/y::no:

no i już doszłam do tego

Ostatnia edycja:
reklama
Dee mnie się wydaje, że Polunia podobna do tatusia:-)
Siwa super panienka:tak:
Mama ależ Filipek ma przenikliwe oczęta

galwaygirl- juz niedlugo:tak:.naciesz sie brzuchem, ja za swoim juz tesknie,chcialabym miec i brzuch i Tyne w ramionach(wlasnie wcina butle lezac w nich):-D
Trina gratuluje :) punktualna dzidzia :-)

Ostatnia edycja:
Hej Kobietki
:-)
Ale dzisiaj padnięta jestem... Juniorek też odpoczywa po dzisiejszej bieganinie... Wprawdzie on cały czas spał w aucie, ale jednak się zmęczył hehe Niestety BB wypadł kolejny wyjazd... :-( No ale mówił, że ten miesiąc będzie ciężki, co chwile jakieś inwestycje nowe itd... eh... Ale załatwił mi szofera :-D i jego przyjaciel mnie poobwoził dzisiaj wszędzie. Była położna dzisiaj, ściągnęła mi szwy, wczoraj Sebusiowi odpadł kikutek :-D ma przepiękny pępuszek :** W ogóle, to Sebuś ma uczulenie na Johnsona... Na szczęście mam tylko płyn do kąpieli... Tak go wysypało biedactwo moje... Wczoraj kąpałam go w czystej wodzie i już troszkę mu zeszło, a położna powiedziała, żebym dzisiaj go z krochmalem wykąpała :-D Także krochmalimy Juniorka dzisiaj :-D.
Byłam w firmie u siebie załatwić macierzyński i... Nie mogłam się powstrzymać... :zawstydzona/y: Obok jest cukiernia, w której mają najlepsze pączki na świecie. Zeżarłam dwa :zawstydzona/y:... Wprawdzie niby nie powinnam, bo tłuste itd, ale ostatnio jadłam w tłusty czwartek i Juniorkowi nic nie było...
Co najlepsze... Wczoraj byliśmy z BB na zakupach i przy kasie zorientowałam się, że nie zważyliśmy jabłuszek. Mówię więc, że skoczę szybko do wagi. I przy regale kobietka wykładała towar i chciała mnie przepuścić. Ja błysnęłam żartem i mówię: "Spokojnie, przeskoczę sobie" a ona łachudra do mnie: "Może w pani stanie lepiej nie..." :eek::szok::wściekła/y: Jak to BB powiedziałam, to się prawie obsmarkal ze śmiechu... A ja prawie brzucha nie mam już!!! No ale chodzę jak pingwin z przyzwyzajenia hehe
Gratuluję wszystkim rozpakowanym Mamusiom... Przepraszam, że tak ogólnie, ale jakoś nie umiem się skoncentrować... :zawstydzona/y: I wszystkie Bąbelki przepiękne!!! Też się pochwalimy zaraz ;-)
Isia- ale laseczka z Ciebie... No, no... I kto by pomyślal, że dopiero co urodziłaś

Olcia- piekny krasnoludek, czapka bomba!!! no widze ze nie tylko mojej stopki wydaja sie ogromniaste!!! :-D
Justyn_ka-sliczna gwiazda!! mieliscie pomysl na zdjecie!! bedzie super pamiatka
Dee- tatus dumny jak paw(jak pewnie kazda nasza polowka)
Dziewczyny jak te nasze dzieci sie zmieniaja, jak tak sie popatrzy na dzieci zaraz po porodzie i pozniej.Jak inne dzieci calkowicie.
Ale wszystkie cudne

Zajrzalam do galerii. Będę koleżankom polecać zachodzenie w ciążę z terminem na luty bo cudne dzieciaki wychodzą :)

Dee jak zobaczyłam twoje fotki to parsknęłam śmiechem , bo Pola ma chyba więcej włosków niż tata:)

OlciaLolcia..zawsze mówiłam ze Johnson do d..jest... ja używam Hippa ,ew niemiecki Penaten

Mitra- Ja mam wszystko z Nivea, tylko ten płyn... Widać BB się bardziej zna, bo całą wyprawkę kosmetyków dla Juniorka kupił mi z Hippa właśnie :zawstydzona/y::-p

Mitra- Ja mam wszystko z Nivea, tylko ten płyn... Widać BB się bardziej zna, bo całą wyprawkę kosmetyków dla Juniorka kupił mi z Hippa właśnie :zawstydzona/y::-p
Kurcze internetowy nie internetowy ty se tego księcia pilnuj i to bardzo. Fotek nie wstawiaj , koleżankom nie przedstawiaj i targaj pod ołtarz bo drugiego takiego ze świecą nie znajdziesz ;)

reklama
Olcia popieram Mitrę :-p koleżankom nie pokazuj, nie chwal przed nimi :-p My to co innego, każda trzyma kciuki i z wypiekami czyta lutową ;) telenowelę :cool:

Ja po wizycie u mojej gin :tak: od razu humor lepszy mam :) pocieszyła, podtrzymała na duchu. W środę mam iść do jej szefa rozmawiać o cc. Jakby coś nie chciał i miał "ale", choć dr R. w to wątpi, to mam od razu dzwonić, czekać w szpitalu, a ona zejdzie na dół jak najszybciej będzie mogła. A jeśli ordynator wyda zgodę (tzn. podpisze skierowanie do szpitala), to i tak mam zadzwonić, to będziemy się dokładnie umawiały na cc. Kurcze, czuła się będę zaopiekowana jeśli to ona mi zrobi cięcie :tak: I od środy co 2-3 dni jeździmy na ktg do szpitala :)

Do góry