ani83
Fanka BB :)
Dee_ ta kulka to hemoroid. Jak długo nie byłaś w kibelku to polecam czopki glicerynowe lub jabłko przed snem zjeść. Byłam po 3 dniach w wc ale wspomogłam się w szpitalu bisacodylem. Mój Tymek też trochę nerwowy przy przystawianiu do piersi ale położna powiedziała, że przystawiamy dziecko do piersi a nie odwrotnie i jest już lepiej. Przytrzymuję mu główkę by się nie kręcił i szybko zasysa.
Munie wracając do tematu mleka wybrałabym krowie lub świeże ze sklepu, uht jest już tak przerobione że traci bardzo wiele z wartości odżywczych.
Digitalis a może tak zmolestuj m? Szansa, że przyspieszysz poród
Mitra kolejna cudna fotka. Widzę, że masz wielki talent do fotografowania. Też chciałabym mieć taką sesyjkę moich dzieciątek
U nas spokojnie, Tymek śpi, je i ostro atakuje pieluchę :-) Najbardziej lubi robić kupkę w taką czystą, dopiero co zmienioną
Munie wracając do tematu mleka wybrałabym krowie lub świeże ze sklepu, uht jest już tak przerobione że traci bardzo wiele z wartości odżywczych.
Digitalis a może tak zmolestuj m? Szansa, że przyspieszysz poród
Mitra kolejna cudna fotka. Widzę, że masz wielki talent do fotografowania. Też chciałabym mieć taką sesyjkę moich dzieciątek
U nas spokojnie, Tymek śpi, je i ostro atakuje pieluchę :-) Najbardziej lubi robić kupkę w taką czystą, dopiero co zmienioną
Ostatnia edycja: