reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
Bosszzzzeee dziewczyny dzis umieram...wypiłam kubusia małego (bo miałam ochote) i nie wiem co ze soba zrobić...dwa razy juz sie witałam z kibelkiem, strasznie mnie wydeło, jakieś zimne poty...tak mnie nie mdliło dawno....taka biedna jestem i nie ma mnie kto pożalić:( Cos ta moja Kropka chyba nie przepada za przecierowymi soczkami.....
Czekam, czekam z niecierpliwością na ten 12 tydz...powinno być wtedy lepiej...a i psychicznie troche odetchne...jak nie ma oznak ciąży to jest bardzo zle, jak sa to tez zle...

Kasia mama Oliwci w tym wypadku chyba nie masz wyjscia i musisz uzbroic sie w cierpliwość...trzymam kciuki:)

Żebym była w Polsce dawno bym już nie czekała i miała te lekarstwa i na pewno była po wizycie u ginokolga a tu jest tak że jeżeli ciąża wczesna to nic nie zrobią chyba ze po raz 3 poroniłaś.Jestem bezradna i nie mogę se tego darować :wściekła/y:.Mam nadzieję że będzie dobrze. Objawy niby mam piersi większe lekko żyłki widać leki ból. Temperatura 37.06 a jak spada to góra 2 kreski.

Bosszzzzeee dziewczyny dzis umieram...wypiłam kubusia małego (bo miałam ochote) i nie wiem co ze soba zrobić...dwa razy juz sie witałam z kibelkiem, strasznie mnie wydeło, jakieś zimne poty...tak mnie nie mdliło dawno....taka biedna jestem i nie ma mnie kto pożalić:( Cos ta moja Kropka chyba nie przepada za przecierowymi soczkami.....
Czekam, czekam z niecierpliwością na ten 12 tydz...powinno być wtedy lepiej...a i psychicznie troche odetchne...jak nie ma oznak ciąży to jest bardzo zle, jak sa to tez zle...

Heh to ja na odwrót z mdłościami miałam /mam spokój narazie (dziś) nawet zjadłam dwie kromki, kapuśniaka i małe frytki z keczupem :) Oj oj dobra dobra ja tu śmieju, ale tak naparwdę nerwy mnie zjedzą z tym śluzem. Leżę...
Może pij niegazowaną wodę? Współczuję, sama miałam takie dwa koszmarne dni, że z łóżka wstać nie mogłam.Przytulam

reklama
Hej dziewczyny:)

Powiedzcie mi czy gin przy wizycie jak widziałyscie serduszko na usg to mówił jak szybko bije??podawał jakies parametry??

Do góry