reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

reklama
Bosszzzzeee dziewczyny dzis umieram...wypiłam kubusia małego (bo miałam ochote) i nie wiem co ze soba zrobić...dwa razy juz sie witałam z kibelkiem, strasznie mnie wydeło, jakieś zimne poty...tak mnie nie mdliło dawno....taka biedna jestem i nie ma mnie kto pożalić:( Cos ta moja Kropka chyba nie przepada za przecierowymi soczkami.....
Czekam, czekam z niecierpliwością na ten 12 tydz...powinno być wtedy lepiej...a i psychicznie troche odetchne...jak nie ma oznak ciąży to jest bardzo zle, jak sa to tez zle...

Kasia mama Oliwci w tym wypadku chyba nie masz wyjscia i musisz uzbroic sie w cierpliwość...trzymam kciuki:)

Żebym była w Polsce dawno bym już nie czekała i miała te lekarstwa i na pewno była po wizycie u ginokolga a tu jest tak że jeżeli ciąża wczesna to nic nie zrobią chyba ze po raz 3 poroniłaś.Jestem bezradna i nie mogę se tego darować :wściekła/y:.Mam nadzieję że będzie dobrze. Objawy niby mam piersi większe lekko żyłki widać leki ból. Temperatura 37.06 a jak spada to góra 2 kreski.

Bosszzzzeee dziewczyny dzis umieram...wypiłam kubusia małego (bo miałam ochote) i nie wiem co ze soba zrobić...dwa razy juz sie witałam z kibelkiem, strasznie mnie wydeło, jakieś zimne poty...tak mnie nie mdliło dawno....taka biedna jestem i nie ma mnie kto pożalić:( Cos ta moja Kropka chyba nie przepada za przecierowymi soczkami.....
Czekam, czekam z niecierpliwością na ten 12 tydz...powinno być wtedy lepiej...a i psychicznie troche odetchne...jak nie ma oznak ciąży to jest bardzo zle, jak sa to tez zle...

Heh to ja na odwrót z mdłościami miałam /mam spokój narazie (dziś) nawet zjadłam dwie kromki, kapuśniaka i małe frytki z keczupem :) Oj oj dobra dobra ja tu śmieju, ale tak naparwdę nerwy mnie zjedzą z tym śluzem. Leżę...
Może pij niegazowaną wodę? Współczuję, sama miałam takie dwa koszmarne dni, że z łóżka wstać nie mogłam.Przytulam

reklama
Hej dziewczyny:)

Powiedzcie mi czy gin przy wizycie jak widziałyscie serduszko na usg to mówił jak szybko bije??podawał jakies parametry??

Do góry