Kasia mama Oliwci
Początkująca w BB
Dodam ze jakiś czas po tym plamieniu współżyłam z mężem a może znowu zaszłam w ciążę jak tamtą poroniłam Co myślicie !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lady 87 dziękuję za pocieszenie
Dodam ze jakiś czas po tym plamieniu współżyłam z mężem a może znowu zaszłam w ciążę jak tamtą poroniłam Co myślicie !!!
Bosszzzzeee dziewczyny dzis umieram...wypiłam kubusia małego (bo miałam ochote) i nie wiem co ze soba zrobić...dwa razy juz sie witałam z kibelkiem, strasznie mnie wydeło, jakieś zimne poty...tak mnie nie mdliło dawno....taka biedna jestem i nie ma mnie kto pożalić Cos ta moja Kropka chyba nie przepada za przecierowymi soczkami.....
Czekam, czekam z niecierpliwością na ten 12 tydz...powinno być wtedy lepiej...a i psychicznie troche odetchne...jak nie ma oznak ciąży to jest bardzo zle, jak sa to tez zle...
6 maja miałam ostatnią