reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2012

czesc :-) dzis znow malo ciazowo sie czuje, mam nadzieje ze wszytko ok. Bole brzucha jak na @ praktycznie juz odeszly w zapomnienie, jedyna oznaka to bol piersi, ktory jak zawsze towarzyszy mi od owulki. Ehhh ja chce juz kolejna wizyte i usg

reklama
a ja po drzemeczce, zjadłam bobu, ale wzdęć jeszcze nie mam ;)

lady87
bieżesz jakiś progesteron?? zadzwoń do lekarza zapytaj co i jak i leż leż leż :) będzie dobrze

a ja po drzemeczce, zjadłam bobu, ale wzdęć jeszcze nie mam ;)

lady87
bieżesz jakiś progesteron?? zadzwoń do lekarza zapytaj co i jak i leż leż leż :) będzie dobrze

Tak ja biorę duphaston 3x1, zastrzyki clexane, wit. E 2x1i folik 1x1. Właśnie leżę i leżeć będę do poniedziałku. Pomyślałam i stwierdziłam, że szkoda się mi denerwować teraz bo co da mi na weekend do szpitala gdzie będę mieć to samo i leżeć? Co ma być to będzie... jak nie to znak, że dziecko mi nie jest dane i tyle i będę musiała dać sobie spokój.

Witam jestem tu nowa.A więc zacznę od tego mieszkam w Uk mam już córeczkę ma 2.5 roku.No i chyba jestem po raz 2 w ciąży termin mam na 10 lutego tak mi powiedziała lekarka!!!ale pojawił się problem od 5 czerwca miałam 2 dniowe plamienie więc poszłam do lekarza jeszcze raz,tam mi powiedziała żeby zrobić za tydzien test ciążowy i przyjść jak będzie pozytywny.Więc zrobiłam tak jak mi powiedziała był pozytywny.Znowu poszłam do lekarza tam mnie zważyła osłuchała i powiedziała żebym poczekała do 3 tygodni bo ze szpitala przyjdzie termin wizyty gdzie porobią mi wszystkie badania i wtedy będzie wiadomo.No to czekam ale jestem kłębkiem nerwów !!!sama już nie wiem dzisiaj jest juz sierpień a test ciążowy nadal pozytywny co o tym myślicie???czy tak długo może być pozytywny jak bym nawet poroniła w tedy ciąża miała gdzieś 3 tygodnie.

Witam jestem tu nowa.A więc zacznę od tego mieszkam w Uk mam już córeczkę ma 2.5 roku.No i chyba jestem po raz 2 w ciąży termin mam na 10 lutego tak mi powiedziała lekarka!!!ale pojawił się problem od 5 czerwca miałam 2 dniowe plamienie więc poszłam do lekarza jeszcze raz,tam mi powiedziała żeby zrobić za tydzien test ciążowy i przyjść jak będzie pozytywny.Więc zrobiłam tak jak mi powiedziała był pozytywny.Znowu poszłam do lekarza tam mnie zważyła osłuchała i powiedziała żebym poczekała do 3 tygodni bo ze szpitala przyjdzie termin wizyty gdzie porobią mi wszystkie badania i wtedy będzie wiadomo.No to czekam ale jestem kłębkiem nerwów !!!sama już nie wiem dzisiaj jest juz sierpień a test ciążowy nadal pozytywny co o tym myślicie???czy tak długo może być pozytywny jak bym nawet poroniła w tedy ciąża miała gdzieś 3 tygodnie.

Z tego co ja wiem i z moich doświadczeń to test pozytywny jest 2 tygodnie po poronieniu pozytywny. Musisz czekać, może myśl o czymś innym? Skoro nie miałaś wcześniej poronień to spokojniej do tego podejdź - chociaż wiem, że się nie da :/

reklama
Do góry