czesc :-) dzis znow malo ciazowo sie czuje, mam nadzieje ze wszytko ok. Bole brzucha jak na @ praktycznie juz odeszly w zapomnienie, jedyna oznaka to bol piersi, ktory jak zawsze towarzyszy mi od owulki. Ehhh ja chce juz kolejna wizyte i usg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja po drzemeczce, zjadłam bobu, ale wzdęć jeszcze nie mam
lady87 bieżesz jakiś progesteron?? zadzwoń do lekarza zapytaj co i jak i leż leż leż będzie dobrze
Witam jestem tu nowa.A więc zacznę od tego mieszkam w Uk mam już córeczkę ma 2.5 roku.No i chyba jestem po raz 2 w ciąży termin mam na 10 lutego tak mi powiedziała lekarka!!!ale pojawił się problem od 5 czerwca miałam 2 dniowe plamienie więc poszłam do lekarza jeszcze raz,tam mi powiedziała żeby zrobić za tydzien test ciążowy i przyjść jak będzie pozytywny.Więc zrobiłam tak jak mi powiedziała był pozytywny.Znowu poszłam do lekarza tam mnie zważyła osłuchała i powiedziała żebym poczekała do 3 tygodni bo ze szpitala przyjdzie termin wizyty gdzie porobią mi wszystkie badania i wtedy będzie wiadomo.No to czekam ale jestem kłębkiem nerwów !!!sama już nie wiem dzisiaj jest juz sierpień a test ciążowy nadal pozytywny co o tym myślicie???czy tak długo może być pozytywny jak bym nawet poroniła w tedy ciąża miała gdzieś 3 tygodnie.