reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

czesc :-) dzis znow malo ciazowo sie czuje, mam nadzieje ze wszytko ok. Bole brzucha jak na @ praktycznie juz odeszly w zapomnienie, jedyna oznaka to bol piersi, ktory jak zawsze towarzyszy mi od owulki. Ehhh ja chce juz kolejna wizyte i usg

reklama
a ja po drzemeczce, zjadłam bobu, ale wzdęć jeszcze nie mam ;)

lady87
bieżesz jakiś progesteron?? zadzwoń do lekarza zapytaj co i jak i leż leż leż :) będzie dobrze

a ja po drzemeczce, zjadłam bobu, ale wzdęć jeszcze nie mam ;)

lady87
bieżesz jakiś progesteron?? zadzwoń do lekarza zapytaj co i jak i leż leż leż :) będzie dobrze

Tak ja biorę duphaston 3x1, zastrzyki clexane, wit. E 2x1i folik 1x1. Właśnie leżę i leżeć będę do poniedziałku. Pomyślałam i stwierdziłam, że szkoda się mi denerwować teraz bo co da mi na weekend do szpitala gdzie będę mieć to samo i leżeć? Co ma być to będzie... jak nie to znak, że dziecko mi nie jest dane i tyle i będę musiała dać sobie spokój.

Witam jestem tu nowa.A więc zacznę od tego mieszkam w Uk mam już córeczkę ma 2.5 roku.No i chyba jestem po raz 2 w ciąży termin mam na 10 lutego tak mi powiedziała lekarka!!!ale pojawił się problem od 5 czerwca miałam 2 dniowe plamienie więc poszłam do lekarza jeszcze raz,tam mi powiedziała żeby zrobić za tydzien test ciążowy i przyjść jak będzie pozytywny.Więc zrobiłam tak jak mi powiedziała był pozytywny.Znowu poszłam do lekarza tam mnie zważyła osłuchała i powiedziała żebym poczekała do 3 tygodni bo ze szpitala przyjdzie termin wizyty gdzie porobią mi wszystkie badania i wtedy będzie wiadomo.No to czekam ale jestem kłębkiem nerwów !!!sama już nie wiem dzisiaj jest juz sierpień a test ciążowy nadal pozytywny co o tym myślicie???czy tak długo może być pozytywny jak bym nawet poroniła w tedy ciąża miała gdzieś 3 tygodnie.

Witam jestem tu nowa.A więc zacznę od tego mieszkam w Uk mam już córeczkę ma 2.5 roku.No i chyba jestem po raz 2 w ciąży termin mam na 10 lutego tak mi powiedziała lekarka!!!ale pojawił się problem od 5 czerwca miałam 2 dniowe plamienie więc poszłam do lekarza jeszcze raz,tam mi powiedziała żeby zrobić za tydzien test ciążowy i przyjść jak będzie pozytywny.Więc zrobiłam tak jak mi powiedziała był pozytywny.Znowu poszłam do lekarza tam mnie zważyła osłuchała i powiedziała żebym poczekała do 3 tygodni bo ze szpitala przyjdzie termin wizyty gdzie porobią mi wszystkie badania i wtedy będzie wiadomo.No to czekam ale jestem kłębkiem nerwów !!!sama już nie wiem dzisiaj jest juz sierpień a test ciążowy nadal pozytywny co o tym myślicie???czy tak długo może być pozytywny jak bym nawet poroniła w tedy ciąża miała gdzieś 3 tygodnie.

Z tego co ja wiem i z moich doświadczeń to test pozytywny jest 2 tygodnie po poronieniu pozytywny. Musisz czekać, może myśl o czymś innym? Skoro nie miałaś wcześniej poronień to spokojniej do tego podejdź - chociaż wiem, że się nie da :/

reklama
Do góry