reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Dziewczynki powiedzcie mi jeśli wiecie oczywiście,bo mąż kupił mi w aptece maść na sutki BEPANTHEN i pani w aptece powiedziała że nie trzeba jej ścierać z sutka przed karmieniem, bo ma taki skład że nie szkodzi dzecku.A na ulotce jest napisane żeby ścierać i zgłupiałam.

bo to sa te nowe opakowania teraz i wszędzie piszą, żeby wycierać ale mam sporo znajomych które tej maści używały i używają dalej, nic nie wycierają i jest ok.

reklama
z tym, że ja nie smarowałam przed samym karmieniem, tylko po. Zostawiałam grubą warstwę i paradowałam z biustem na wierzchu dopóki trochę nie wsiąkło :-D

Zjadłam w ciągu dnia całą tabliczkę czekolady :-D myślałam, że będzie brykać, ale coś nie chce.
Jak się położyłam to troszkę czułam przeciąganie, ale niewiele. Więc nie panikuję. Jutro wizyta dość wcześnie - o 10 więc wytrzymam :-)
Jednak będę ją obserwować :-)

Dee - przed samym porodem dzieci stają się mniej aktywne :tak: może coś się zacznie? A poza tym masz jutro wizytę u gina, a na naszym wątku 95% dziewczyn chyba po takiej wizycie i badaniu trafiło na porodówkę :-D szczerze mówiąc chyba nawet wszystkie

Dee - przed samym porodem dzieci stają się mniej aktywne :tak: może coś się zacznie? A poza tym masz jutro wizytę u gina, a na naszym wątku 95% dziewczyn chyba po takiej wizycie i badaniu trafiło na porodówkę :-D szczerze mówiąc chyba nawet wszystkie

i to sobie przywłaszczę jako życzenie imieninowe (jutro) :-) oby się spełniło :-)

no mąż miał widoki ;-) uroki początków karmienia. Ale tak jest najlepiej,bo najszybciej się goi jak jest dostęp powietrza.

reklama
Do góry