Paluszek_
Fanka BB :)
magdabb bardzo współczuję, z teoorii wiem ze własnie na tym etapie w którym Ty jesteś bywają takie problemy...podobno grunt to pozytywne nastawienie, przystawianie dziecka do piersi co chwile i picie tych herbatek laktacyjnych...ale to tylko teoria...trzymaj się! może popros o konsultację doradcę laktacyjnego???masz taką możliwość? trzymam kciuki!
OlciaOlcia fajny ten Twoj BB ale to już wiesz Ja przez chwile wczoraj się zastanawiałam czy nie rodzisz? ale widze ze Sebastian podobnie jak moja Nina raczej jeszcze nie zdecydowany
MamaNiki ja własnie też ciągle gdybam o tych leżaczkach, bujaczkach, huśtawkach, już byłam zdecydowana na bujaczek leżaczek z fisher price (taki 3w1 az do 18 kg) ale jak zobaczyłam na wątku zakupowym link do hustawki którą ma betibeti to się zaczynam zastanawiać...
Isia pozazdrościć opieki, ciesz się i korzystaj póki jeszcze możesz!!!
OlciaOlcia fajny ten Twoj BB ale to już wiesz Ja przez chwile wczoraj się zastanawiałam czy nie rodzisz? ale widze ze Sebastian podobnie jak moja Nina raczej jeszcze nie zdecydowany
MamaNiki ja własnie też ciągle gdybam o tych leżaczkach, bujaczkach, huśtawkach, już byłam zdecydowana na bujaczek leżaczek z fisher price (taki 3w1 az do 18 kg) ale jak zobaczyłam na wątku zakupowym link do hustawki którą ma betibeti to się zaczynam zastanawiać...
Isia pozazdrościć opieki, ciesz się i korzystaj póki jeszcze możesz!!!