reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Ja zwariuje z tym moim synem, ja ledwo siedze a ten dalej nie jest spiacy tylko gada do mnie, a jak odchodze albo klade sie kolo niego to ryczy :/

reklama
hej Kochane dawno mnie tu nie było, ale jesteśmy na fb wiecd chyba kontakt ze sobą mamy :) wreszcie dostałam laptopa, bo non stop z komory daje, ja jeszcze nie daje nic innego oprócz cyca, zastanawiam się nad woda dosladzana leciutko glukoa, bo po koperkach i rumianku moja cira się zle czula i boje się,ze Tymcio tez może, mi cos cycki szwankują od wczoraj, wiec pije herbatki non stop, a po nich i ja i Tymek mamy gazy i pierdzimy, ze hej :zawstydzona/y:

Ja swojej już koperku nie daję. Jakby trochę przeszly kolki. Jak będzie goraco w lecie to ma pewno podam czysta wodę syna to uspokoilo bo wcześniej darl sie i ciagle cyca chciał a bylo naprawdę gorące lato.

Witam. To fakt w ciąży każdy cwany miał dużo czasu ..a teraz szkoda bo jak tylko chwila wolna to człowiek chce coś zrobić albo odpocząć.
Ale u mnie pomału daje się żyć adaś śpi od 22 do 5 a ostatnio nawet 6 czy 6.30. W dzień go rozgryzłam troche :p teraz pomału właśnie kończy swoją pierwszą drzemke w dzień bo już się kręci. Ale za to moge zjeść śniadanie jak człowiek i zajrzeć do komputera.Niestety my karmimy się sztucznie tylko i wyłącznie już. A nie bawem zabawa ze słoiczkami. Tylko problem w tym że nie bardzo wiem jak się za to zabrać :)hehe ale jak przyjdzie co do czego to będę szukać jak dobrze to rozplanować :)

reklama
Mój Janek dopiero co skończył 3 m-ce a widzę, że już bardzo się rozgląda za jedzeniem. My jemy a on leżąc patrzy wielkimi oczami i wierzga nogami :-) Widzę, że ma ogromną ochotę zjeść coś innego niż cycuś. Myślałam żeby dużo później wprowadzać słoiczki ale przy takim zainteresowaniu chyba też za kilka tygodni zacznę z jakąś marcheweczką albo jabłuszkiem.

Sama za to odważyłam się przedwczoraj na truskawki i w sumie nie wiem jak wypadł ten test, bo buzia czysta, klatka też ale jakby coś wysypało się na łokciach . . . więc nie wiem czy jest uczulony czy nie.

Do góry