reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Dzięki dziewczynki, ale ledwo wyrabiam na zakrętach i nie znajduję czasu na kompa, a ponieważ nie znoszę mieć zaległości byłabym mega sfrustrowana, że nie jestem z Wami na bieżąco ...
Jakby mi było mało to zaliczyłam z małym pobyt w szpitalu (zapalenie płuc, brat go zaraził, który sam też zaliczył dwa antybiotyki) a małż mi mówi, że nic nie robię . . .

Mamo Stacha tęskno mi za Tobą! Bardzo współczuję choroby synków :-( Mam nadzieję, że już dobrze z nimi. A mąż, cóż.... przemilczę... Obrobienie 3 dzieci, do tego dom.... Ja z jednym ledwo się wyrabiam ( a czasami i się nie wyrabiam), więc nie mam pojęcia jak Ty dajesz radę z 2 urwisów. Dzielna babka jesteś i tyle! Może niech mąż zajmie się dziećmi przez weekend, ogarnie dom, ugotuje obiad i dopiero wtedy wypowie się na temat "nicnierobienia" na macierzyńskim.
No wkurza mnie coś takie niesamowicie!!!

Mamo Stacha przytulam :-) katia ma racje daj mezowi zajac sie dziecmi i domem vhociaz przez jeden dzien bo weekendu pewnie by biedny nie przezyl. Ja dzis mlodego zostawilam z ojcem i poszlam sie drzemnac ale nic mu nie powiedzialam, po 30 min slysze ze olek zaczal marudzic a ten go na rece i do mamusi. udawalam ze spie. postal chwilke i poszedl na dol. smiac mi sie chcialo hehe pozniej przyszedl jeszcze raz polozyl mi olka do lozka i uciekl dupek jeden. Na szczescie maly mi zasnal po cycowaniu :)

Karola, obśmiałam się jak norka z postępowania małża :-D
Katia, ja też strasznie za Wami tęsknię . . . bardzo. Ciekawa jestem jak dzieciątka, moje lutowe kochane . . .
Co do małża to od wczoraj postanowiłam nie robić nic i zasiadłam na sofie ostentacyjnie. Przełknął i radzi sobie. Ale ja sobie nie radzę :-D Normalnie trudno jest się obijać cały dzień :-D Tyłek boli od siedzenia :-D Dziś jestem na nogach od 5:30 bo nie czułam zmęczenia, wstałam o pojechałam z najstarszym na turniej piłki nożnej do Grodziska (zdobyli I miejsce :-)), wróciłam i znów ostentacyjnie zasiadłam :-D Stąd jestem na bb. Ale, przysięgam, czekam na jutrzejszy dzień jak małż pójdzie do pracy a ja po cichutku będę mogła coś porobić . . . tak, żeby nie zauważył efektów :-D Chyba okna pomyję :-)

Witam. Ja dziś mam samotny wieczór z telefonem. Po mojego zadzwonili 3 godziny przed i do polnocyr w pracy będzie.
Mama Stacha podziwiam ja nie wiem jak ty mozesz od 5 rano byc aktywna. Ja jak nie śpię to z łóżka nie wstame przed 7 .leżę z nimi. Jestem zmęczona.
Karolina współczuję męża ze mna by mu tak łatwo nie poszło. Moj bierze dzieci na dół i tylko mówię o ktorej ma mnie zbudzic i ma tak robić żeby nie wyly bo spać nie mogę wiece wychodzi czesto na spacer. Ostatnio bierze rano ta ktora nie śpi a ja dosypiam z drugą.
I wreszcie mamy date chrzcin :-D wrzesnien do tego w Polsce ale chrzrstnego dalej nie ma

Verita mam nadzieje, ze jeszcze jest nadzieja dla mojego meza, ja dzis pierwszy raz tak go zalatwilam bo zawsze biore malego i go najpierw usypiam albo kladziemy sie razem. Super, ze macie juz date chrzcin, u nas cisza na razie. Mam nadzieje, z ejak juz sie przeprowadzimy to podejmiemy decyzjeJa tez czasami wstaje o 5 ale nie ma bata nie dalabym rady tak caly dzien, musi byc drzemka :-)

reklama
Do góry