reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

dzien dobry :) Ja dzis mam dzien wiosennych porządków :-) Maly spi wiec moge w domu cos porobic i zaczac pakowac kartony :-) Nie udalo mi sie wytrzymac bez slodkiego dluzej jak jeden dzien i wlasnie wcinam ciastka dla gosci :-D

reklama
witam i ja ,
od dzis staram sie mniej jesc :tak: slodyczy co nie znaczy wcale tylko ograniczyc i zwieksze ilosc spacerow z ciezkim wozkiem , mamy zaproszenie na komunie w polowie maja moze sie wcisne w jakis komplet bez dodatkowego wydawania kasy na wieloryba :-(

Witam,
ja z kolei mam dzień do bani, brak mi sił na cokolwiek.
Jedyne co mnie martwi teraz to wypadanie wlosów. Po Mai wypadło mi ich mnóstwo, teraz znowu zaczynają. Lysa w końcu zostanę.
Mamo Stacha :-) najbliżej mieszkasz, więc nie chciałabym stracić kontaktu:-)
Selerowa, wypadanie włosów no norma niestety, ja po obu chłopcach traciłam garściami, 3-4 m-ce po porodzie, też się bałam, że wyłysieję.Teraz znów oczekuję tego procesu, a potem biorę się za włosy, podglądam pomysły od włosomaniaczek, już teraz czasami piję drożdże i zmieniłam kosmetyki do włosów.
No i bardzo mi miło, też liczę, że nie stracimy kontaktu :-)
Ja zaczelam robic brzuszki i dupa to nie miesnie hehe Po 15 sie zasapalam hehe juz nic nie powiem o wchodzeniu po schodach albo szybkim spacerze. Spieszylam sie do lekarza na biilans bo maly sie obsral przed samym wyjsciem i myslalam, ze mnie pot zaleje a nogi sie zaczna platac. nic kondycji, nic :szok: ale zeby sie pozadnie wziac za siebie to juz problem bo ciagle wymowek szukam, a zamiast pocwiczyc to siedze na fb albo bb :-D:-D:-D Dobranoc
Karolina, no wypisz wymaluj JA :-)

Paula, ja karmię piersią i nie dopajam.

Dziś wcisnełam małemu 20 ml herbatki z kopru właśnie hipp a płakał. Masakra. Ale dwie godziny później miałam już kupę:)
Też bym chciała już się wziąść za siebie. Ale brak mi samo zaparcia. I trochę jeszcze nie wiem w którym momencie dnia wcisnąć czas na ćwiczenia;/

No hej:-)
Tablecik wrócił do świata żywych, więc będę tu częściej:-)
Mamo Stacha, drożdże pomagają? Kiedyś stosowałam, ale efektów za bardzo nie widziałam. Ja generalnie mam słabe włosy. A teraz to już chyba naprawdę łysa zostanę. Szkoda, że oddałam perukę teściowej. Taka fajna by?a ogniście ruda:-)

Badania słuchu u Mikołajka wyszły dobre, ale dla pewności za 4 miesiące robimy jeszcze raz.

Mężon z Mają pojechali na wieś, ja z małym w domu. Właśnie próbuje zasnąć:-)
W sobotę chrzciny.

Mi tez zaczely sie wlosy sypac :/ w ciazy mialam super cere i wlosy, a teraz az szkoda gadac. No nic i tak jestem piekna :-):-D Maly mi dzis przespal praktycznie caly dzien, budzil sie na cyca i dalej w kime. teraz tez mi przy cycku zasnal i nawet nie bede go budzic na kapanie. Ciekawe co on bedzie w nocy robil. Myslicie, ze to przez zastrzyki?

Dzien dobry :) My juz nie spiny od 5, tzn synek sie wyspal a ja pije druga kawe. U nas swieci sloneczko i zapowiada sie tak przez caly dzien tylko zimno. Milego dzionka mamuski

reklama
Do góry