Karolina1987W
Fanka BB :)
dzien dobry Ja dzis mam dzien wiosennych porządków :-) Maly spi wiec moge w domu cos porobic i zaczac pakowac kartony :-) Nie udalo mi sie wytrzymac bez slodkiego dluzej jak jeden dzien i wlasnie wcinam ciastka dla gosci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Selerowa, wypadanie włosów no norma niestety, ja po obu chłopcach traciłam garściami, 3-4 m-ce po porodzie, też się bałam, że wyłysieję.Teraz znów oczekuję tego procesu, a potem biorę się za włosy, podglądam pomysły od włosomaniaczek, już teraz czasami piję drożdże i zmieniłam kosmetyki do włosów.Jedyne co mnie martwi teraz to wypadanie wlosów. Po Mai wypadło mi ich mnóstwo, teraz znowu zaczynają. Lysa w końcu zostanę.
Mamo Stacha :-) najbliżej mieszkasz, więc nie chciałabym stracić kontaktu:-)
Karolina, no wypisz wymaluj JA :-)Ja zaczelam robic brzuszki i dupa to nie miesnie hehe Po 15 sie zasapalam hehe juz nic nie powiem o wchodzeniu po schodach albo szybkim spacerze. Spieszylam sie do lekarza na biilans bo maly sie obsral przed samym wyjsciem i myslalam, ze mnie pot zaleje a nogi sie zaczna platac. nic kondycji, nic ale zeby sie pozadnie wziac za siebie to juz problem bo ciagle wymowek szukam, a zamiast pocwiczyc to siedze na fb albo bb Dobranoc