reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

dzien dobry :) Ja dzis mam dzien wiosennych porządków :-) Maly spi wiec moge w domu cos porobic i zaczac pakowac kartony :-) Nie udalo mi sie wytrzymac bez slodkiego dluzej jak jeden dzien i wlasnie wcinam ciastka dla gosci :-D

reklama
witam i ja ,
od dzis staram sie mniej jesc :tak: slodyczy co nie znaczy wcale tylko ograniczyc i zwieksze ilosc spacerow z ciezkim wozkiem , mamy zaproszenie na komunie w polowie maja moze sie wcisne w jakis komplet bez dodatkowego wydawania kasy na wieloryba :-(

Witam,
ja z kolei mam dzień do bani, brak mi sił na cokolwiek.
Jedyne co mnie martwi teraz to wypadanie wlosów. Po Mai wypadło mi ich mnóstwo, teraz znowu zaczynają. Lysa w końcu zostanę.
Mamo Stacha :-) najbliżej mieszkasz, więc nie chciałabym stracić kontaktu:-)
Selerowa, wypadanie włosów no norma niestety, ja po obu chłopcach traciłam garściami, 3-4 m-ce po porodzie, też się bałam, że wyłysieję.Teraz znów oczekuję tego procesu, a potem biorę się za włosy, podglądam pomysły od włosomaniaczek, już teraz czasami piję drożdże i zmieniłam kosmetyki do włosów.
No i bardzo mi miło, też liczę, że nie stracimy kontaktu :-)
Ja zaczelam robic brzuszki i dupa to nie miesnie hehe Po 15 sie zasapalam hehe juz nic nie powiem o wchodzeniu po schodach albo szybkim spacerze. Spieszylam sie do lekarza na biilans bo maly sie obsral przed samym wyjsciem i myslalam, ze mnie pot zaleje a nogi sie zaczna platac. nic kondycji, nic :szok: ale zeby sie pozadnie wziac za siebie to juz problem bo ciagle wymowek szukam, a zamiast pocwiczyc to siedze na fb albo bb :-D:-D:-D Dobranoc
Karolina, no wypisz wymaluj JA :-)

Paula, ja karmię piersią i nie dopajam.

Dziś wcisnełam małemu 20 ml herbatki z kopru właśnie hipp a płakał. Masakra. Ale dwie godziny później miałam już kupę:)
Też bym chciała już się wziąść za siebie. Ale brak mi samo zaparcia. I trochę jeszcze nie wiem w którym momencie dnia wcisnąć czas na ćwiczenia;/

No hej:-)
Tablecik wrócił do świata żywych, więc będę tu częściej:-)
Mamo Stacha, drożdże pomagają? Kiedyś stosowałam, ale efektów za bardzo nie widziałam. Ja generalnie mam słabe włosy. A teraz to już chyba naprawdę łysa zostanę. Szkoda, że oddałam perukę teściowej. Taka fajna by?a ogniście ruda:-)

Badania słuchu u Mikołajka wyszły dobre, ale dla pewności za 4 miesiące robimy jeszcze raz.

Mężon z Mają pojechali na wieś, ja z małym w domu. Właśnie próbuje zasnąć:-)
W sobotę chrzciny.

Mi tez zaczely sie wlosy sypac :/ w ciazy mialam super cere i wlosy, a teraz az szkoda gadac. No nic i tak jestem piekna :-):-D Maly mi dzis przespal praktycznie caly dzien, budzil sie na cyca i dalej w kime. teraz tez mi przy cycku zasnal i nawet nie bede go budzic na kapanie. Ciekawe co on bedzie w nocy robil. Myslicie, ze to przez zastrzyki?

Dzien dobry :) My juz nie spiny od 5, tzn synek sie wyspal a ja pije druga kawe. U nas swieci sloneczko i zapowiada sie tak przez caly dzien tylko zimno. Milego dzionka mamuski

reklama
Do góry