reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

witam dopiero wieczorkiem bo mam męża na tydzień :-):-):-) i wykorzystuje go do opieki nad małą - fajne jest to że on bardzo się chce nią opiekować i wykorzystać ten czas kiedy jest w domu na kontakt z małą , widać że to będzie córeczka tatusia:-D.
Ja też jestem chętna do przystąpienia do was na FB więc jeżeli któraś z was chciałaby mnie zaprosić do grona znajomych to będzie mi bardzo miło nazywam się Iwona Tokarczyk- Ryś mieszkam w Oświęcimiu.

reklama
Ja się dziś bawie w unormowywanie posiłków u Matiego bo dostaje do głowy z tym cycoleniem. On je a raczej udaje ze je bo kto to widział by dziecię 2 godz wisiało na cycu. On po prostu się bawi. I niestety w ruch poszło mm. Dałam mu narazie jedna butle. I jak narazie zje i sobie 2 godz odpoczywa po czym znow sie domaga. To daje mu ściągnięte mleko z cyca i znów mam 2 godz luzu z tym ze nie śpi tylko leży w lezaczku albo trzeba go nosić. Także mam nadzeje ze mi to sie unormuje...
Jakos tak na fb szybciej i łatwiej z Wami popisać ...ale staram sie bb nie opuszczać :-D

a moj po dzisiejszym spacerze padl i spi juz 2godz, ciekawe czy juz do rana bo przeciez musze go jeszcze wykapac :/ Jak nie to zrobie mu dzis dzien trola hehehe.
Sandra cos mi sie wydaje, ze twoj maluch to taki smakosz :) On poprostu lubi jesc :)

Dziewczyny jak dołączyć do grupy na fb?

Sandra - u mnie tez tak z cycoleniem. Zje butle 120 nawet i dalej cyca, w dzien je cyca i je aż jej sie ulewa , bo nie głodna, ale jak cyca ssie to mleko leci.

Czy Waszyn dzieciom tez sie duzo ulewa? Mojej sporo i niestrawione i serek. Chodzi ze sliniakami non stop.

Eve - moja Agatka bardzo dużo ulewa od urodzenia. Czasami mam wrażenie, że wszystko wyleciało co zjadła. Je bardzo często, bo nawet po godzinie ulewa. Robiliśmy usg brzuszka i wyszło, że ma refluks. Pediatra przepisał syrop, ale nie pomaga.

Loma leki na refluks nie działają natychmiast mój syn brał leki ponad rok i jak na razie mamy spokój no dle teraz idziemy jeszcze do szpitala na ph metrie

eve moja tesciowa jak zobaczyla, z eolek ulal takim serkiem to az sie usmiechnela szeroko i poklepala mnie po ramieniu mowiac, ze mam bardzo dobre mleko i ze olek dobrze trawi :) Wiec nawet nie doszukiwalam sie w necie czy tak powinno byc bo ufam tesciowej i skoro tak ja to ucieszylo to... :D

reklama
Do góry