reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

witam dopiero wieczorkiem bo mam męża na tydzień :-):-):-) i wykorzystuje go do opieki nad małą - fajne jest to że on bardzo się chce nią opiekować i wykorzystać ten czas kiedy jest w domu na kontakt z małą , widać że to będzie córeczka tatusia:-D.
Ja też jestem chętna do przystąpienia do was na FB więc jeżeli któraś z was chciałaby mnie zaprosić do grona znajomych to będzie mi bardzo miło nazywam się Iwona Tokarczyk- Ryś mieszkam w Oświęcimiu.

reklama
Ja się dziś bawie w unormowywanie posiłków u Matiego bo dostaje do głowy z tym cycoleniem. On je a raczej udaje ze je bo kto to widział by dziecię 2 godz wisiało na cycu. On po prostu się bawi. I niestety w ruch poszło mm. Dałam mu narazie jedna butle. I jak narazie zje i sobie 2 godz odpoczywa po czym znow sie domaga. To daje mu ściągnięte mleko z cyca i znów mam 2 godz luzu z tym ze nie śpi tylko leży w lezaczku albo trzeba go nosić. Także mam nadzeje ze mi to sie unormuje...
Jakos tak na fb szybciej i łatwiej z Wami popisać ...ale staram sie bb nie opuszczać :-D

a moj po dzisiejszym spacerze padl i spi juz 2godz, ciekawe czy juz do rana bo przeciez musze go jeszcze wykapac :/ Jak nie to zrobie mu dzis dzien trola hehehe.
Sandra cos mi sie wydaje, ze twoj maluch to taki smakosz :) On poprostu lubi jesc :)

Dziewczyny jak dołączyć do grupy na fb?

Sandra - u mnie tez tak z cycoleniem. Zje butle 120 nawet i dalej cyca, w dzien je cyca i je aż jej sie ulewa , bo nie głodna, ale jak cyca ssie to mleko leci.

Czy Waszyn dzieciom tez sie duzo ulewa? Mojej sporo i niestrawione i serek. Chodzi ze sliniakami non stop.

Eve - moja Agatka bardzo dużo ulewa od urodzenia. Czasami mam wrażenie, że wszystko wyleciało co zjadła. Je bardzo często, bo nawet po godzinie ulewa. Robiliśmy usg brzuszka i wyszło, że ma refluks. Pediatra przepisał syrop, ale nie pomaga.

Loma leki na refluks nie działają natychmiast mój syn brał leki ponad rok i jak na razie mamy spokój no dle teraz idziemy jeszcze do szpitala na ph metrie

eve moja tesciowa jak zobaczyla, z eolek ulal takim serkiem to az sie usmiechnela szeroko i poklepala mnie po ramieniu mowiac, ze mam bardzo dobre mleko i ze olek dobrze trawi :) Wiec nawet nie doszukiwalam sie w necie czy tak powinno byc bo ufam tesciowej i skoro tak ja to ucieszylo to... :D

reklama
Do góry