reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Hej dziewczynki:)

Zaglądam rzadko, jakoś kurde ciągle mam coś do roboty- zwłaszcza organizowanie sobie dni bo zwariuję w domu na pewno już :)

Mam najgrzeczniejsze dziecko na świecie. Całymi dniami albo śpi, albo leży w leżaczku ,ogląda swiat uśmiechając się:) Ona W OGÓLE nie płacze!:)
A co najważniejsze- moje dziecko spędziło pierwszą nockę poza domem-spała u babci:))) Jak ją wczoraj zostawiałam to mi się łzy na oczy cisnęły, ale potem wyszłam na babski wieczór- mąż mnie do domu doprowadzał bo słabo ze mną było:)) wstyd-matka polka;)!!!!!!!

Wiki przesypia nawet 7-8 h w nocy czasami, ale 5 to zawsze:)ZŁOTE DZIECKO!:)
Jeśli chodzi o @ to ja nie mam pomimo, że nie karmię w ogóle. Muszę isc do endokrynologa bo w ciąży schudłam ponad 10 kg , a teraz przez 3 tyg przytyłam 6 kg, czuje jak woda w organizmie znowu mi się zatrzymuje...coraz bardziej mnie napompowuje strasznie się źle czuje, bo wraca mi to co miałam przed ciążą....

Jeżeli chcecie mnie znaleźć na fb PAULINA DURAJ SZCZYRK

Dzien dobry :) ja dzis tez musze posprzatac, wczoraj zamiast korzystac, ze mlody spi to my latalismy z mezem, a to na zakupy, a to do znajomych. Wieczorem zachcialo mi sie kfc i namowilam meza. A rano plakal, ze wiecej nie da sie omamic bo przeze mnie najadl sie na noc i brzuch go boli :/

Witam się,
dziewczyny czy wy już jesteście dobrze zorganizowane? Bo jest 12-sta a ja w czarnej d...e. Dzieci w szkole/przedszkole, młody śpi, jestem po śniadaniu . . . i koniec moich sukcesów w dniu dzisiejszym . . .
Help, niech mi ktoś grafik rozpisze bo taka chaotyczna nigdy w życiu nie byłam.

reklama
Do góry