reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2014

No ja też mam taki leżaczek od urodzenia mam nadzieję że będzie użyteczny .
Z tych nudów to tylko jem i jem brzuch mi twardnieje co chwilę uuuuuuuuu dlaczego to nie jest już:'(

reklama
a ja sie trochę zdrzemnęłam :D i czekam na męża aż wróci z pracy.

Jak mała sie urodzi to myślałam o zrobieniu sobie tatuażu. Co myślicie o takim? Dodam tam jeszcze imię i datę urodzenia :)

Załączniki

• tatuaz.jpg
    tatuaz.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 71
a ja sie trochę zdrzemnęłam :D i czekam na męża aż wróci z pracy.

Jak mała sie urodzi to myślałam o zrobieniu sobie tatuażu. Co myślicie o takim? Dodam tam jeszcze imię i datę urodzenia :)
Ładny:) Nasz znajomy zrobil sobie zarabisty, urodzily mu sie blizniaki w 30tyg ciazy i wytatuowal sobie ich stopki, baaardzo mi sie podoba992362_10151741609985645_245988089_n.jpg

Załączniki

• 992362_10151741609985645_245988089_n.jpg
    992362_10151741609985645_245988089_n.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Grzechotka, ja też od tego oczekiwania to ciągle tylko coś wcinam, a później zastanawiam się ile będzie ważyło dziecko przy porodzie:szok:, wczoraj np. zjadłam ponad kg pomarańczy:sorry2:.
Edda89 jeżeli chodzi o tatuaż to ja niestety nie przepadam za tym, dla tego nie mam swego zdania na ten temat.

Edda - przepiękny ten tatuaż :tak::happy2: Aż sama nabrałam na taki ochoty :-p Zawsze chciałam jakiś mieć, a ten jest taki subtelny i naprawdę piękny <3

Karolina - te stópki wyglądają mega-realistycznie... Taki tatuaż to istny majstersztyk :-D:tak:

Edda ja mam tatułażo wstręt ale ten twój jest subtelny i z klasą, myśle że jabym miała mieć tatuaz to taki by mi sie podobał :tak:
Magdalena o widze jedziemy na jednym kółku ja ma termin niedziele. Robi ci się coś ?

Ja mam tatuaż zafundowałam sobie na 21 urodziny ale teraz już bym nie zrobiła generalnie uważam że jeżeli już to w takim miejscu które jest niewidoczne na co dzień bo jak już się jest starym to niekoniecznie to wygląda i pasuje wiadomo dzieci na zawsze są ale po co robić taki tatuaż no takie moje zdanie .
A z innej beczki to właśnie się dowiedziałam że moja bratowa znowu w ciąży jest :-D impra w domu na całego mój tata już pozbierać się nie może ci chwilę jakiś wnuk :-D narazie sami chłopcy może teraz trafi się jakaś wnuczka:-D

Edda ja mam tatułażo wstręt ale ten twój jest subtelny i z klasą, myśle że jabym miała mieć tatuaz to taki by mi sie podobał :tak:
Magdalena o widze jedziemy na jednym kółku ja ma termin niedziele. Robi ci się coś ?

No niestety ciszaaaa jak makiem zasiał... A miesiąc temu mój gin mnie straszył, że na pewno urodzę jeszcze w styczniu... A wczoraj na wizycie już się chciał na wywołanie porodu umawiać... Dzisiaj zaliczyłam pierwszy spacer taki szybki, może to pomoże... A u Ciebie poza tym czopem coś się dzieje?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja lubie tatuaze ale u kogos, sama bym sobie chyba nie zafundowala, no chyba, ze tak jak pisze Grzechotka, ewentualnie malutki niewidoczny. Moj M tez nie jest za

Do góry