reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

No ja też mam taki leżaczek od urodzenia mam nadzieję że będzie użyteczny .
Z tych nudów to tylko jem i jem brzuch mi twardnieje co chwilę uuuuuuuuu dlaczego to nie jest już:'(

reklama
a ja sie trochę zdrzemnęłam :D i czekam na męża aż wróci z pracy.

Jak mała sie urodzi to myślałam o zrobieniu sobie tatuażu. Co myślicie o takim? Dodam tam jeszcze imię i datę urodzenia :)

Załączniki

• tatuaz.jpg
    tatuaz.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 76
a ja sie trochę zdrzemnęłam :D i czekam na męża aż wróci z pracy.

Jak mała sie urodzi to myślałam o zrobieniu sobie tatuażu. Co myślicie o takim? Dodam tam jeszcze imię i datę urodzenia :)
Ładny:) Nasz znajomy zrobil sobie zarabisty, urodzily mu sie blizniaki w 30tyg ciazy i wytatuowal sobie ich stopki, baaardzo mi sie podoba992362_10151741609985645_245988089_n.jpg

Załączniki

• 992362_10151741609985645_245988089_n.jpg
    992362_10151741609985645_245988089_n.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
Grzechotka, ja też od tego oczekiwania to ciągle tylko coś wcinam, a później zastanawiam się ile będzie ważyło dziecko przy porodzie:szok:, wczoraj np. zjadłam ponad kg pomarańczy:sorry2:.
Edda89 jeżeli chodzi o tatuaż to ja niestety nie przepadam za tym, dla tego nie mam swego zdania na ten temat.

Edda - przepiękny ten tatuaż :tak::happy2: Aż sama nabrałam na taki ochoty :-p Zawsze chciałam jakiś mieć, a ten jest taki subtelny i naprawdę piękny <3

Karolina - te stópki wyglądają mega-realistycznie... Taki tatuaż to istny majstersztyk :-D:tak:

Edda ja mam tatułażo wstręt ale ten twój jest subtelny i z klasą, myśle że jabym miała mieć tatuaz to taki by mi sie podobał :tak:
Magdalena o widze jedziemy na jednym kółku ja ma termin niedziele. Robi ci się coś ?

Ja mam tatuaż zafundowałam sobie na 21 urodziny ale teraz już bym nie zrobiła generalnie uważam że jeżeli już to w takim miejscu które jest niewidoczne na co dzień bo jak już się jest starym to niekoniecznie to wygląda i pasuje wiadomo dzieci na zawsze są ale po co robić taki tatuaż no takie moje zdanie .
A z innej beczki to właśnie się dowiedziałam że moja bratowa znowu w ciąży jest :-D impra w domu na całego mój tata już pozbierać się nie może ci chwilę jakiś wnuk :-D narazie sami chłopcy może teraz trafi się jakaś wnuczka:-D

Edda ja mam tatułażo wstręt ale ten twój jest subtelny i z klasą, myśle że jabym miała mieć tatuaz to taki by mi sie podobał :tak:
Magdalena o widze jedziemy na jednym kółku ja ma termin niedziele. Robi ci się coś ?

No niestety ciszaaaa jak makiem zasiał... A miesiąc temu mój gin mnie straszył, że na pewno urodzę jeszcze w styczniu... A wczoraj na wizycie już się chciał na wywołanie porodu umawiać... Dzisiaj zaliczyłam pierwszy spacer taki szybki, może to pomoże... A u Ciebie poza tym czopem coś się dzieje?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja lubie tatuaze ale u kogos, sama bym sobie chyba nie zafundowala, no chyba, ze tak jak pisze Grzechotka, ewentualnie malutki niewidoczny. Moj M tez nie jest za

Do góry