reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Sorry dziewczyny, nie chciałam narobić smaka ;) Zresztą mam mało ziemniaków, a najchętniej bym Was zaprosiła. A ciasto zrobiłyśmy wczoraj wspólnie z mamą i siostrą i dziś lecę skonsumować ;-)
Myg cudowne ciasteczka :-) Żeby mój chciał takie rzeczy robić, to może też byśmy coś potworzyli, a samej mi się nie chce nawet...
Za to widzę, że u Was dziś żurkowo :-)

reklama
Ale mam smakana żur mm chyba jutro u mnie bedzie :D
Ale ekstra ciasteczka!! Pewnie w smaku też pycha :)
Dziś mam wizytę u gina :) W końcu zobaczę mojego robaka :) W ogóle muszę powiedzieć mojemu ginowi że bolą mnie kości ?? STawy ?? W miejscu gdzie łączą się palce z dłonią. Tak jak bym nosiła wczoraj zakupy czy coś i takie słabe są. Nie wiem czy to nie z niedoboru wapnia. Niech mi jeszcze zęby zaczną wypadać to by dopiero było...

narobilyscie smaka tymi plackami ja rano obudzilam sie z mysla ze tez zrobie ale jak otworzylam szafke to wpadly na mnie fasolki i proslily zjedz nas, wiec bedzie po bretonsku, juz skonczylam potem tylko ziemniaczki i obiad odwalony :-D a zupa z wczoraj
czekaja na mnie pudla po starszej do przejzenia poprania ale chyba poczekam na kogos kto na mala popatrzy bo ona mi tak pomaga ze wszystko roznosi po pokoju

Ja placki ziemiaczane robilam w zeszlym tygodniu z gulaszem:-) pychotka:-D
A ja sie dzis obudzilam ze swedzacymi dlonmi i to bardzo. Okazalo sie, ze zaczyly puchnac. Zdjelam obraczke i zareczynowy zeby nie bylo problemu pozniej

Karolina ja pierścionki zdjełam już 3 msc temu w pierwszej ciąży spuchły mi palce i obrączke przełożyłam na mały palec finał był taki że ją zgubiłam 3 dni po ślubie tak więc teraz nie ryzykuje;-)
Coś mnie dopadło mam dosyć siedzenia w domu mały w przedszkolu mąż w pracy a ja dzień w dzień robie to samo sprzątanie gotowanie i seriale brakuje mi kontaktu z ludźmi i najchętniej poszłabym gdzieś do pracy albo przynajmniej młodego bym z przedszkola zabrała i z nim coś porobiła ale on tak uwielbia to przedszkole że nie mam serca go tam nie wytsłać oj chciałabym mieć już tą drugą kruszynke przy sobie

ja ciagle nosze obroczke jeszcze nie spuchlam tak ale tez robilam ja jak juz bylam w ciazy wiec moze bedzie za duza po porodzie nie wiem zobaczymyy
Karolina zglos poloznej ze cie rece swedza niech to sprawdzi czemu, lepiej mowic o wszystkim

ja jak na razie nosze i obraczke i pierscionek zareczynowy , palce mi nie spuchły a nawet wrecz przeciwnie chyba schudły bo pierscionek lata :-D ale nie spada z palca :-)

Witajcie ale tu smaka polska kuchnia robicie:) U nas dzis gulasz z renifera, bardzo zdrowe mieso dla kobiet w ciazy:)
Co do pierscionkow, nie widze roznicy w sumie, w pierwszej ciazy caly czas nosilam, nie mialam problemu z puchnieciem oby tez tak bylo tym razem.
Verita, wiem cos na temat pomocy dzieci:) Zawsze jest wiecej sprzatania niz to warte:)

Kesti aaaaa gulasz z renifera ?? powaznie piszesz ??? jejciu w zyciu nie jadłam miesa renifera :-p wiec wpadam do CIebie na obiad dzis :-D

reklama
no co wy naprawde renifer???? to mozna go jesc? myslalam ze jest pod jakas ochrona czy co.ciekawa jetem jak smakuje, gdzie ty dokladnie jestes? w jakim miescie?
ja robie dynie ale siotrzeniec do kuchni wpadl i zadymil piekarnik nie wiem co on zrobil teraz wietrzy, coz jeszcze tylko poltora miesiaca i wyprowadza sie moze i wczesniej bo mi chalupe spali :szok:

Do góry