reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Jeśli chodzi o jedzenie to ja ogólnie apetyt mam normalny, ale jem takie rzeczy, których bym nie tknęła wcześniej - np. cebula czy oliwki. Mój mąż jest w szoku, szczególnie jeśli chodzi o cebulę. Przed ciążą wygrzebywałam każdy kawałek z jedzenia, a teraz to wręcz przeciwnie.

reklama
mmmm osmiorniczki pycha hahah oczywiscie te maluskie:-) krolika tez w zyciu bym nie tkneła ale kabanosy z konia juz zajadałam i sa mega pycha:-D

Verita miejmy nadzieje ze do czasu wyprowadzki siostrzenca nic sie z domem nie stanie :-D

Oo to Wy takie światowe smaki próbowałyście. ja się boję próbować takich rzeczy, ale reniferka bym spróbowała :D Króliczka jadłam, dziczyznę też, krewetki też się zdarzyło ale ośmiorniczek akurat nie :D Ślimaków też nie.

Ja po wizycie, jak ktoś ciekawy, to opisałam w wątku tematycznym wraz ze zdjęciem :)

od ostatniego postu ie wiem ile minelo ale szorowal w srodku caly piekarnik :-D o jak pieknie ja juz tego robic nie musze a na drugi raz pomysla co robia, teraz zapiekam dynie i zobaczymy co dalej :-)

hahaha jak sie naszorowali piekarnika to mysle ze juz nie beda z nim eksperymentowac :-D aaaa dynia ???? mniam :-D ale mi teraz smaka zrobiłas :-D dawaj przepis :tak:

Co do jedzenia, to chyba by zycia nie wystarczylo aby wszystkiego skosztowac... Ja to w sumie czesto mam obiekcje przed czyms nieznanym... Za to moj maz... uwielbia probowac nowosci... On to nawet weza jadl, ale ma tez zdecydowanie wiecej okazji do degustacji roznych przysmakow, ok 2 lata temu podczas delegacji w Japonii kosztowal tamtejszego sushi, po powrocie stwierdzil, ze to co serwuje Nam rynek europejski nie dorownuje oryginalowi:)
Np. Ja mialam pare msc temu okazje sprobowac nigeryjskich dan... Moj zoladek tego nie wytrzymal:) Za to nie sadzilam nigdy, ze kuchnia z obszarow Iraku, Afganistanu, Iranu...jest tak pyszna... Mam znajomych z tamtych krajow..I mialam okazje goscic u nich podczas posilkow:)

Ja tez lubie eksperymentowac z jedzeniem i moge probowac nowe smaki. Kiedys bylam z mezem w restauracji zamowilam risotto z truflami , myslalam, ze skoro to takie drogie grzyby to musza byc smaczne. pomylilam sie, smierdzilaly jak brudne skarpetki, a mojemu mezowi smakowalo wiec sie zamienilismy talerzami. Ale moge sie pochwalic, ze jadlam:)
W Grecji jadlam rekina i powiem, ze byl bardzo smaczny:)

Jedynie nigdy nie zjadlabym robakow i byczych jader:-D:baffled:

o dynia ochydztwo alebo mi nie wyszla,po protu upieklam z oliwa sola i pieprzem ale jutro cos chyba z niej wymysle bo jest niedobra, skrzyzowanie marchewki z pietruszka cos sknocilam..... :no: nic poszukam zaraz jakiegos latwego przepisu na internecie zeby si nie zamrnowalo, jakos jak ktos zrobi to mi bardziej smakuje :tak:

reklama
Verita no niestety ja to mam czesto tak ze jak ktos cos zrobi to lepiej smakuje :-D
jak znajdziesz jakis fajny przepis to daj znac :tak:

Do góry