reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

hej

Katia no to udanej rocznicy, :-D
u mnie za tydzień 7 rocznica ślubu a mój mąż co zaproponował - że sobie na spacer pójdziemy masakra na spacer to ja codziennie chodzę może choć kwiatki przyniesie bo on taki niedomyślny

dzasti dziś w lidlu kurtki i spodnie narciarskie więc tłumy ale fajne i tez Kubie kupiłam i spadnie i kurtkę rękawiczki i 2 czapki na zimę jak znalazł :-D

ja mam lenia ale to nie nowina :-Dtyle prasowania na mnie czeka a ja tak nie lubię prasować :baffled:
odważyłam się dziś zważyć no i dobrze nie jest bo niestety już 7,5 na +:crazy::angry::baffled::wściekła/y::no::szok: baleron

reklama
czesc
u mnie intesnywny tydzień byl bo młody chory,wyladowalismy na SOR-e ,jeszcze siedzimy w domu ale mam nadzieje ze po wizycie w srode u pediatry dostaniemy pozwolenie na wyjścia na dwor
Katia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Kesti lez i odpoczywaj
witam nowe mamy
Kasoku wspolczuje mezowi atrakcji ,no i tobie nerwow

No i ja się witam,

U nas pięknie słoneczko świeci, oby długo była taka pogoda, Córcia w brzuszku szaleje a ja nadrabiam co tam u Was :)

Katia Gratuluję rocznicy :tak: U nas też w tym roku w Marcu minęło 7dem lat związku - kupa czasu, a tak szybko minęło :tak:

emajla witamy i pewnie że ładnie ugościmy ;-)

grzechotka Ty się tak wagą nie martw bo ja jestem niżej od Ciebie w ciąży o 2 tyg i mam już 6kg na plusie :-D

No idę jeszcze przegryźć banana ;-)

Witam z rana ja już po zakupach malutkich w lidlu.
Dziewczyny wy sie tak tą wagą nie przejmujcie ja sie trzymam Kalkulator wagi w ciąży - Dzieci.pl tego i jeszcze mam o 2kg mniej niż powinnam a myślałam że ze mnie spaślak :-p
Dzisiaj obiad iście królewski: krem z dyni z imbirem do tego łosoś w dzwonkach z ziemniaczkami i lodowa :-)
Ale zanim zaczne kucharzyć pranie sprzątanie itd. Na 17 jestem umówiona z znajomą cięzarówką o miesiąc wyżej :-)
Katia dobrze że jesteś bo jak już w niedziele do mastercheffa sie nie odezwałaś to się martwiłam :tak:
A moje miesięcznice idą tak samo jak ciąża bo zaraz po ślubie był dzidziuś :-p
Ostatnio sie zastanawiałam ile juz po slubie no ale w 5msc ciąży jestem to nie może być inaczej :tak:

Grzechotka ty sie nie przejmuj dodatkowymi kg zrzucisz je szybciej niz myslisz :-) ja tam nie patrze na zadne kalkulatory wagi ... jak jestem glodna to jem i tyle pozniej bede sie martwic tym co zostanie :-)

Witam nowa mame;-)

Dziewczyny to widzę, że więcej jest z siódemkową rocznicą w tym roku :-D Niech to będzie dla nas szczęśliwa 7! :tak:

Grzechotko my dziś po pracy Męża jedziemy na gokarty - ja sobie tylko popatrzę oczywiście - a później do Leroy Merlin po węża do prysznica, więc to pewnie będzie mój prezent :-D:-D A co do wagi to ja mam 6 na plusie i jakoś się tym nie przejmuję za bardzo. Zrzuci się :-p

Marta zdrówka życzę!!
Myg jaki obiad :-D:-D To chyba po tych programach kulinarnych tak Cię wzięło, co ;-) Fajnie. U mnie pewnie skończy się na piersi kurczaka i pieczonych warzywach.

A i witam nową Mamuśkę ;-)

Ja już wszystko ogarnęłam i teraz rozkoszuję się pięknym dniem ;-)

[h=3][/h]

Hej

długo mnie ie było. Ale myślę o was i trzymam kciuki.

U nas ciężki okres. Ja się czuję ok, po dwóch usg, płci nadal nie znamy. 2 listoapda lecę do pl na 3tyg

Tata ma przerzuty, niewiem czy pisałamm, ale choruje na białaczkę, żeby tego było mało w ub tygodniu siostrzenica zaczęła krzywo trzymać główkę i w tomografii wyszedł guz. Ma 3,5 roku, poł roku starsza od mojej W :( ciężko mi

Także trrzymajcie sie i nie zapominam o was :*

Trusia77 bardzo wspolczuje, mam nadzieje, ze Twoj tata wygra z choroba.... Co do siostrzenicy oby lekarze skutecznie wyleczyli guz, zawsze najgorzej zniesc chorobe dziecka.. Badz dobrej mysli

reklama
Myg szalejesz :-) Ale wykwintny obiad! Ja to sobie wymyśliłam, że przydałby się rosołek dla zdrowotności i chyba zrobię jakiś mały garnuszek, bo na pewno pomoże :-) Także prościej, ale mam nadzieję, że równie smacznie ;-)
Trusia trzymam kciuki, żeby wszystko wróciło do normy. Biedna masz teraz głowę pełną niewesołych myśli, współczuję ale wierzę, że wszystko będzie dobrze.
Katia może jednak M Cię zaskoczy i oprócz węża do prysznica dostaniesz jeszcze nową rączkę z wypasionymi funkcjami ;-)

Do góry