reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Myg bardzo bym chciała w kuchni tylko po pierwsze dla kogo...?Samej sobie się nie chce, mnie nawet było ciężko się zmotywować by obiad sobie zrobić ;-) A po drugie staram się w łóżku leżeć wygrzewać i dlatego ta nuda :/ Ale jak się wyleczę to na pewno skorzystam, tym bardziej, że mąż wróci. A ochotę mam na pulpeciki więc może coś wymyślę :-)
Kerna współczuję. Szczególnie bólu ucha...Mój chrześniak miał ostatnio zapalenie. Aż patrzeć nie mogłam. A z drugiej strony tyle co się do mnie naprzytulał to chyba za wszystkie czasy. Szkoda tylko, że z takiego powodu.
Edda świetnie, że wyjazd się udał :-) To teraz czekamy na kawałek oscypka ;-)

No właśnie co z Katią? Już ostatnio pytałam o nią, czekałam aż coś napisze, a tu dalej cisza...Czekamy nadal na jakiś znak.

reklama
Witam się i ja wieczorowa pora, witam oczywiście sandre ja jestem z katowic, wiec sąsiadki jesteśmy ;-), a i rocznikowo zbliżone ;-). Mialam dzisiaj ciezki dzień i noc, maz mój jedyny zabalował i przesadzil i miałam szpital w domu ze sraniem i rzyganiem. ogolnie brzuchol mi wysadza, i...ciężko mi, ale byle do lutego, u nas dzisiaj piekna pogoda była, spacerek z corcia, male zakupy , obiadek, grabienie lisci.

Witam się dzisiaj pierwsza :szok: Chyba jeszcze "dogorywacie" po weekendzie ;)
Ja już czekam, żeby się zarejestrować, bo nic mi nie przechodzi :/
Kasoku Ty to się masz z tymi rewolucjami żołądkowymi :/

Jejku ale piszecie :-):-)

Witam się po dłuższej przerwie. Dziękuję za troskę ;-)
Ostatnio żyje mi się bardzo intensywnie. Dużo gości, sprawy codzienne, weekendowy wyjazd i tak jakoś czasu bark internetowanie ;-)

U nas wszystko dobrze. Michałek coraz fajniej kopie, chociaż mega aktywnym dzieckiem to on nie jest :-p
Ja czuję się dobrze. Kompletujemy wyprawkę ;-)

Dziś z Mężem mamy 7 rocznicę związku, więc chciałabym cos dobrego ugotować.

Później poczytam trochę co u Was słychać ;-)
Miełgo dnia!!!!

Witam jesiennie :-) i słonecznie :-)

Weekend nudno zleciał, troche na spacerkach i w domu.
Moje maleństwo w końcu zaczęło się intensywniej ruszać co mnie bardzo cieszy :-) bo do tej pory było tylko nieliczne smyranie. Za tydzien wizyta, nie moge się doczekać.

katia - gratulacje rocznicy :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Witam,dopiero odkryłam to forum. Termin 17 luty,w srode usg i dowiem się czy dziewczynka czy chłopczyk. ;) Pozdrawiam serdecznie i licze,że pomożecie mi się tu odnalezc! :)

hej, hej!

ja cały weekend też leniuchowałam, ale dziś wstałam wcześniej, bo pojechałam po buty do biedry, i poszłam po pieczywo do Lidla... a tam jakiś szał, no myślałam że rozdają coś za darmo, wolnego miejsca na parkingu nie było....

idę zrobić śniadanko sobie i mężowi, z pieskami byłam już na spacerze - to odsypiają... ale przez to że tak się w weekend leniłam to muszę wziąć się do roboty bo takiego syfu w domu to nie miałam nigdy... aż wstyd:-)

no i jeszcze na zakupki mąż mi obiecał dziś własną pizzę !
miłego dnia

Katia gratulacje, u mnie tez 7rocznica zwiazku 3.11:) A ja mam zwolnienie na 2 tyg, rano mialam kontrole u lekarza i mam twardnienia brzucha, lekarz zalecil relax....

reklama
Katia jesteś :) Żebyś wiedziała, że się martwiłyśmy, poranki bez Ciebie dają do myślenia ;-) Cieszę się, że miło minął Ci weekend i gratuluję rocznicy :-)
Kesti widzę podobny staż :) To ja tu jeszcze świeżaczek przy Was (dopiero 4,5 roku) ;-) Wypoczywaj Kochana, relaksuj się, lekarz wie co mówi.
Dzasti smacznego już życzę :)
Emajla witaj, rozgość się :-)

A ja mam lekarza na 13.20 więc jeszcze się troszkę wygrzewam, ale już niedługo trzeba wstawać się ogarniać co by doktorkowi ładnie pachniało ode mnie heh ;-) Mam nadzieję, że powie, że to tylko przeziębienie, bo się martwię trochę. Ale najważniejsze, że maluch fika czyli jemu nie jest źle :)

Do góry