reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Myg bardzo bym chciała w kuchni tylko po pierwsze dla kogo...?Samej sobie się nie chce, mnie nawet było ciężko się zmotywować by obiad sobie zrobić ;-) A po drugie staram się w łóżku leżeć wygrzewać i dlatego ta nuda :/ Ale jak się wyleczę to na pewno skorzystam, tym bardziej, że mąż wróci. A ochotę mam na pulpeciki więc może coś wymyślę :-)
Kerna współczuję. Szczególnie bólu ucha...Mój chrześniak miał ostatnio zapalenie. Aż patrzeć nie mogłam. A z drugiej strony tyle co się do mnie naprzytulał to chyba za wszystkie czasy. Szkoda tylko, że z takiego powodu.
Edda świetnie, że wyjazd się udał :-) To teraz czekamy na kawałek oscypka ;-)

No właśnie co z Katią? Już ostatnio pytałam o nią, czekałam aż coś napisze, a tu dalej cisza...Czekamy nadal na jakiś znak.

reklama
Witam się i ja wieczorowa pora, witam oczywiście sandre ja jestem z katowic, wiec sąsiadki jesteśmy ;-), a i rocznikowo zbliżone ;-). Mialam dzisiaj ciezki dzień i noc, maz mój jedyny zabalował i przesadzil i miałam szpital w domu ze sraniem i rzyganiem. ogolnie brzuchol mi wysadza, i...ciężko mi, ale byle do lutego, u nas dzisiaj piekna pogoda była, spacerek z corcia, male zakupy , obiadek, grabienie lisci.

Witam się dzisiaj pierwsza :szok: Chyba jeszcze "dogorywacie" po weekendzie ;)
Ja już czekam, żeby się zarejestrować, bo nic mi nie przechodzi :/
Kasoku Ty to się masz z tymi rewolucjami żołądkowymi :/

Jejku ale piszecie :-):-)

Witam się po dłuższej przerwie. Dziękuję za troskę ;-)
Ostatnio żyje mi się bardzo intensywnie. Dużo gości, sprawy codzienne, weekendowy wyjazd i tak jakoś czasu bark internetowanie ;-)

U nas wszystko dobrze. Michałek coraz fajniej kopie, chociaż mega aktywnym dzieckiem to on nie jest :-p
Ja czuję się dobrze. Kompletujemy wyprawkę ;-)

Dziś z Mężem mamy 7 rocznicę związku, więc chciałabym cos dobrego ugotować.

Później poczytam trochę co u Was słychać ;-)
Miełgo dnia!!!!

Witam jesiennie :-) i słonecznie :-)

Weekend nudno zleciał, troche na spacerkach i w domu.
Moje maleństwo w końcu zaczęło się intensywniej ruszać co mnie bardzo cieszy :-) bo do tej pory było tylko nieliczne smyranie. Za tydzien wizyta, nie moge się doczekać.

katia - gratulacje rocznicy :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Witam,dopiero odkryłam to forum. Termin 17 luty,w srode usg i dowiem się czy dziewczynka czy chłopczyk. ;) Pozdrawiam serdecznie i licze,że pomożecie mi się tu odnalezc! :)

hej, hej!

ja cały weekend też leniuchowałam, ale dziś wstałam wcześniej, bo pojechałam po buty do biedry, i poszłam po pieczywo do Lidla... a tam jakiś szał, no myślałam że rozdają coś za darmo, wolnego miejsca na parkingu nie było....

idę zrobić śniadanko sobie i mężowi, z pieskami byłam już na spacerze - to odsypiają... ale przez to że tak się w weekend leniłam to muszę wziąć się do roboty bo takiego syfu w domu to nie miałam nigdy... aż wstyd:-)

no i jeszcze na zakupki mąż mi obiecał dziś własną pizzę !
miłego dnia

Katia gratulacje, u mnie tez 7rocznica zwiazku 3.11:) A ja mam zwolnienie na 2 tyg, rano mialam kontrole u lekarza i mam twardnienia brzucha, lekarz zalecil relax....

reklama
Katia jesteś :) Żebyś wiedziała, że się martwiłyśmy, poranki bez Ciebie dają do myślenia ;-) Cieszę się, że miło minął Ci weekend i gratuluję rocznicy :-)
Kesti widzę podobny staż :) To ja tu jeszcze świeżaczek przy Was (dopiero 4,5 roku) ;-) Wypoczywaj Kochana, relaksuj się, lekarz wie co mówi.
Dzasti smacznego już życzę :)
Emajla witaj, rozgość się :-)

A ja mam lekarza na 13.20 więc jeszcze się troszkę wygrzewam, ale już niedługo trzeba wstawać się ogarniać co by doktorkowi ładnie pachniało ode mnie heh ;-) Mam nadzieję, że powie, że to tylko przeziębienie, bo się martwię trochę. Ale najważniejsze, że maluch fika czyli jemu nie jest źle :)

Do góry