reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Witam się z rana przy herbatce miętowej, u mnie juz słońce przedziera się przez mgłe:-)
Jak czytam te wypowiedzi o chorobach to już mnie skręca na samą myśl o tym, ale wierze że u was wszystko się dobrze skończy.
Kerna ciasto :szok: hm siedziało 1h40min w piecu wycuągnełam jeszcze troche blade ale nie spalone z dołu!!:-D
Kruche jakies cieńkie mi wyszło ale smakowe :tak: Nastepna będzie babka kakowa z jabłkiem i orzechami aż jestem ciekawa czy wyrośnie :crazy:

Witam się i ja :)
Niedziela brzydka, w nocy deszcz i burza a teraz pochmurno. Leżę cały czas się wygrzewam. Ale chyba pójdę jutro do lekarza, żeby dalej mi nic nie zeszło i nie musiała brać antybiotyku.
Kerna biedna rodzinka ;) Dobrze, że już po wszystkim i wypoczywaj :-)
Miłego dnia mamusie :-)

Też oglądałam. Fajni ci bliźniacy ;-) Nikt się nie zorientował heh
Dobrze, że już jutro poniedziałek to coś się zacznie tu dziać, bo strasznie się nudzę, przez te dwa dni w domu :/

ohhh Marta no chciałabym sie akurat dzisiaj ponudzić. U nas szpital...rota minął a teraz młody płacze bo boli go ucho i głowa:sorry: A że to mały histeryk to mamy niezły cyrk. Narazie próbujemy bez szpitala, zobaczymy co dalej. Póki co bajkę na jedynce ogladnął bez płaczu:-p

Hej Dziewczyny. Ja juz wrocilam do domku. Zakopane oczywiscie piekne o kazdej porze roku. Pogoda byla ekstra. I wczoraj i dzis piekne slonce. Kupilam sobie kocyk z baraniej welny (bede sie grzac w zimowe dni)klapeczki z rzemyka i oczywista rozne rozniste oscypki. Uch dobrze mi zrobil ten wyjazd choc tak krotki.

reklama
Do góry