reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

hej

Katia no to udanej rocznicy, :-D
u mnie za tydzień 7 rocznica ślubu a mój mąż co zaproponował - że sobie na spacer pójdziemy masakra na spacer to ja codziennie chodzę może choć kwiatki przyniesie bo on taki niedomyślny

dzasti dziś w lidlu kurtki i spodnie narciarskie więc tłumy ale fajne i tez Kubie kupiłam i spadnie i kurtkę rękawiczki i 2 czapki na zimę jak znalazł :-D

ja mam lenia ale to nie nowina :-Dtyle prasowania na mnie czeka a ja tak nie lubię prasować :baffled:
odważyłam się dziś zważyć no i dobrze nie jest bo niestety już 7,5 na +:crazy::angry::baffled::wściekła/y::no::szok: baleron

reklama
czesc
u mnie intesnywny tydzień byl bo młody chory,wyladowalismy na SOR-e ,jeszcze siedzimy w domu ale mam nadzieje ze po wizycie w srode u pediatry dostaniemy pozwolenie na wyjścia na dwor
Katia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Kesti lez i odpoczywaj
witam nowe mamy
Kasoku wspolczuje mezowi atrakcji ,no i tobie nerwow

No i ja się witam,

U nas pięknie słoneczko świeci, oby długo była taka pogoda, Córcia w brzuszku szaleje a ja nadrabiam co tam u Was :)

Katia Gratuluję rocznicy :tak: U nas też w tym roku w Marcu minęło 7dem lat związku - kupa czasu, a tak szybko minęło :tak:

emajla witamy i pewnie że ładnie ugościmy ;-)

grzechotka Ty się tak wagą nie martw bo ja jestem niżej od Ciebie w ciąży o 2 tyg i mam już 6kg na plusie :-D

No idę jeszcze przegryźć banana ;-)

Witam z rana ja już po zakupach malutkich w lidlu.
Dziewczyny wy sie tak tą wagą nie przejmujcie ja sie trzymam Kalkulator wagi w ciąży - Dzieci.pl tego i jeszcze mam o 2kg mniej niż powinnam a myślałam że ze mnie spaślak :-p
Dzisiaj obiad iście królewski: krem z dyni z imbirem do tego łosoś w dzwonkach z ziemniaczkami i lodowa :-)
Ale zanim zaczne kucharzyć pranie sprzątanie itd. Na 17 jestem umówiona z znajomą cięzarówką o miesiąc wyżej :-)
Katia dobrze że jesteś bo jak już w niedziele do mastercheffa sie nie odezwałaś to się martwiłam :tak:
A moje miesięcznice idą tak samo jak ciąża bo zaraz po ślubie był dzidziuś :-p
Ostatnio sie zastanawiałam ile juz po slubie no ale w 5msc ciąży jestem to nie może być inaczej :tak:

Grzechotka ty sie nie przejmuj dodatkowymi kg zrzucisz je szybciej niz myslisz :-) ja tam nie patrze na zadne kalkulatory wagi ... jak jestem glodna to jem i tyle pozniej bede sie martwic tym co zostanie :-)

Witam nowa mame;-)

Dziewczyny to widzę, że więcej jest z siódemkową rocznicą w tym roku :-D Niech to będzie dla nas szczęśliwa 7! :tak:

Grzechotko my dziś po pracy Męża jedziemy na gokarty - ja sobie tylko popatrzę oczywiście - a później do Leroy Merlin po węża do prysznica, więc to pewnie będzie mój prezent :-D:-D A co do wagi to ja mam 6 na plusie i jakoś się tym nie przejmuję za bardzo. Zrzuci się :-p

Marta zdrówka życzę!!
Myg jaki obiad :-D:-D To chyba po tych programach kulinarnych tak Cię wzięło, co ;-) Fajnie. U mnie pewnie skończy się na piersi kurczaka i pieczonych warzywach.

A i witam nową Mamuśkę ;-)

Ja już wszystko ogarnęłam i teraz rozkoszuję się pięknym dniem ;-)

[h=3][/h]

Hej

długo mnie ie było. Ale myślę o was i trzymam kciuki.

U nas ciężki okres. Ja się czuję ok, po dwóch usg, płci nadal nie znamy. 2 listoapda lecę do pl na 3tyg

Tata ma przerzuty, niewiem czy pisałamm, ale choruje na białaczkę, żeby tego było mało w ub tygodniu siostrzenica zaczęła krzywo trzymać główkę i w tomografii wyszedł guz. Ma 3,5 roku, poł roku starsza od mojej W :( ciężko mi

Także trrzymajcie sie i nie zapominam o was :*

Trusia77 bardzo wspolczuje, mam nadzieje, ze Twoj tata wygra z choroba.... Co do siostrzenicy oby lekarze skutecznie wyleczyli guz, zawsze najgorzej zniesc chorobe dziecka.. Badz dobrej mysli

reklama
Myg szalejesz :-) Ale wykwintny obiad! Ja to sobie wymyśliłam, że przydałby się rosołek dla zdrowotności i chyba zrobię jakiś mały garnuszek, bo na pewno pomoże :-) Także prościej, ale mam nadzieję, że równie smacznie ;-)
Trusia trzymam kciuki, żeby wszystko wróciło do normy. Biedna masz teraz głowę pełną niewesołych myśli, współczuję ale wierzę, że wszystko będzie dobrze.
Katia może jednak M Cię zaskoczy i oprócz węża do prysznica dostaniesz jeszcze nową rączkę z wypasionymi funkcjami ;-)

Do góry