reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

jestem'
Kesti ale jaja z plcia:-)
Kasieczek dobrze ze już jesteś ,mam nadzieje ze zaczniesz w pełni cieszyc się naszym stanem
Kasoku trzymam kciuki za wizyte

u mnie dzisiaj leniwy dzień bo obiadu nie robie ,tylko zostało mi czekac na wizyte i się do niej przygotować
kurcze ostatnie dni mój maluszek był mega aktywny a dzisiaj cisza i znając moje szczęście znowu się schowa na usg i nic z tego nie wyjdzie

reklama
ja wpadam jak po ogień bo mam meksyk, goście w domu bo w sobotę wesele i już mi się trochę odechciewa
pochwalę się że synek pozostał synkiem i będzie Kacperek :-)
doczytam was i zobaczę co tam u was słychać

cześć dziewczyny
U nas słońce świeci więc zachęca na długi spacer:)
Poranek zaczęłam pyszną kawką, teraz już po śniadaniowym musli zbieram się na spacer i małe zakupy. Dziś piątek więc czas na rybkę obiadową:)
Miłego dzionka dziewczyny
Aha napiszcie mi co to znaczy to badanie połówkowe??Jak ono wygląda i kiedy powinno się je wykonać?? Mnie w 22 tygodniu wysyła lekarz na jakieś szczegółowe badania do innego lekarza i będę mogła sobie tam zrobić USG w 3D :) Już nie mogę się doczekać ale jeszcze 3 tygodnie muszę poczekać:)

Sylwia moje tez bardziej słone niz słodkie :-) no i zrobiłas mi ochote na kabanosa ... haaaa dobrze ze mam akurat w lodowce bo mezus kupił wczoraj:-D pikantne mmm pycha :-p

Badanie połówkowe
Dziewczyny
Ja wiem że to lekarz wysyła mnie na badanie połówkowe ale sprawa wygląda u mnie tak, że lekarz na to połówkowe wysyła mnie do innego ginekologa.Kazał mi się zarejestrować do niego przed wizytą. Teraz kończę 19 tydzień a do następnej wizyty mam 3,5 tygodnia więc kiedy najlepiej bym umówiła się na to połówkowe?
Już wstępnie zapisałam się na początek 23 tygodnia ale wyczytałam w necie, że to połówkowe powinno się robić w 20 tygodniu.
Już sama zgłupiałam kiedy powinnam się zapisać?
A wy kiedy robiłyście to połówkowe badanie? W którym tygodniu ciąży??

MarchewkaEwka polowkowe robi się miedzy 18-22tc ale ja ide dzisiaj a już mam 23tc bo na poprzednim maluch nie wspolpracowal
mysle ze już możesz zadzwonić i się umowic na wizyte bo nie wiadomo jakie sa terminy u tego 2 ginekologa

reklama
mnie tez lekarz wysłaął do innego gina na to badanie bo ma lepszy sprzet ;-) płaciłam za nie 200zł a byłam na nim teraz we wtorek czyli w 21 tygodniu i 4 dniu ciazy ;-) ale jesli masz watpliwosci to zadzown i zapytaj kiedy najlepiej sie zapisac kobitka powinna ci powiedziec mi np pwoiedizała ze najlepiej zebym przyjechałą wtedy :-)

Do góry