reklama
Kesti haha ale niespodzianka, kolejny chłopczyk, gratuluje
kasieczku bidulko odpoczywaj.
dziewczyny jutrop proszę trzymać za moje polowkowe, mam o 9.20, może i mojemu nagle siusiak zniknie??/chociaż nie licze na to.
verita ja już dzisiaj czekolade wciagnelam
kasieczku bidulko odpoczywaj.
dziewczyny jutrop proszę trzymać za moje polowkowe, mam o 9.20, może i mojemu nagle siusiak zniknie??/chociaż nie licze na to.
verita ja już dzisiaj czekolade wciagnelam
gabi84
Fanka BB :)
no to dołączam się do łasuchów, w sklepie naszło mnie na pieguski z kawalkami czekolady i po drodze do domu zjadłam już pół opakowania a reszte oczywiście w domu.
kasoku - przez całą noc będę trzymać zaciśnięte kciuki, no i oczywiście dawaj szybko znać jak będziesz po
kasoku - przez całą noc będę trzymać zaciśnięte kciuki, no i oczywiście dawaj szybko znać jak będziesz po
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Kesti - ale jaja! najważniejsze że zdrowy.
hehe żeby mojemu nic nie odpadło bo ja już tu męską wyprawkę szykuję;-)
hehe żeby mojemu nic nie odpadło bo ja już tu męską wyprawkę szykuję;-)
MarchewkaEwka
Początkująca w BB
Hej dziewczyny
Widzę że nie tylko ja jestem zdziwiona wynikami USG w 12 tygodniu lekarz był bardziej skłonny stwierdzić że będzie chłopczyk a dziś powiedział : Nic innego nie chce wyjść tylko DZIEWCZYNKA
Bardzo się ciesze ze tego że wszystko jest dobrze z dzieckiem a reszta się nie liczy.Nawet fajnie że będę mogła robić kiteczki. No i będzie oczywiście córusia tatusia
Aha ,któraś z dziewczyn pytała się mnie czy wybieram się na te zajęcia na AWFie.
Tak idę i już nie mogę się doczekać poniedziałkowego spotkania.Tak roznosi mnie energia że muszą ją dobrze spożytkować A Ty też się wybierasz??
Widzę że nie tylko ja jestem zdziwiona wynikami USG w 12 tygodniu lekarz był bardziej skłonny stwierdzić że będzie chłopczyk a dziś powiedział : Nic innego nie chce wyjść tylko DZIEWCZYNKA
Bardzo się ciesze ze tego że wszystko jest dobrze z dzieckiem a reszta się nie liczy.Nawet fajnie że będę mogła robić kiteczki. No i będzie oczywiście córusia tatusia
Aha ,któraś z dziewczyn pytała się mnie czy wybieram się na te zajęcia na AWFie.
Tak idę i już nie mogę się doczekać poniedziałkowego spotkania.Tak roznosi mnie energia że muszą ją dobrze spożytkować A Ty też się wybierasz??
MarchewkaEwka
Początkująca w BB
Patrycja 89
(znalazłam kto pytał mnie o ćwiczenia dla ciężaróweczek) mam nadzieję że spotkamy się na tych zajęciach w poniedziałek??
(znalazłam kto pytał mnie o ćwiczenia dla ciężaróweczek) mam nadzieję że spotkamy się na tych zajęciach w poniedziałek??
gabi84
Fanka BB :)
Dzień dobry :-)
U mnie mroźno ale słonecznie, spacerek trzeba będzie zaliczyć :-)
Miłego dnia dal was i kciuki za dzisiejsze połówkowe!!!!!! :-)
U mnie mroźno ale słonecznie, spacerek trzeba będzie zaliczyć :-)
Miłego dnia dal was i kciuki za dzisiejsze połówkowe!!!!!! :-)
reklama