reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Już jestem po :-D Wszystko na wizytach opisane.
Po wizycie zakupy z mężem, juz sie zainteresował ubrankami itd:tak: a potem kolacja w tzw "big bule" czyli giga hamburgeros :-) błogo mi!!
Moje zakupy do wglądu na zakupach

Kesti haha ale niespodzianka, kolejny chłopczyk, gratuluje:tak:
kasieczku bidulko odpoczywaj.
dziewczyny jutrop proszę trzymać za moje polowkowe, mam o 9.20, może i mojemu nagle siusiak zniknie??/chociaż nie licze na to.
verita ja już dzisiaj czekolade wciagnelam :szok:

no to dołączam się do łasuchów, w sklepie naszło mnie na pieguski z kawalkami czekolady i po drodze do domu zjadłam już pół opakowania :sorry2: a reszte oczywiście w domu.

kasoku - przez całą noc będę trzymać zaciśnięte kciuki, no i oczywiście dawaj szybko znać jak będziesz po :tak:

Hej dziewczyny
Widzę że nie tylko ja jestem zdziwiona wynikami USG:) w 12 tygodniu lekarz był bardziej skłonny stwierdzić że będzie chłopczyk a dziś powiedział : Nic innego nie chce wyjść tylko DZIEWCZYNKA :)
Bardzo się ciesze ze tego że wszystko jest dobrze z dzieckiem a reszta się nie liczy.Nawet fajnie że będę mogła robić kiteczki. No i będzie oczywiście córusia tatusia ;)
Aha ,któraś z dziewczyn pytała się mnie czy wybieram się na te zajęcia na AWFie.
Tak idę i już nie mogę się doczekać poniedziałkowego spotkania.Tak roznosi mnie energia że muszą ją dobrze spożytkować :) A Ty też się wybierasz??

reklama
Do góry