reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Kurcze już sama nie wiem co zrobić.
Kogokolwiek pytam inaczej odpowiada.
Zadzwoniłam do lekarza i powiedział że najlepiej w 23 tygodniu bym zrobiła, jak zadzwoniłam do znajomej ginekolog z innego miasta to powiedziała że ona wysyła w 20 tygodniu.Ale mam mętlik hehehehe
No nic narazie zostanę przy tym 23 tygodniu i poczekam aż skosultuję to z mężem.Chciałabym by był przy tym badaniu a wraca dopiero właśnie w 22 tygodniu do domu

reklama
MarchewkaEwka mi lekarz powiedziała że mam zrobić między 20-22 tyg a najlepiej w 22 tyg

ale mnie humor dobry złapał siedze słucgam muzy i jak głupia się szczerze sama do siebie :-D a jaka mnie ochota na małego żółtego redsika naszła oj muszę chyba do sklepu skoczyć po czekolade źeby zagłuszyć to prganienie piwa :p

MarchewkaEwka ja mam połówkowe 23 października i będe dokładnie 22tyg i 3cim dniu, lekarze wiedzą co robia nie masz co się martwić ale skoro nie dowierzasz to zapisz się jak będziesz w 22 tygodniu i będziesz spokojna :)

Sylwia,Monila ale zrobiłyście chęć na kabanosa!!! Oooo matko zaraz chyba przejdę się do sklepu bo nie wytrzymam, a właśnie maiłam zacząć jeść chipsy o smaku wędzonego boczku haha ;-)
U mnie mała najpierw reagowała na słodkie a teraz na wszystko co mięsne ;-);-) ja tam zajadam i słodkie i słone wszystko co popadnie i mam ochotę :)

Magdzik ja to się jarze jak czytam Wasze posty, czyli jak piszecie że z maluszkami jest dobrze i wtedy maż jak to widzi to też jest ciekawy z czego się śmieje, aaaajj tak łyczka redsika też bym się napiła aalle nieeee....

Ja sobie ogarnęłam w domku, gołąbki na obiadek zrobiłam, ale chyba dorobię sosik pomidorowy bo mąż uwielbia ;-) no i będe czekała aż wróci z pracy a do 20 jeszcze daaaaaaaaaleko :-(

Heh Sylwia9 mam tak samo z mężem. Ja siedzę czytam, uśmiecham się do ekranu, a on patrzy i nie wie o co biega. I później jak mu coś opowiadam to zawsze jest komentarz "Aaa Twoje koleżanki" :-)
Ja mam ziemniaki obrane tylko włączyć, do tego będzie rybka nadziewana serem (znaczy kupiłam takie paczkowane heh) i taki oto piątek :-)
MarchewkaEwka ja miałam teraz 21/22 tydzień także myślę, że słuchaj lekarza, on wie co mówi :-)

Macie racje dziewczyny : lekarz wie co robi.Skoro powiedział, że mam zrobić w 23 tygodniu to tak zrobię:)
Zapisałam się już na badanie na 28 października i będzie ze mną mój mąż więc wszystko super się poukłada.Zaraz idę zrobić sobie rybkę na obiadek i śmigam na małe zakupy.Chcę kupić mojej siostrze mały upominek bo wczoraj podpisała umowę na stałe :) Jest okazja by świętować wiec wieczór zapowiada się ciekawie
Dzięki za słowa otuchy :)

Marta ryba paczkowana nadziewana serem?? a gdzie taką rybcie można dostać???

MarchewkaEwka no i nie ma co się stresowac nie potrzebnie :) Mój mężuś też będzie na połówkowym i my do tego mamy całe te USG nagrywane i dostaniemy płytkę ;-)
Peeees: A co Ty masz taki dziwny ten suwaczek?? w ogóle nie widać co na nim pisze w którym tyg jesteś ;/

Sylwia u mnie tez taka rybe dostaniesz w kazdym sklepiku:-) rozejrzyj sie dobrze u Ciebie tez napewno jest dostepna:-) u mnie jest na sztuki wiec moze u ciebie tez tak sprzedawaja a ty myslisz ze to zwykła ryba :-) popytaj o rybe z serem i napenwo znajdziesz :-p

Marta ojjj kawałek do Ciebie mam ;-)

Monila serio nigdy nie widziałam ryby z serem... U nas jest np wędzony łosoś zawijany z farszem ze szpinaku, śliwki, pieczarek...

reklama
Oj narobiłyście smaku na rybkę :-) jakoś ostatnio ucichło to nasze forum
u mnie dziś dzień leniwy a jeszcze na wieczór popstrzykałam się z P. Teraz usypiam małego i chYba też pójde spać ;-)
a co tam u Kerny? bo nie wiem czy przeoczyłam jakiś post ale dawno jej nie widziałam na forum

Do góry