reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

jestem'
Kesti ale jaja z plcia:-)
Kasieczek dobrze ze już jesteś ,mam nadzieje ze zaczniesz w pełni cieszyc się naszym stanem
Kasoku trzymam kciuki za wizyte

u mnie dzisiaj leniwy dzień bo obiadu nie robie ,tylko zostało mi czekac na wizyte i się do niej przygotować
kurcze ostatnie dni mój maluszek był mega aktywny a dzisiaj cisza i znając moje szczęście znowu się schowa na usg i nic z tego nie wyjdzie

reklama
ja wpadam jak po ogień bo mam meksyk, goście w domu bo w sobotę wesele i już mi się trochę odechciewa
pochwalę się że synek pozostał synkiem i będzie Kacperek :-)
doczytam was i zobaczę co tam u was słychać

cześć dziewczyny
U nas słońce świeci więc zachęca na długi spacer:)
Poranek zaczęłam pyszną kawką, teraz już po śniadaniowym musli zbieram się na spacer i małe zakupy. Dziś piątek więc czas na rybkę obiadową:)
Miłego dzionka dziewczyny
Aha napiszcie mi co to znaczy to badanie połówkowe??Jak ono wygląda i kiedy powinno się je wykonać?? Mnie w 22 tygodniu wysyła lekarz na jakieś szczegółowe badania do innego lekarza i będę mogła sobie tam zrobić USG w 3D :) Już nie mogę się doczekać ale jeszcze 3 tygodnie muszę poczekać:)

Sylwia moje tez bardziej słone niz słodkie :-) no i zrobiłas mi ochote na kabanosa ... haaaa dobrze ze mam akurat w lodowce bo mezus kupił wczoraj:-D pikantne mmm pycha :-p

Badanie połówkowe
Dziewczyny
Ja wiem że to lekarz wysyła mnie na badanie połówkowe ale sprawa wygląda u mnie tak, że lekarz na to połówkowe wysyła mnie do innego ginekologa.Kazał mi się zarejestrować do niego przed wizytą. Teraz kończę 19 tydzień a do następnej wizyty mam 3,5 tygodnia więc kiedy najlepiej bym umówiła się na to połówkowe?
Już wstępnie zapisałam się na początek 23 tygodnia ale wyczytałam w necie, że to połówkowe powinno się robić w 20 tygodniu.
Już sama zgłupiałam kiedy powinnam się zapisać?
A wy kiedy robiłyście to połówkowe badanie? W którym tygodniu ciąży??

MarchewkaEwka polowkowe robi się miedzy 18-22tc ale ja ide dzisiaj a już mam 23tc bo na poprzednim maluch nie wspolpracowal
mysle ze już możesz zadzwonić i się umowic na wizyte bo nie wiadomo jakie sa terminy u tego 2 ginekologa

reklama
mnie tez lekarz wysłaął do innego gina na to badanie bo ma lepszy sprzet ;-) płaciłam za nie 200zł a byłam na nim teraz we wtorek czyli w 21 tygodniu i 4 dniu ciazy ;-) ale jesli masz watpliwosci to zadzown i zapytaj kiedy najlepiej sie zapisac kobitka powinna ci powiedziec mi np pwoiedizała ze najlepiej zebym przyjechałą wtedy :-)

Do góry