reklama
Sylwia9
Fanka BB :)
Katia, grzechotka ale fajnie że jesteście sąsiadkami!!
Ja to lubię oglądać prawo Agaty, Na Wspólnej i Pierwszą Miłość ;D Ale pewnie będzie tak jak teraz czyli jak będę musiała leżeć to będę oglądać wszystko jak leci do powrotu męża albo rodziców ;p
Głowa coś mnie boli, nie mam humoru i najlepiej bym sobie popłakała - w obiedzie sobie pogrzebałam, próbowałam zjeść na siłe ale nie potrafie nie chciałam mężowi robić przykrości ale mi się nie udało, łapie mnie chyba jakaś depresja, cały czas myślę że nam się nie uda, że to ze mną jest coś nie tak skoro już są problemy, brak apetytu mnie dobija zresztą tak jak wszystko....
Ja to lubię oglądać prawo Agaty, Na Wspólnej i Pierwszą Miłość ;D Ale pewnie będzie tak jak teraz czyli jak będę musiała leżeć to będę oglądać wszystko jak leci do powrotu męża albo rodziców ;p
Głowa coś mnie boli, nie mam humoru i najlepiej bym sobie popłakała - w obiedzie sobie pogrzebałam, próbowałam zjeść na siłe ale nie potrafie nie chciałam mężowi robić przykrości ale mi się nie udało, łapie mnie chyba jakaś depresja, cały czas myślę że nam się nie uda, że to ze mną jest coś nie tak skoro już są problemy, brak apetytu mnie dobija zresztą tak jak wszystko....
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
coś mi się chce ale nie wiem co może wy wiecie
Grzechotko ja sobie zrobiłam dobrze i do obiadu wypiłam szklankę pepsi :-) pyszota :-)
Sylwia9 nie myśl tak! Będzie dobrze i koniec. Wiele, bardzo wiele zależy od naszego nastawienia. Jasne, że są gorsze momenty, ale nie mogą one przesłonić tej radości i miłości do maluszka. Wszystko skończy się dobrze
Poprosiłam Męża, żeby mi kupił te reklamowane książki z serii historie prawdziwe. Dwie za 15zł. Zawsze to coś nowego do czytania.
Sylwia9 nie myśl tak! Będzie dobrze i koniec. Wiele, bardzo wiele zależy od naszego nastawienia. Jasne, że są gorsze momenty, ale nie mogą one przesłonić tej radości i miłości do maluszka. Wszystko skończy się dobrze
Poprosiłam Męża, żeby mi kupił te reklamowane książki z serii historie prawdziwe. Dwie za 15zł. Zawsze to coś nowego do czytania.
kesti chodzi mi o język jakiego używa autorka... jest po prostu kiepski, główna bohaterka wiecznie się czerwieni, przygryza wargę i wywraca oczami a Grey'owi od tego stoi jak na zawołanie... no sorry i ta jej wewnętrzna bognii...albo hasła w stylu o święty barnabo wszystko to sprawiło, że książkę przeczytałam ale nie zapadła za bardzo w mojej pamięci i nie jest na czele książek które uważam za dobre.
Ale takie lekkie książki tez lubię czytać... nie wymaga to żadnego wysiłku :-)
co do seriali to mój ukochany to przyjaciele których mogę katować w kółko i ogólnie bardziej zagraniczne. Z polskich to tylko prawo agaty i lekarzy oglądam. M jak miłość to zatrzymałam się chyba z 10 lat temu
grzechotka, katia fajnie że jesteście sąsiadkami, będziecie sobie mogły z wózkami śmigać na spacery i staruszków z kolejki przeganiać;-)
właśnie obiad wciągnęłam i pewnie domek ogarnę i zrobię jedzonko na jutro.
Ale takie lekkie książki tez lubię czytać... nie wymaga to żadnego wysiłku :-)
co do seriali to mój ukochany to przyjaciele których mogę katować w kółko i ogólnie bardziej zagraniczne. Z polskich to tylko prawo agaty i lekarzy oglądam. M jak miłość to zatrzymałam się chyba z 10 lat temu
grzechotka, katia fajnie że jesteście sąsiadkami, będziecie sobie mogły z wózkami śmigać na spacery i staruszków z kolejki przeganiać;-)
właśnie obiad wciągnęłam i pewnie domek ogarnę i zrobię jedzonko na jutro.
Witam was dziewczyny jestem tu po raz pierwszy :-) mam nadzieje że się zapoznamy trochę:-):-)
Ja mam termin na 20 lutego.
Jestem po badaniach prenatalnych i już wiem że będę mieć chłopczyka:-)
Mam pytanko czy też was swędzi brzuszek mnie cały czas...?
witamy w naszym gronie, to naturalne ze skora swedzi rozrasta sie smaruj sobie jakims kremem albo olejkiem moze troszke ulzyWitam was dziewczyny jestem tu po raz pierwszy :-) mam nadzieje że się zapoznamy trochę:-):-)
mi tez sie chce i nie wiem cocoś mi się chce ale nie wiem co może wy wiecie
Madzik witaj :-) mnie też swędzi skóra na brzuszku i jest napięta.
Dziewczyny, musicie to zobaczyć Dennis Storm i Valerio Zen czyli męski poród :-):-) Dwaj holenderscy dziennikarze poddali się eksperymentowi i zostali podłączeni na 2 godziny do urządzenia, które powodowało takie skurcze jak u kobiet rodzących. Czad
Dziewczyny, musicie to zobaczyć Dennis Storm i Valerio Zen czyli męski poród :-):-) Dwaj holenderscy dziennikarze poddali się eksperymentowi i zostali podłączeni na 2 godziny do urządzenia, które powodowało takie skurcze jak u kobiet rodzących. Czad
reklama
katia widziałam to już kiedyś, fajne :-)
a wczoraj siostra mi taki filmik podesłała... leżałam i płakałam
'Co ciąża zmieniła? Nadal mam nieposprzątane w chacie, ale teraz mam wymówkę' | wideo
a wczoraj siostra mi taki filmik podesłała... leżałam i płakałam
'Co ciąża zmieniła? Nadal mam nieposprzątane w chacie, ale teraz mam wymówkę' | wideo