reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Cześć

Edda ja bym zrobiła tak jak radzi Monila. A póki co wypij 2-3 litry wody.

Kerna ale super!!

Sylwia9 oszczędzaj się.

A mi jest smutno:-:)-( Mój brat przyjechał dziś rano i już zabrał mamę do siebie. Tak mi nieswojo jakoś :-( Mąż jest na spływie kajakowym, więc siedzę sobie sama i szukam jakiegoś leżącego zajęcia :-(

Udanego popołudnia Wam życzę!

Katia no to dzis samotny dzionek masz oj wspolczuje nie lubie takich dni ... hmm ja jak lezałam to bardzo czesto ogl;adałąm rozne pierdoły na tvn player rozne programy i takie tam duperelki no i czesto spałam :-p

Monila dokładnie tak, to co przeżyłyśmy to nasze bo tak na prawdę tylko matka która przeżyła taka tragedię potrafi zrozumieć drugą matkę...

edda lepiej pogadaj z lekarzem i powiedz mu o tym co się dzieje lepiej nic nie brac na własną rękę.

W ogóle nie wiem czy sie moja lekarz pomyliła ale przepisała mi magnez Neo Mag Forte to jest tak jakby podwójna dawka magnezu i mam to niby brać 2 razy dziennie po jednej tabletce, a na opakowaniu pisze że trzeba brać 1 tabletka dziennie i nie zaleca się brania po wyżej 1. ...:nerd: a ja wczoraj wziełam na noc drugą i jakoś dziwacznie się czułam... i spac nie mogłam..

U mnie też przeważnie niedziela to czas do leniuchowania ale póki co to cały czas leniu****ę, nie tylko w niedzielę :p

Sylwia9 może rzeczywiście zadzwoń do lekarki, ale z drugiej strony sporo jest takich lekarstw gdzie na ulotce pisze żeby kobiety w ciąży nie brały tego, a lekarze przepisują te lekarstwa. Myślę , że wiedzą co robią i nie zrobiliby krzywdy na złość. Jak mi lekarz przepisał globulki dopochwowe na infekcję to wiedziałam że tych tabletek nie powinno sie brać w ciąży (tak pisało na ulotce) i spytałam się czy to nie zaszkodzi dziecku to mi powiedział że gdyby miało zaszkodzić to by nie przepisał. Ale jak masz obawy to jasne - zadzwoń, po co masz się tym zamartwiać niepotrzebnie.

nie wierze, ale cenzura hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dopiero się witam :)
Rzeczywiście cenzura się udała hahah :)
Sylwia9 ja też jestem za tym telefonem do lekarki, po co masz się denerwować.
89Katia dasz radę. Ja wiem, że to smutno tak samemu, zresztą bardzo dobrze wiem, bo ja praktycznie cały czas sama...Tyle tylko, że czasem gdzieś się z kimś spotkam. Może dlatego lżej mi mija. Ale te samotne wieczory i poranki są najcięższe do zniesienia :/ Dobrze, że każdy spływ ma to do siebie, że wreszcie się kończy :-)

Katia wiem, ze smutno samej:( Nie lubie wyjazdow meza, ale czasem lecimy z Nim, maz na spotkaniach a ja z malym mozemy bynajmniej sobie pozwiedzac troche:) Mi maz dzisiaj na tydzien wyjechal do Brazylii...Niestety ja jutro do pracy.. Dobrze, ze mam elastyczne godziny pracy:) To sie bynamniej wyspie. Na szczescie mam jeszcze malego lobuza w domu to samej nudno nie jest... Na dodatek odwozac dzis meza na lotnisko, w powrocie dostalam mandat... Nie ma jak t pech:(

witam wieczorową porą. Katia nie smutaj się...moze warto zacząć bawic się w hafotwanie, robienie na drutach itp :) Sylwia no ja nie pomogę bo nie znam tego specyfiku. Lepiej dopytaj, szczególnie jeśli czułaś się inaczej niż zwykle. Kesti witaj w gronie mandatowców...wrrr

reklama
Dzień dobry :)

No aż się dziwie że w dzisiejszym dniiu pierwsza piszę :)

Zastanawiam się czy dzwonić do mojej lekarz od soboty ma urlop i miała wyjechać do Chorwacji ze swoim facetem - jak to powiedziała dlatego wizytę szyjkową mam dopiero za tydzień w poniedziałek bo wtedy przyjmuje pierwszą wizytę po urlopie. ale powiem że wczoraj wziełam tylko luteine i no spe na noc i super mi sie spało i o dziwo dzisiaj nawet brzuch mnie nie boli i w nocy też nie bolał... Nie wiem czy to jest spowodowane braniem lutki? Mężuś od dzisiaj do czwartku będzie miał wolne więc troche mi pomoże, właśnie czekam aż wróci i zrobi mi śniadanko :)

Do góry