reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Chyba zaczynam mieć jakieś problemy z pęcherzem albo cewką moczową. Chociaż co jakiś czas mi się tak dzieje. Generalnie szczypie i piecze mnie cewka, dyskomfort i latam do kibelkA a sikne tylko trochę. No miałam tak teraz może przez 3h i znowu mi przeszło. Jak nie urok to sraczka... Mam Furaginum w domu no ale boję się ryzykować i brać bez konsultacji z lekarzem. Co Wy myślicie o tym ?

na zapalenie pęcherza w ciąży tylko czyta żurawina nic więcej są takie w tabletkach. W poprzedniej ciaży cały czas zmagałam się z tą przypadłością i tylko to lekarz przepisywał nie bierz żadnych leków sama

reklama
Hej dziewczyny :)
Sylwia9
to może jak teraz jest dobrze to odpuść, poobserwuj się troszkę i zdecydujesz. Po za tym dobrze, że jest mąż, zawsze to trochę lżej dla Ciebie i raźniej razem :) No i najważniejsze, że dobrze Ci się spało i brzuszek nie boli :-)

Witam się. Pochmurny dzień mamy. Zaraz wyruszamy do banków i urzędów. Ahhh uwielbiam chodzić z moimi cholerami w miejsca gdzie trzeba zachować się ciszej. Prawdziwe wyzwanie.

Kerna może znajdzie się jakaś miła dusza i przepuści Was w kolejce jak zobaczy że z dzieciaczkami jesteś :-)
U mnie jeszcze świeci słońce, ale czuć jesień w powietrzu.

U nas dzis slonecznie i cieplo, taka mozna by rzec wiosenna pogoda. Maly w przedszkolu, ja z rana bylam na pobraniu krwi.. A pozniej jak odbiore malego musze kupic mu bokserki w wiekszym rozmiarze. Swoja droga przy odpieluchowaniu moj syn nie chcial ubierac slipek.. A moj mazsie smial, ze pewnie ma to po tacie. Wiec kupilam bokserki i rzeczywiscie... Te nosi bez problemu. ahh te wiezy krwi. Milego dnia wszystkim

Jak znam życie to ta "miła dusza" jeszcze ochrzani za to, że dzieci są dziećmi...U nas niestety ciężko o życzliwość. Ciekawa jestem, czy jak już będę naprawdę duża , to czy ktoś się w jakiejś kolejce zlituje...Bo ogólnie mam podejście, żeby nie wykorzystywać ciąży do "wepchania" się przed całą resztę, ale jednak wiadomo, że kobiecie trochę ciężej ustać w kolejce i czy właśnie wtedy znajdą się takie "miłe dusze", ale oczywiście w pozytywnym znaczeniu...

Kesti masz w domu już małego mężczyznę. Bokserki kojarzą mi się tak.... poważnie :-) Chłopak ma dobry gust :-)

reklama
cześć,

oj dziewczyny widzę, że smutne byłyście w ten weekend, ja też czułam się osamotniona, rodzice wyjechali, męża praktycznie też nie było, no w zasadzie wczoraj troszkę się zrehabilitował.

Mnie ostatnio też brzuch pobolewa, i znowu bardzo mi się chcę spać... i generalnie na nic nie mam ochoty:confused:cieszę się, że Was czytam i u niektórych jest podobnie:-)

tak zazdroszczę Wam, że już czujecie maluszki!

Do góry