reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

czesc
jestem
o wizycie napisałam w odp watku
Beti ja tez korzystam z tej stronki o ciastach,uwielbiam ja
u mne dzisiaj na obiad robi się kapuśniaczek z kiszonej kapusty,narobilyscie mi ochoty a dzisiaj zakuplam 2 kg kolorowej papryki i wieczorkiem zrobie leczo,mniam juz nie mogę se doczekać
polazilam trochę po Gdyni i strasznie napuchly mi nogi a jeszcze po południu idzemy na dzialke ,chcemy poprzesadzac truskawki tylko rajpierw musze je uwolnić od chwastow

reklama
ojj tak nie ma to jak kwasniutki kapusniaczek:tak: tez myslałąm nad leczo bo tesc wczoraj przyniosł tyle papryki z działki ze trzeba coz z tym robic :-p

Nooo jak spokojnie dzisiaj było na naszym forum :)

Jestem padnięta jak nie wiem co i musze powiedzieć że jakieś duszności mnie łapią, przejde kawałek i już mam zadyszkę tak samo jak z kimś tak intensywnie rozmawiam albo coś opowiadam... Czy któraś z Was tak ma??

Nalatałam się, duszno jakoś mi dzisiaj było, pogoda dobijająca... i już mnie łaapie stres przed jutrzejszą wizytą....

Lecę się kąpać dobrej nocy

sylwia9 ja tak mam jak piszesz:) mam wtedy wrazenie, ze zemdleje i musze usiasc albo sie polozyc. w pierwszej tez tak mialam. denerwuje mnie to straszei bo przeciez to nawet nie jest polowa ciazy jeszcze a juz taki dyskomfort.

reklama
Dzień dobry:-)
Sylwia trzymam kciuki.
Ja też tak mam:baffled: zadyszka przy byle czym, tak jak piszesz nawet rozmowa odbiera oddech.Do tego te zaburzenia rytmu serca:-( lekarz mówi że ciężko diagnozować takie przypadłości.Zanim jeszcze zrobiłam test ciążowy takich epizodów miałam dużo, nawet siedząc i oglądając film serce mało nie wyskoczyło.:sorry2:
Trochę sie tego boję.za dwie godzinki pójdę zrobić krew na tarczycę.

Do góry