reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
hej no cisza była wczoraj... powiem, Wam że jak w pracy siedzę 8 h przed kompem to w domu już mi się nie chce go włączać.
zawsze w pracy nadrabiam zaległości:tak: szczególnie, że wczoraj byliśmy w domu dopiero ok 19... zjadłam, posiedziałam trochę i o 21:45 już spałam :-p

też mam już zadyszki... najgorzej jak idę i rozmawiam albo muszę od czasu do czasu głębiej pooddychać... m się cały czas pyta co tak wzdycham.... w sumie nic mi nie jest ale lepiej mi jak od czasu do czasu tak sobie westchnę ;-)

ella witaj

miłego dnia ... już piątek :-)

PS. zdiagnozowaliśmy z m u mnie katar ciążowy ... czy któraś z Was też go ma??

katar ciazowy?? pierwsze slysze o czyms takim, naprawde. Ale slyszalam o czkawce ciazowej, moja kuzynka w ostatnim trymestrze praktycznie non stop miala czkawke... Dziewczyna sie strasznie nameczyla..

kesti no ja też nie słyszałam ale mój m wyczytał to gdzieś na necie i faktycznie ja cały czas mam katar... to nie jest jakiś mega katar ale cały czas muszę mieć chusteczki przy sobie, rano i wieczorem się nasila. Na początku myślałam, że to alergia ale ja tylko na lipę z pylących jestem uczulona a ona już powinna kończyć pylić a zresztą nigdy aż tak nie miałam bardzo... no chyba, że ciąża to zaostrzyła bo w sumie AZS mi się bardzo zaostrzyło. Jak mi nie przejdzie w późniejszym czasie to faktycznie chyba ten katar ciążowy :-D

hej dziewczyny
pytanko boli was brzuch jeszcze tak miesiączkowo??? wczoraj dosyć mocno mnie bolał wzięłam nospę ale niewiele pomogło a w nocy miałam sen że zaczęłam krwawić i poroniłam na szczęście jak się obudziłam to sucho było próbowałam poczuć coś czy się rusza ale nic nie czuję mam nadzieje ze to nie zapowiedz czegos złego

witajcie!

witaj ella!

ja też pierwsze słyszę o katarze ciążowym, za to zmagam się z bólem gardła, chrypą i kaszlem. Wczoraj nawet nie pomogła woda z cytrynką, i rosołek ugotowany przez męża! może macie lepsze sposoby na przeziębienie? fatalnie się czuję, ale widziałam dziś 2 tęczę obok siebie - przepiękny widok - musi być optymistycznie:) po powrocie z pracy odkurzam, spacer z pieskami i będę leniuchować, bo obiadek upichcony, karkóweczkę zrobiłam:) i będę czekać na męża:-) tak rzadko się ostatnio widzimy, że tęsknie za nim....

zaczynam 18 tydzień i 5 miesiąc, rzeczywiście coraz nas więcej, i tylko patrzeć jak watek majowy się pojawi:)
miłego dnia...

grzechotka mnie brzuch praktycznie w ogóle nie boli ani nie bolał. Ale lekarz mi kazał też magnez brać w takich przypadkach. Bierzesz magnez??

reklama
nie teraz już mnie boli wizytę miałam w środę i wszystko było ok . Może się za bardzo wczoraj zmęczyłam sprzątałam trochę na długim spacerze byłam 2 razy i się bardzo zdenerwowałam bo myślałam że psu cos się stało. Skoczył wczoraj z murka wysokiego i spadł na mordkę na beton nie mógł się utrzymać na nogach i dziwnie chodził jakby miał kręgosłup wykrzywiony , ale okazało się na szczęście ze nic mu nie jest więc to może jest przyczyna :baffled:

Do góry