reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

no niestety nigdy ich nie jadłam :-p a widziałam jak Geslerowa sie nimi zajada i zachciało mi sie :-p

pozwol ze i ja zajrze na twoje wypieki :tak:

zajadam sie nektarynkami jejciu cały koszyczek potrafie pochłonac w dwa a nawet jeden dzien ;-)

reklama
A Wy znowu o jedzeniu :-p Codziennie jakieś pyszności wynajdujecie, że ślinka mi cieknie jak to czytam :-)

Dzisiaj moje małe trochę spokojniejsze, ale wczoraj po południu znowu fikało i nawet mąż coś lekko poczuł, bo chyba z 20 min leżał z ręką na moim brzuchu :-)

Strasznie się dzisiaj cieszę bo po moim powrocie z pracy jedziemy nad jezioro (poj. drawskie) z moimi rodzicami. Zakupy już zrobione tylko się spakować i fruuu do poniedziałku włącznie.

Teraz jeszcze siedzę w pracy na płatkach kukurydzianych z mlekiem i czy:-)tam o tych waszych pysznościach..toż to tortury są!
Beti - uwielbiam tą stronkę "Moje wypieki"!

Trzymam kciuki za wszystkie Wasze wizyty!!! Będę podczytywać na bieżąco w telefonie!

Beti ja juz widze cosik w sam raz dla mnie lody :-)ojj tak :-D

BB_Anna udanego wypoczynku nad jeziorkiem ;-)

u mnie dalej pochmurno ale słoneczko sie przedziera , mam tylko nadzieje ze nie ma tak zimno jak wczoraj ...

5 postów przeczytałam i głodna jestem :) Beti dzieki za link z makaronami, swietna strona!! Ja mam ochotę na soszewicę w pomidorach z brukselką od wczoraj tylko chęci nie mam żeby zrobić :) Jestem po wizycie, szybka i zwiezła, opisałam na wątku. Dzieci u teściowej a ja skoczyłam do domku jeszcze zrobić żel do higieny intymnej dla koleżanki bo mnie prosiła, też w ciąży i infekcja się przyplątała, zrobie od razu dla siebie bo daawno mi się skończył heh:) U nas w końcu fajnie, pochmurno można odetchnąć ..w końcuuuuu.

No co dzień temacik o jedzeniu, wczoraj narobiłyście taką ochotę na zupę ogórkową że właśnie stoi na gazie i czekam aż się ugotuje :) Jutro zupa grzybowa mąż nazbierał koźlaków - uwielbiamy zupkę grzybową i jeszcze takie świeżuteńkie grzyby <mój mąż to zapalony grzybiarz od małego z dziadkami jeździł> a i mam ochotę na zupkę z kluskami lanymi :)

Beti bardzo dziękuje za stronkę na pewno z niej skorzystam!!

BB_Anna to miłego wypoczynku :)

Kochane ja czekam na zupkę i od razu mykam na miasto pomóc babci męża trochę spraw ma do załatwiania i pewnie będę dopiero wieczorkiem w domku, mam nadzieje że dziewczyny po wizytach będą szczęśliwe! Miłego dnia! :)

hej

U mnie pada, ale musimy wyjść więć kalosze, parasol i wózek bo moja mała to leniuszek i długo nie pochodzi a musimy do kilku sklepów

Własnie umówiłam się na wizytę do polskiego ginekologa 13 września, a więc będzie 17t1d mam nadzieję, że wszystko będzie tam dobrze i że dowiem się kto we mnie mieszka

Miłego dnia

Aha ja też niewiem jak smakują sajgonki

A z ciast jestem noga, wogóle gotowanie to dla mnie obowiązek, mogłaby być blisko i tanio jakaś stołówka albo na zamówienie :D

reklama
Sylwia ja te zod małego razem z kuzynkami , dziadki zabierali nas na całodniowe wyprawy do lasu na grzyby i jagody wtedy bardzo mi sie to podobało a teraz jak słysze zbieranie grzybow czy jagod to mam wstret do tego :-p i do lasu ide jedynie na spacer a las mam za oknem :-)

u mnie dzis jeszcze kapusniaczek mmm pycha taki wasniutki uwielbiam , a jutro ogorkowa

Do góry