reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

no niestety nigdy ich nie jadłam :-p a widziałam jak Geslerowa sie nimi zajada i zachciało mi sie :-p

pozwol ze i ja zajrze na twoje wypieki :tak:

zajadam sie nektarynkami jejciu cały koszyczek potrafie pochłonac w dwa a nawet jeden dzien ;-)

reklama
A Wy znowu o jedzeniu :-p Codziennie jakieś pyszności wynajdujecie, że ślinka mi cieknie jak to czytam :-)

Dzisiaj moje małe trochę spokojniejsze, ale wczoraj po południu znowu fikało i nawet mąż coś lekko poczuł, bo chyba z 20 min leżał z ręką na moim brzuchu :-)

Strasznie się dzisiaj cieszę bo po moim powrocie z pracy jedziemy nad jezioro (poj. drawskie) z moimi rodzicami. Zakupy już zrobione tylko się spakować i fruuu do poniedziałku włącznie.

Teraz jeszcze siedzę w pracy na płatkach kukurydzianych z mlekiem i czy:-)tam o tych waszych pysznościach..toż to tortury są!
Beti - uwielbiam tą stronkę "Moje wypieki"!

Trzymam kciuki za wszystkie Wasze wizyty!!! Będę podczytywać na bieżąco w telefonie!

Beti ja juz widze cosik w sam raz dla mnie lody :-)ojj tak :-D

BB_Anna udanego wypoczynku nad jeziorkiem ;-)

u mnie dalej pochmurno ale słoneczko sie przedziera , mam tylko nadzieje ze nie ma tak zimno jak wczoraj ...

5 postów przeczytałam i głodna jestem :) Beti dzieki za link z makaronami, swietna strona!! Ja mam ochotę na soszewicę w pomidorach z brukselką od wczoraj tylko chęci nie mam żeby zrobić :) Jestem po wizycie, szybka i zwiezła, opisałam na wątku. Dzieci u teściowej a ja skoczyłam do domku jeszcze zrobić żel do higieny intymnej dla koleżanki bo mnie prosiła, też w ciąży i infekcja się przyplątała, zrobie od razu dla siebie bo daawno mi się skończył heh:) U nas w końcu fajnie, pochmurno można odetchnąć ..w końcuuuuu.

No co dzień temacik o jedzeniu, wczoraj narobiłyście taką ochotę na zupę ogórkową że właśnie stoi na gazie i czekam aż się ugotuje :) Jutro zupa grzybowa mąż nazbierał koźlaków - uwielbiamy zupkę grzybową i jeszcze takie świeżuteńkie grzyby <mój mąż to zapalony grzybiarz od małego z dziadkami jeździł> a i mam ochotę na zupkę z kluskami lanymi :)

Beti bardzo dziękuje za stronkę na pewno z niej skorzystam!!

BB_Anna to miłego wypoczynku :)

Kochane ja czekam na zupkę i od razu mykam na miasto pomóc babci męża trochę spraw ma do załatwiania i pewnie będę dopiero wieczorkiem w domku, mam nadzieje że dziewczyny po wizytach będą szczęśliwe! Miłego dnia! :)

hej

U mnie pada, ale musimy wyjść więć kalosze, parasol i wózek bo moja mała to leniuszek i długo nie pochodzi a musimy do kilku sklepów

Własnie umówiłam się na wizytę do polskiego ginekologa 13 września, a więc będzie 17t1d mam nadzieję, że wszystko będzie tam dobrze i że dowiem się kto we mnie mieszka

Miłego dnia

Aha ja też niewiem jak smakują sajgonki

A z ciast jestem noga, wogóle gotowanie to dla mnie obowiązek, mogłaby być blisko i tanio jakaś stołówka albo na zamówienie :D

reklama
Sylwia ja te zod małego razem z kuzynkami , dziadki zabierali nas na całodniowe wyprawy do lasu na grzyby i jagody wtedy bardzo mi sie to podobało a teraz jak słysze zbieranie grzybow czy jagod to mam wstret do tego :-p i do lasu ide jedynie na spacer a las mam za oknem :-)

u mnie dzis jeszcze kapusniaczek mmm pycha taki wasniutki uwielbiam , a jutro ogorkowa

Do góry