Beti1986
Fanka BB :)
kerna a to kolatanie serca to nie jest na tle nerwowym cos w stylu nerwicy albo objawow psycho-somatycznych? mi sie od kilku lat zdarzaja takie ataki kilka razy w roku, ze serce mi lomocze i duszo mi sie robi i rece sie poca, szumi w uszach i u mnie to jest do leczenia psychologicznego.
dzasti a moze mleko z miodem, maslem i czosnkiem. mi to w ciazy pomagalo.
kesti o katarze nie slyszalam ale skoro tak wyczytaliscie to na pewo cos takiego jest
grzechotka ja zawsze mam problem z okresleniem jaki to bol miesiaczkowy. mnie brzuch boli ale tak batrzdiej po bokach, takie ciagniecie i jakby dretwienie. a wizyte kiedy masz? napisalas, ze mialas aktywny dzien i to a bank przez to. juz nie jedna z nas pisala, ze po wojazach albo miala plamienie albo zle sie czula.
dzasti a moze mleko z miodem, maslem i czosnkiem. mi to w ciazy pomagalo.
kesti o katarze nie slyszalam ale skoro tak wyczytaliscie to na pewo cos takiego jest
grzechotka ja zawsze mam problem z okresleniem jaki to bol miesiaczkowy. mnie brzuch boli ale tak batrzdiej po bokach, takie ciagniecie i jakby dretwienie. a wizyte kiedy masz? napisalas, ze mialas aktywny dzien i to a bank przez to. juz nie jedna z nas pisala, ze po wojazach albo miala plamienie albo zle sie czula.