reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

kerna a to kolatanie serca to nie jest na tle nerwowym cos w stylu nerwicy albo objawow psycho-somatycznych? mi sie od kilku lat zdarzaja takie ataki kilka razy w roku, ze serce mi lomocze i duszo mi sie robi i rece sie poca, szumi w uszach i u mnie to jest do leczenia psychologicznego.

dzasti a moze mleko z miodem, maslem i czosnkiem. mi to w ciazy pomagalo.

kesti o katarze nie slyszalam:) ale skoro tak wyczytaliscie to na pewo cos takiego jest:)

grzechotka ja zawsze mam problem z okresleniem jaki to bol miesiaczkowy. mnie brzuch boli ale tak batrzdiej po bokach, takie ciagniecie i jakby dretwienie. a wizyte kiedy masz? napisalas, ze mialas aktywny dzien i to a bank przez to. juz nie jedna z nas pisala, ze po wojazach albo miala plamienie albo zle sie czula.

reklama
hej dziewczyny
pytanko boli was brzuch jeszcze tak miesiączkowo??? wczoraj dosyć mocno mnie bolał wzięłam nospę ale niewiele pomogło a w nocy miałam sen że zaczęłam krwawić i poroniłam na szczęście jak się obudziłam to sucho było próbowałam poczuć coś czy się rusza ale nic nie czuję mam nadzieje ze to nie zapowiedz czegos złego
mnie tak bolal np wczoraj, mysle ze to z przemaczenia bo ciagle mala dzwigam
Witam nowa mame :-)

Dzień dobry <oby dobry!!!>

No to i ja się wyłoniłam po prawie nie przespanej nocy i masy śniących się głupot!! Nie wiem czemu ale śniło mi się nawet to jak opisała Sylwia że na końcu swojej wizyty powiedziałam swojej lekarz że nie jestem zadowolona z niej bo o mnie nie dba tak jak bym chciała - hehehe normalnie szok co człowiekowi za głupoty mogą się śnić!!! ;/ Nawet śniadania nie chce mi się jeść bo tak się STRESUJE!!!!!!

jane wcale Ci się nie dziwie że nie chce Ci się komputera odpalać jak wracasz :) Ja też nie słyszałam o katarze ciążowym :) Ale kto wie może faktycznie ciąża nasila Twój katarek :)

grzechotka ja już pisałam o bólach podbrzusza, u mnie już nie przypominają one miesiączkowe tylko po prosty boli mnie podbrzusze, ciężko mi jest opisac jakie to jest uczucie, czasami tak jakby mnie ciągnęło a czasem tak dziwnie boli... dzisiaj idę na wizytę i na pewno o tym powiem.

A magnez rozumiem jest na takie bóle czy jak?? Bo ja nie biorę magnezu ale wczoraj jak byłam na mieście to miałam tak że w lewej łydce dosłownie bolała mnie kość i jak musiałam kucnąć to dosłownie nie mogłam z bólu! ;/dzisiaj po tym bólu nie ma sladu...

Witam was ale juz naskrobałyscie :-)

ja juz z rana byłam na badaniu moczu pozniej na zakupach i teraz rozkoszuje sie pysznym wodnym lodem :-p

Sylwia9 magnez jest na skurcze ...

jane ja słyszałąm o tym ze kobiety w ciazy maja tak zwany katar ciazowy ;-) ale sama go nie mam wiec nie bardzo ci pomoge

ja tez czytałam o katarzejako jednym z objawów ciąży i miałam katar prawie 3 miesiące teraz mam strasznie sucho w nosie i jakby zatkany non stop

reklama
monila ja w sumie z tym nic nie będę robić bo to nie jest jakoś bardzo uciążliwe, rano ja wstanę i wieczorem jest więcje a w ciągu dnia znośnie... napisałam o tym w formie ciekawostki bo w życiu nie słyszałam o czymś takim:-p

Do góry