reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

a ja włąnsie pojadłam pysznego kapusniaczku i jest mi dobrze :-) mmmm pychotka:-p
cos oczy mi sie zamykaja chyba zaniedługo zrobie sobie drzemke

reklama
Monila ale mi smaka narobiłaś jutro i u mnie będzie kapuśniak :-) a dziś pomidorówka
Dziewczyny ale mam dziś ciężki dzień nic mi nie wychodzi i dzieciaki też jakoś tak między sobą nie mogą się dziś dogadać co nie ułatwia mi zadania bo jestem z nimi sama, normalnie wszystko leci mi z rąk najpierw stłukłam słoik teraz posoliłam herbatę oby ten dzień się szybko skończył albo przynajmniej niech młodszy pójdzie spać to i ja się kimnę bo nie dotrwam do wieczora:-(

:) Tylko smaka robicie dziewczyny:) Ogorkowa tez bym zjadla.... Ale niestety tu kiszonych dobrych nie kupie...:( Ja dzis schabik ze sliwka robie:) Odkad jestem w ciazy nie moge jesc kurczaka, ani ryb.... Za to schaby...zrazy...sosy...:) mniam

Magdzik20 u mnie tez dzisiaj pomidorowka a jutro kapuśniak a może ogorkowa bo dziewczyny narbily mi smaku

dzisiaj dla odmiany boli mnie prawa kostka u nogi
z pozytywnych rzeczy to to ze w niedziele będziemy w Tczewie u mojej matki chrzestnej i dzwonila i pytala na co mam ochote na obiadek i jakie cisto ma dla mnie zrobić ,kochana:-)

sylwia781122 :) ale masz dobrze:) Ja w polowie wrzesnia do Polski lece z moim malym w odwiedziny, maz niestety musi pracowac:( I moja mama tez przypomina mi, ze jak bede miec na cos ochote mam dac jest znac:) Mam tez nadzieje, ze wtedy dowiem sie plci dzidziusia:) Bo tu USG mam na poczatku pazdziernika, a ja juz bym chciala wiedziec:)

Chciałam coś mądrego napisać, ale poczytałam o tych wszystkich pysznościach i muszę iść coś zjeść :rofl2:

ja jutro mam wizyte w medcoverze u gburowatego gina nawet nie licze na usg ,natomiast mam nadzieje ze da skierowanie na usg genetyczne ,pamiętacie kiedy się je robi?bo mi cos swita ze miedzy 18-22tc

dzasti a czemu wyslalas a nie zanioslas osobiscie? tak z ciekawosci pytam:) ja tez dalam wczoraj zaswiadczenie i tak jak juz pisalam dyrektor byl niemily:/ twierdzil, ze nic nie wie o przedluzaniu umowy...

ponieważ ja pracuję w "oddziale" a zakład pracy mam 40 km od domu - i mamy taką a nie inną formę zawiadamiania. A szef może nie wiedzieć grunt żeby kadrowa/księgowa wiedziała :-)

BB Anna, mi zostały 2 dni do rozpoczęcia 18 tyg, i chyba też coś pomału czuję, ale nie jestem pewna:-)

reklama
Katia haha dobra jestes :-D

Sylwia fajnie ci ;-) ja tak miałąm z tesciowa jak lezałam w szpitalu dzwoniła i pytała na co mam ochote co mi przywiesc ;-)teraz tez czasami pyta co bym zjadła , ale w wiekszosci zachcianki spełniam sobie sama ;-) ostatnio mam faze na lody ale wodne :-p i to jeszcze na Frugo mmm pychotka :-p

a ja jutro wizyta i trzese tyłkiem juz od paru dni

Do góry