reklama
Monila ale mi smaka narobiłaś jutro i u mnie będzie kapuśniak :-) a dziś pomidorówka
Dziewczyny ale mam dziś ciężki dzień nic mi nie wychodzi i dzieciaki też jakoś tak między sobą nie mogą się dziś dogadać co nie ułatwia mi zadania bo jestem z nimi sama, normalnie wszystko leci mi z rąk najpierw stłukłam słoik teraz posoliłam herbatę oby ten dzień się szybko skończył albo przynajmniej niech młodszy pójdzie spać to i ja się kimnę bo nie dotrwam do wieczora:-(
Dziewczyny ale mam dziś ciężki dzień nic mi nie wychodzi i dzieciaki też jakoś tak między sobą nie mogą się dziś dogadać co nie ułatwia mi zadania bo jestem z nimi sama, normalnie wszystko leci mi z rąk najpierw stłukłam słoik teraz posoliłam herbatę oby ten dzień się szybko skończył albo przynajmniej niech młodszy pójdzie spać to i ja się kimnę bo nie dotrwam do wieczora:-(
sylwia781122
Fanka BB :)
Magdzik20 u mnie tez dzisiaj pomidorowka a jutro kapuśniak a może ogorkowa bo dziewczyny narbily mi smaku
dzisiaj dla odmiany boli mnie prawa kostka u nogi
z pozytywnych rzeczy to to ze w niedziele będziemy w Tczewie u mojej matki chrzestnej i dzwonila i pytala na co mam ochote na obiadek i jakie cisto ma dla mnie zrobić ,kochana:-)
dzisiaj dla odmiany boli mnie prawa kostka u nogi
z pozytywnych rzeczy to to ze w niedziele będziemy w Tczewie u mojej matki chrzestnej i dzwonila i pytala na co mam ochote na obiadek i jakie cisto ma dla mnie zrobić ,kochana:-)
sylwia781122 ale masz dobrze Ja w polowie wrzesnia do Polski lece z moim malym w odwiedziny, maz niestety musi pracowac I moja mama tez przypomina mi, ze jak bede miec na cos ochote mam dac jest znac Mam tez nadzieje, ze wtedy dowiem sie plci dzidziusia Bo tu USG mam na poczatku pazdziernika, a ja juz bym chciala wiedziec
sylwia781122
ja jutro mam wizyte w medcoverze u gburowatego gina nawet nie licze na usg ,natomiast mam nadzieje ze da skierowanie na usg genetyczne ,pamiętacie kiedy się je robi?bo mi cos swita ze miedzy 18-22tc
dzasti a czemu wyslalas a nie zanioslas osobiscie? tak z ciekawosci pytam ja tez dalam wczoraj zaswiadczenie i tak jak juz pisalam dyrektor byl niemily:/ twierdzil, ze nic nie wie o przedluzaniu umowy...
ponieważ ja pracuję w "oddziale" a zakład pracy mam 40 km od domu - i mamy taką a nie inną formę zawiadamiania. A szef może nie wiedzieć grunt żeby kadrowa/księgowa wiedziała :-)
BB Anna, mi zostały 2 dni do rozpoczęcia 18 tyg, i chyba też coś pomału czuję, ale nie jestem pewna:-)
Beti1986
sylwia78 jakos tak to usg sie robi choc moim zdaniem lepiej blizej 20 tyg bo wiadomo dziecko wieksze i lepiej mozna "zbadac" narzady chyba wlasnie 20-22 tydzien
reklama
Katia haha dobra jestes
Sylwia fajnie ci ;-) ja tak miałąm z tesciowa jak lezałam w szpitalu dzwoniła i pytała na co mam ochote co mi przywiesc ;-)teraz tez czasami pyta co bym zjadła , ale w wiekszosci zachcianki spełniam sobie sama ;-) ostatnio mam faze na lody ale wodne i to jeszcze na Frugo mmm pychotka
a ja jutro wizyta i trzese tyłkiem juz od paru dni
Sylwia fajnie ci ;-) ja tak miałąm z tesciowa jak lezałam w szpitalu dzwoniła i pytała na co mam ochote co mi przywiesc ;-)teraz tez czasami pyta co bym zjadła , ale w wiekszosci zachcianki spełniam sobie sama ;-) ostatnio mam faze na lody ale wodne i to jeszcze na Frugo mmm pychotka
a ja jutro wizyta i trzese tyłkiem juz od paru dni