reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Dziewczyny będzie dobrze jutro na wizytach, zobaczycie :-)

Ja też będę podglądać naszego Smyka. Cieszę się, bo dziś znowu wyciekło ze mnie odrobinę kremowego/pomarańczowego śluzu:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Leżę teraz plackiem i jest ok. Mam nadzieję, ze dopóki nie pojawiła się krew to jest dobrze. Jutro dowiem się czegoś więcej.

No ale muszę myśleć pozytywnie

no włansie ja sobie zapomniałąm ze moj mezus na urlopie bedzie jak sie zapisywałą i mogłam sie zapisac np na 15:00 zawsze to wczesniej niz 18 :00 ehh no ale coz zrobic , skleroza :-p no to jutro od rana bedziemy kciuki trzymac :D

powinnam się zbierac po smyka ale strasznie nie chce mi się ruszyc
poza tym chmurzy się u nas i chyba będzie padac
a w piątek i poniedziałek będę miała na 8 godzin pod opieka 10m-ego maluszka ,zobaczę jak ogarne 2 dzieci,bedzie to sprawdzian przed prawdziwa dwojka moich dzieci

Katia lez, lez i odpoczywaj dopuki to nie jest zywa krew to nie ma az takich powodow do zmartwien ale wiadomo trzeba to skonsultowac z lekarzem dobrze ze jutro masz wizyte ;-)

Sylwia u mnie tez pochmurno i chyba zaraz bedzie padac ... wczoraj cały dzien padało . No to jutro bedziesz miała wesoło ;-) napewno sobie poradzisz :tak:

ahh mezus dzwonil mowił ze nie kupił samochodu wiec jestem mega szczesliwa bo szczerze nie podobał mi sie :-p

Kasia odpoczywaj sobie! Jeszcze nie ma powodu do nie pokoju póki nie widać krwi, ale koniecznie powiedz o tym lekarzowi,

Jutro i piątek dzień pełen wizyt :)

Monila ja chyba bym nie pozwoliła mężowi kupić samemu samochodu tym bardziej że obydwoje mamy prawo jazdy i obydwoje korzystamy z auta ale w sumie ja częściej, już był moment że chciał kupić taki co też mi się kompletnie nie podoba i nie kupił w końcu to nasza wspólna decyzja :) Monia a Ty jutra masz wizytę na 18??

Sylwia dasz radę z dwójką dzieci, widzę że Twój Szymuś ma prawie 3 latka więc to już duży chłopczyk - bedzie dobrze :)

Sylwia ja lubie gdy moj mezus jest zadowolony zwłaszcza w kwesti samochodu ;-) tak wiec pozwalam mu na kompletna samowolkę :-p dla mnie wazne jest ze wsiade i jade ;-) a no ja jutro dopiero na 18:00 ....ajj cały dzien czekania

Sylwia78- pewnie żę dasz radę, dwójka dzieci to pikuś:tak:;-)

trzymam kciuki za wasze wizyty!

ja dzisiaj wysprzątałam całą kuchnię, umyłam okno i szafki itd. Od razu lepiej.

happymama ale sie nasprzatałas dzis ;-) u mnie okna czekaja na jakas zyczliwa osobe :-p bo mam okna dachowe i lekarz zabronił mi ich dotykac .... ale kuzynka sie zdeklarowała :tak:

reklama
Cześć!
Ale naprodukowałyście:szok:;-) Myślałam,że poczytam ze 3 strony a tu 7:blink: Chyba poczułam dzisiaj po obiedzie po raz pierwszy ruchy dziecka-piszę chyba bo zawsze na początku mam wątpliwości:blink:
Beti-co za traktowanie człowieka:no: Jak wyjdzie, że masz rację, chciałabym zobaczyć minę dyra;-)
Magdzik-ja też ważę podobnie jak Ty-58kg przy 167cm wzrostu-nie jest tak źle;-) Co do pomysłów mojej córci to nie byłam na nie przygotowana-starsza niczego nie brała do buzi, nie wkładała palców do kontaktów, a ta wszystko na opak-płyn z baniek mydlanych wypiła,jadła owady,które leżały na ziemi, jak zostawiliśmy cebulę i czosnek na ziemi, żeby ją nauczyć niebrania z podłogi, to i to zjadła:dry: Ja śpię bez stanika i piersi pomimo dwójki dzieci, które karmiłam nie wiszą, ale może dlatego, że są małe-miseczka A.
Kesti-witaj:tak: Moja koleżanka też zaszła w ciążę stosując plastry;-) My z kolei stosowaliśmy prezerwatywy i też jestem w ciąży:blink:
Aniolinek-to super, że szefowa tak zareagowała-oby i moja też się tak zachowała;-)
Monila-głowa do góry-grunt to dobre nastawienie-na pewno jutro na wizycie okaże się, że wszystko jest w porządku:tak: Przykro mi z powodu śmierci chrzestnego...
BBAnna-gratuluję pierwszych ruchów:tak:

Do góry