reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Beti prawdą jest to że cieżko trafić na prawdziwą przyjaciółkę , albo po prostu ja mam takiego pecha... Mam niby tą moja w Niemczech ale kupa km i 3 miesiące temu urodził jej się synek i już nie ma czasu 'na mnie' wczesniej czesciej rozmawialysmy, pisalysmy a teraz czasem mam wrazenie ze po prostu rozmawiamy tak jak bym rozmawiala ze zwykla kolezanka tyle co u niej co u mnie i juz... planowalismy z mezem wyjechac do niemiec na stale i wlasnie moja przyjaciolka z mezem miala nam pomoc w starcie ale jakos jak tak jest to i nawet nie bedziemy sie wpychac na sile ;/

mmm Beti pychotka :-) ja teraz kapusniaczek zrobie to bedzie na dzis i na jutro a w piatek chyba ogorkowa :-p zrobiłas mi teraz smaka :rofl2:

Beti1986 bardzo blisko Ciebie, jakieś 35km :)
BB_Anna gratulacje :-) ależ Ci zazdroszczę, ja to już tak cały czas macam się po tym brzuchu i próbuję coś poczuć ;-) Ale to moja pierwsza ciąża więc nawet nie wiem czego się spodziewać :rofl2:
dzasti ja mam podobnie jeśli chodzi o zdrowe maleństwo. Wszyscy ciągle pytają, czy chłopiec czy dziewczynka, a dla mnie to naprawdę ma drugorzędne znaczenie. Przecież będę kochała równie mocno bez różnicy na płeć.
Sylwia78 też mam jedną przyjaciółkę w dość dalekiej odległości (ok. 500 km) i kontakty wyglądają podobnie jak u Ciebie, ale najważniejsza jest dla mnie świadomość, że zawsze mogę na nią liczyć :-)
Monila to jest naprawdę coś strasznego, dowiedzieć się o śmierci taty kiedy przeżywa się najcudowniejsze chwile w życiu :-( dobrze, że trzymacie się blisko, wsparcie bardzo dużo znaczy w takich chwilach. Trzymaj się.

Ja teraz zmykam. Niedługo rocznica ślubu, babcia wymyśliła prezent i muszę iść go kupić :-D
Zapewne wpadnę wieczorkiem.
Miłego dnia :-)

Hej

Monila współczuję śmierci chrzestnego :(

BBAnia gratuluję ruchówi odrobinkę już zazdroszczę

U mnnie nic się nie dzieje nowego, byłam wczoraj u położnej, bóle głowy to normale, mam dobrze się odżywiać i pić a bóle mają przejść po 20tyg... Acha no oczywiście, pierwszy raz słyszałam bicie serduszka, przepiękne uczucie, biło pięknie, mocno i w ormie, dwa razy se kopnęło a to było w przeciągu miuty. Oczywiście rycząłam. Wybieram się do pl gina, raz żeby sprawdził czy tam na dole ok, a dwa że już mnie zżera iekawość co do płci, angielskie usg mam dopiero 2 października a ja nie chcę czekać

Miłego dnia wam życzę

reklama
No to narobiłyście smaka na zupkę ogórkową!!! A ja zrobiłam dzisiaj grzybową i już nie mam na nią ochote bo zjadłabym ogórkową :)

Do góry