reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Hej:-) kolejna ciężka noc za nami. Maję męczył kaszel chyba ze dwie godziny, Mikołaj stękał, bo męczyły go bąki.
Maja jeszcze śpi, mały pożarł 2 cyce i teraz ciumka smoka:-)
A ja idę śniadanko sobie zrobić:-)

Miłego:-)

reklama
witajcie, ja zaraz wybywam do lekarza, pierwsza dawka na rotawirusy.
Mama Stacha lacze sie w bolu:) Moj sobie zrobil nocny wrzask...tylko po to zeby spac z Nami.... jak go odloze to wrzask.... I to jeszcze musze go przytulic...wtedy mu najlepiej:) Wiec dzis wstalam z niedowladem konczyny gornej:) Spalam w jednej pozycji... :)

Odezwe sie pozniej,

A jak Sandra u Ciebie?

Dzień Doberek..
Ja nadal w dwupaku... Moje mycie okien nic a nic nie dało :-( Czuję się ciężko,nogi opuchnięte,pachwiny bolą a tu nic.Młodemu sie na świat nie spieszy widać.
Właśnie tak czekam na ten czop ale jak piszecie,że nie zawsze odchodzi na tydzień przed tylko czasem w skurczach to nie mam na co czekać.. Widocznie i ja moge tak mieć.
Wczoraj o 21:30 wsunęłam kebaba i tak mi ciężko było w nocy nie wspominając o ciągłej zgadze. No cały dzień ją mam. Pije te mleko i pije-pomaga wprawdzie ale czy to nie za dużo? Wypijam bynajmniej litr dziennie...
Ja już pączka wsunęłam :-) -narazie jednego...
No i dziś na 16:00 jade do szpitala...ciekawe co mi moja gin powie po badaniu.3majcie kciuki ;-)

Selerowa
mykaj po pączki...Może te Twoje okna mi pomogą urodzić haha :-D

kesti
​kulam sie, kulam....

Witam

Selerowa współczuje nocki i zycze zdrówka dla córci ;-) u mnie mały w nocy pojedzony i suchy a tak sie wydarł ze myslałąm ze co mu sie dzieje .. no i chyba cos mu sie sniło bo jak pogłaskaąłm po głowce i pocałowałam to sie uspokoił ....

Edda oby Hani szybko tak sraczka przeszła :tak: ojj kochana no tak moze byc ze staniesz sie nadopiekuńcza ... ale mysle ze w twojej sytuacji to normalne ;-) mysle ze ta biegunka to nie od kotleta ktorego zjadłas ... no ale nigdy nic nie wiadomo ... Buziaczek dla Hani :*

u mnie dzis tłusty czwartek bez pączkow , oponek , faworków i takich tam różnych ... od poniedziałku nie jadam słodyczy :-p i twardo sie tego trzymam :laugh2:

Sandra dla pocieszenia u mnie tez nie było oznak porodu a w nocy wody odeszły .... wiec na ten czop tak nie czekaj :-) bo mozesz miec podobnie

Ostatnia edycja:
Hej!

Witam się i ja niewyspana. Pobudki co 1-2h. Nie wiem o co chodzi. Jedyny trop to wit K+D, którą podaliśmy na noc. Teraz jest aniołeczkiem.
Jestem niewyspana i ledwo patrzę na oczy.

Grzechotko w przyszłym tyg mój mąż wraca już do pracy, więc chętnie wybiorę się z Tobą na spacerek. Zawsze to raźniej we 2 :tak:

Edda nadal trzymam kciuki!

Sandra Synuś ma jeszcze dwa dni, aby być lutowym maluszkiem. Może, może... :tak: Zazdroszczę kebaba. Ale póki co trzymam dietkę.

Dzien dobry:-)
kesti ja dzis mialam tak jak ty. Olkowi wlaczyl sie maly terrorysta. obudzilismy sie o 2 na jedzonko i zmiane pieluszki ale on wcale nie mial w planach spac sam i co go ululalam i odkladalam do koszyka to wrzask. Jak wzielam na rece to odrazu taki glodny byl, ze az popiskiwal i to wcale nie z glodu tylko zebym go juz nie odkladala hehe polozylam go na kilka minut do mojego lozka i odrazu zasnal, a jak przelozylam do koszyka to juz sie krecil i marudzil. Wiec zaliczylismy dzis nocny maraton do 5.

Halo
U nas od wczorajszej nocy jest istna masakra. Mała nie umie się wybączyć i wykupkać i tak ją skręca że patrzeć nie można :-( Wczoraj w dzień spała mi 2,5h z przerwami a w nocy strasznie jęczyła i co 2h średnio pobudka. Masażyk, maść majerankowa, cieplutkie okłady i bobotic stosujemy, mam nadzieję że jakoś ją to odpuści. Puki co zasneła z termoforkiem. I zauważyłam że przy tych bólach bez smoczka nie ma szans na zaśnięcie :sorry:
Edda kciuki trzymam za małą.
Selerowa widze że my na jednym wózku z tymi bąkami.
Fajnie że tak sie potraficie spotkać u mnie lipa no a do pszczyny nie pojade, troche daleko :-p
Dzisiaj wpadnie znajoma a ja mam taki syf, odkurzacza nie włacze bo mąż i mała śpi więc lipa.
Nic musze sie ogarnąć, zjesć śniadanie-pączka :-) i chociaż obiad przyszykować puki mi śpi kruszyna.

Ech u nas też problemy z bakami kręci się i wygina nawet przez sen no i najlepiej śpi na rękach albo w naszym łóżku wiec tak o 2 to już z nami jest bo ja nie mam siły na lulanie a na męża nie mam co liczyć . Z karmieniem coraz gorzej teraz już w ciągu dnia muszę dawać przy każdemu karmieniu zjada niedużo ale jednak

Myg ukladaj ją jak najczęściej na brzuchu najlepiej przed każdym karmieniem tak sobie masuje brzuszek i łatwiej idą baczki
Sandra może dziś się uda :-D

reklama
u nas problemy z gazami tez były az kupiłam kropelki na kolki i mały pierdzi jak szalony :-) z kupkami tez buło ciezko ale kupilismy syropek i jak na razie jest ok :tak: zobaczymy jak bedzie po odstawieniu syropku ... :-D

u mnie mały tez uwielbia spac na moich rekach ,, i albo trzyma mnie za bluzke zebym go czasem nie odłozyła albo trzyma reke w cycach :-p

Do góry