reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Karolina no to pięknie .. większośc juz rozpakowana :-D

ciekawa jestem jak tam Edda i Magdalena .... mam nadzieje ze juz ciesza sie swoimi maluszkami :tak:

Magdzik obydwa imienia super ;-) Natalek ostatnio od zatrzęsienia jest ;-) a Patrycji mniej :-D no fakt ciężka decyzja ..... ja wybrałabym Patrycje :-D

u nas spokojnie ...:-D 10 marca idziemy na usg bioderek;-) nie mozemy sie tylko zdecydowac co do daty chrzcin ... :-p bo ja chce jak najszybciej .. ale to teraz nie pasuje chrzestnemu potem znowu chrzestnej ... ale cos wymyslimy ;-)

Kasoku nasz mały ostatnie 3 noce wstawał na papu koło 4 i od tej godziny postanawiał nie spac ... tylko słuchac przejezdzających samochodów :-D haha choc ta noc była taka jak wczesniejsze czyli papu i nyny ;-)i oby tak zostało ;-)

reklama
Magdzik, wez kartkę, napisz każde imię z nazwiskiem oddzielnie i spójrz, który zestaw lepiej wygląda:-)

Monila, ja jeszcze o chrzcie nie myślę. Chrzestnego mamy wybranego, nad chrzestną myślę, choć wybór niewielki.

Karolina, a z tych stałych lutóweczek, które nie pojawiły się tu tylko raz, to ile zostało do rozpakowania?

Pracowity dzień za mną:-) ale jestem z siebie dumna:-) pościel zmieniona, jutro popiorę:-) poprasowałam, obiad na 2 dni zrobiony, dzieć na spacer wyprowadzony, chałupka ogarnięta. Zaraz wykąpię dzieciaki, nakarmię i do spania:-) jutro idę z Mikołajem zrobić jeszcze raz bilirubinkę, choć jest zdecydowana poprawa:-) już nie jest taki żółty:-) szczęście, że oczu skośnych nie ma:-)

Magdzik oba imiona ładne. Pomysl o jednym i o drugim i jak ci bedzie szkoda ze nie tamto jedak to znaczy ze wybralas. macie drugie imię? Zawsze można dac oba ;-)

Magdzik, wez kartkę, napisz każde imię z nazwiskiem oddzielnie i spójrz, który zestaw lepiej wygląda:-)

Monila, ja jeszcze o chrzcie nie myślę. Chrzestnego mamy wybranego, nad chrzestną myślę, choć wybór niewielki.

Karolina, a z tych stałych lutóweczek, które nie pojawiły się tu tylko raz, to ile zostało do rozpakowania?

Pracowity dzień za mną:-) ale jestem z siebie dumna:-) pościel zmieniona, jutro popiorę:-) poprasowałam, obiad na 2 dni zrobiony, dzieć na spacer wyprowadzony, chałupka ogarnięta. Zaraz wykąpię dzieciaki, nakarmię i do spania:-) jutro idę z Mikołajem zrobić jeszcze raz bilirubinkę, choć jest zdecydowana poprawa:-) już nie jest taki żółty:-) szczęście, że oczu skośnych nie ma:-)

Zrobilam dzis cala liste i powiem wam, ze malo nas zostalo do rozpakowania a przynajmniej ja nie kojarzę wiekszosci nickow. Jak cos to mnie poprawcie :tak:
Marcelka37?
sylwia781122?
MasterKindziula?
inka292?
betty-jurek
natalusia9922?
handziulka?
Joasia_1986
marta_26
ineeze?
darusia89?
happymama82
Tesiak?
edda
Loma?
madzioludek
magda*lena?
Aniolinek?
kasia2506?
kassia1984?
jane?
hai24?
Karolina1987W
Beti1986
gabi84
MarchewkaEwka?
anamari82
sandra82?

Wychodzi chyba, ze zostalo 10 dziewczyn :-):szok:

Ostatnia edycja:
Marta26 to nasz ludz:-)
Anamari zaginęła w akcji i trzeba je będzie szukać listami gończymi, bo programu " ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" już nie ma:-)

Tych niepogrubionych nie kojarzę również

Idę się prysznicować:-) rezzta już gotowa do snu, a Mikołaj już nawet śpi:-)

Kolorowych snów:-)

Dzien dobry:-):-):-)

Trzymajcie kciuki za mnie. O 5.28 dostalam pierwszy skurcz i zaczely mi odchodzic wody:-) Kurcze ale jestem podjarana heehe

Karolina super! Powodzenia!
&&&&&&&&

Jak będziesz mieć za dużo skurczy to chętnie przyjmę ;-)

No i był u mnie właśnie mój lekarz i powiedział - w czwartek rusza porodówka jak wytrzymam do tej pory to rodzimy. Nareszcie jakieś decyzje :-D
On ma wtedy dyżur więc byłoby super :tak:

karolina super!!! oby szybko poszło :-)
joasia w końcu jakaś decyzja lekarzy :-) do jutra już niedaleko, ale dzisiejszy dzień pewnie będzie ci się ciągnął, no,,,chyba że się coś rozkręci, czego ci życzę :-)

Jejku dziewczyny, współczuję Wam "przeterminowanym", okropnie tak czekać, wiem to z poprzedniej ciąży. Teraz mam termin za równy tydzień na następną środę, ale moje przeczucie mówi, że to i tak będzie marzec...:eek: Moja mama też mnie przenosiła o jakiś tydzień, więc to pewnie u nas w genach heh...muszę to jakoś sobie wytłumaczyć ;-) Ale jeden plus z tego będzie, bo nie będę trzymać diety w tłusty czwartek (za tydzień) hehe i sobie pojem ostatnich kalorii :-D

reklama
Karolina &&&&&& oby poszło szybko i sprawnie :tak:

Joasia no to jutro zaczynasz swoje wielkie chwile :-D super!!!:-)

u nas nocka ok ;-) własnie mały wisi na rece i zasypia :-)

Selerowa my chrzestnych to mielismy wybranych juz na poczatku ciazy ... odrazu było wiadomo kto to bedzie :-) a chrzciny chciałabym jak najszybciej i miec to z głowy :-D

Do góry