sandraa82
Fanka BB :)
Selerowa ja na jutro planuję racuchy z jabłkami...wprawdzie tez na słodko ale ja lubie :-) Ale chodzi mi tez po głowie ostatnio bigosik albo gołąbki...pierogami też nie pogardziłabym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na pierogi zapraszam do mnie :-) u mnie dzis ruskie
no niestety szpitalne jedzenie nie jest najlepsze ... moj mezus kiedys pracował w firmie kateringowej jako kierowca ktora robiła jedzenie dla szpitali i przedszkoli... matko jakie to było ochydne ... i nie dziwie sie maluszka w przedszkolach ze nie chca jadac
Edda w naszym szpitalu sa zajebiscie dobre takie paczki w kształcie duzego pieroga z zajebistym nadzieniem owocowym z kawałkami owoców .. mm pycha . codziennie schodziłam na takiego rogala z wisniami i do domu tez sobie kupiłam jak wychodziłam ;-) wiec polecam