reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Magdalena, to wpadaj...cały gar ugotowałam :-) co prawda mężon wtrząchnął już część, ale wystarczy:-)

Grzechotko:-) już niedługo będziesz w domku, wytrzymaj kochana:-)

Wczoraj Młody dosał biogaia pierwszy raz. Mam nadzieję, że za kilka dni zadziała i będzie lżej małemu brzuszkowi.
A póki co ścisła dieta mnie czeka. Żadnej czekolady, mleka, śmietany, jogurtów, za to gotowany kurczak, pulpety, buraki, marchewka. Z owoców tylko jabłka, żadnych surowych warzyw.
A miałam nadzieję, że sobie pojem po porodzie. Jedynym odstępstwem jest pieczywo pszenne, bo po pełnoziarnstym jest koszmar.

Doła ciąg dalszy. Łudziłam się, że Mikołaj zmieni coś między nami. Dziś już nie mam złudzeń. To by było tyle w temacie walentynek.

reklama
hej Kochane, bylam na ktg i wyszlo moje tętno, tachykardia się odezwala :baffled:, ginka zrobila mi kur.ewsko bolesny masaz szyjki i mam bole co 10 min, szyjka otwarta na 2 cm, czekam...
5 lat temu tez nie miałam badan na gbs, hiv, hcv , teraz szaleją. Jezu dziewczyny ale się boje chyba w weekend urodze.

\
Dziewczyny kupilyscie swoim facetom jakiś prezencik? Mój dostanie lizaka serduszko. Tak żeby poczuł moje dobre serce :-D

Tak najprawdopodobniej syna dostanie :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Selerowa mój to nawet zapomniał że walentynki są mężowie tu przychodzą do szpitala z prezencikami a on nawet nie zadzwonił :-(

Witam sie Walentynkowo :)
U mnie na szczęście gbs ujemny wiec spoko.
Ja jutro mam usg...może zobacze mojego małego ostatni raz na ekranie :) Moj M też nic nie dostał odemnie ale napisałam mu ładnego smska:'' Nasze Dwa Serca Biją Dla Ciebie Kochanie...'' i podejrzewam,że sie wzruszył.Ogólnie za tym świętem nie przepadam...
Selerowa ale mi smaka też zrobiłaś na krem. Bardzo Ci współczuję,że tak między Wami jest :-( Kurcze,może sie to wszystko jeszcze ułoży. W końcu macie dwoje wspaniałych dzieci... 3mam kciuki i mimo wszystko Szczęśliwych Walentynek.

grzechotko, ale był już u ciebie w szpitalu?????

a mój m w przypływie milosci kupil mi paczka w kształcie serca, a wie, ze unikam slodkosci bo i tak 20 kg mam na plusie.

selerowa, grzechotko, będzie dobrze z waszymi trutniami, zobaczycie, ulozy się.

Ostatnia edycja:
Już dawno powinnam zmądrzeć i przestać się łudzić. Jeśli mi kiedyś ktoś jeszcze powie, że pasujemy do siebie, a dzieci łączą, to chyba zacznę krzyczeć. I przegryzę temu komuś aortę.
Grzechotko, wiesz...wolałabym nic nie dostać, a poczuć, że jestem ważna. A tak- prezent odfajkowany i z głowy, po co się wysilać.

A w dupie tam. Mam dzieci, one są najważniejsze. A facet? Hak mu w smak

Selerowa masz rację! Dieciaki są najważniejsze a jak to mówią ze tego kwiatu to pół światu. Nie jedna kobieta wolałaby być sama z dziećmi niżeli z bele jakim chłopem co ani na niego liczyć nie może ani wsparcia... A drzeć koty wiecznie i potem płakać w poduszkę ( choć to do czasu) do daremne. Wiem coś o tym bo spotkało to moją mamę i po 20 latach odeszła a teraz mówi że żałuje,że wcześniej tego nie zrobiła i ze tkwiła w tym chorym związku tyle lat. Nikt nie wie co jest dla Ciebie dobre tylko Ty sama...a gadka że do siebie pasujecie to nie wiem na jakiej podstawie ktoś tak twierdzi.Przeciez nikt nie zna lepiej od Ciebie Twojego Małżona... Też mnie takie gadki wk**

Kasoku dziś nie był wczoraj może 10 min przyniósł parę rzeczy . Jutro i w niedziele jrst w wawie więc dopiero w poniedziałek nas ze szpitala odbierze.
Mnie też nie chodzi o prezenty ale mógłby choć zadzwonić i życzyć miłego dnia powiedzieć coś miłego. Jakiego se wybrałam takiego mam przynajmniej synek zadzwonił i życzył mamie wesołego dnia :-D

Kasoku kciuki za was &&&& moze dzisiejszy dzien bedzie nalezał do Ciebie i małego ?? :-D życze Ci tego :tak:

Selerowa masz racje dzieciaczki najważniejsze a facetów an tym świecie na pęczki jest ...;-)

grzechotka super synus :happy2:

reklama
Grzechotka, gdybym miała gdzie pójść...
Ale Ty się kochana teraz nie smutaj. Synuś zadzwonił, drugie masz przy sobie, a mąż niech się buja.

Bilirubina spada. Tylko tak się zastanawiam, kiedy osiągniemy normę. Dziś mamy 13,11. Mikoła dał się przekonać do wody i wypił ze 30 ml:-) może szybciej wypłuczemy żółtka z niego:-)

Muszę zjeść:-) pulpety z makaronem pełnoziarnistym:-) a Maja ma naleśniki z białym serem na słodko. Mniam.

Co planujecie na jutrzejszy obiadek? Krem z brokuła jeszcze mam, tylko Mai coś ugotuję, ale o z drugim daniem?

Ostatnia edycja:
Do góry