reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Dzień Dobry ;-)

Ja wczoraj po dwóch poprzednich nocach padłam niedługo po 20stej.
Mieliśmy delikatne przytulasy po powrocie od gina (wizyta opisana krótko gdzie trzeba), które miały mieć wieczorną powtórkę, ale coś mnie tak rozbolało na dole i co chwilę twardniał mi brzuch, że pół dnia przeleżalam. W dodatku dzidzia rusza się tak mocno, że odnoszę wrażenie, że mi brzuchem zaraz wyjdzie.

kasoku brawo brawo...Gratuluję!!!
No tak..lutóweczki przechodzą z rytmu dziennego na rytm nocny...na forum haha.
Ja spałam dziś nawet dobrze aczkolwiek gardło mi przeszło ale TAKI mam katar że nie mogę oddychać :-( Jak mi ten katar do porodu nie minie to ja dziękuję :-:)no:
Mam dziś usg to sobie młodego poogladam jeszcze po tamtej str brzuszka ostatni raz :-) Ciekawe ile waży...

edda89 nic nie wiadomo...może sie rozkręci-dopiero dzień sie zaczął. Zresztą wiesz,że dziewczynki sie lubią stroić także może jeszcze nie gotowa jest na wielkie wyjście :-) Musimy być cierpliwe żeby zobaczyć tą Piękną Damę :-D

Ostatnia edycja:
No to o 21.20 sie rozpakowałam sn, bez znieczulenia i Oksy, caly dzien bolalo a do szpitala zawitalam z 5 cm rozwarciem kolo 18. Jak poród??? Ja pitolę myslalam,ze mnie rozerwie.

Kasoku - gratulacje :-) Szybki poród - pozazdrościć :tak:

A ja się zastanawiam nad tym, co mi gin we czwartek mówił... Bo podobno rozwarcie na 2 palce i młodego posmyrał po łepetynce... Kazał chodzić, to byłam 2 razy na spacerze i nic... A od wczoraj od rana odchodzi mi czop... ale tak partiami i mam skurcze, ale wydają mi się za lekkie jak na to, żeby były efektywne i przyczyniały się do większego rozwarcia...
Ale dziś wstałam w genialnym humorze i mega-mocami... :-p:-D
Normalnie przeczytałam swoje wątpliwości i czuję się jak pierworódka...

Miłego dzionka dziołszki :-)

Ja z moim spędzamy Walentynki dziś. Jedziemy do Silesi City Center, zjem coś kalorycznego. Mam smaka na chińczyka :D Zjem coś bardzo ostrego i pewnie dziś urodzę :D

Edda jak Twoj sposób na poród podziała to jutro wszystkie nierozpakowane beda zajadac sie czyms kalorycznym i ostrym :-D hahah ojj oby sie cos ruszyło u Ciebie .. bo nie moge sie doczekac Twojej małej panny :-)

u nas słoneczko niesmiało wychodzi :-D Oliś pojadł i spi ;-) ja mieszkanko juz ogarnełam , pranie zrobiłam ...i mysle nad obiadem ale pomysłu brak moze cos podsuniecie ?? choc w sumie mam smaka na spagetti :-D

Miłego dnia dziewuszki ;-) moze dzis jakis maluszek zdecyduje sie na powitanie świata :-D u nas juz 3 tygodnie od kąd Oliś jest z nami ... zleciało to tak szybko ze nawet nie wiem kiedy ...:szok:

reklama
Ostre działa? A ja właßnie ciasto jem... chyba dziß coß ostrego z kfc zjem w takim razie. Śniło mi się jakeś wyjßcie pełno kiecek a ja niegotowa. Może coś w tym jest że te nasze małe kobietki każą nam na siebie czekać

Do góry