reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
hej! My też się już rozpakowaliśmy;-) Dominik urodził się cięciem cesarskim w sobotę 8 lutego. wskazaniem do cięcia okazało się mało wód płodowych, no i stare łożysko, które na usg miejscami było zwapniałe. Poza tym miałam ten nieszczęsny gbs dodatni. waga 3600g, 57 cm długości. Od wczoraj w domku. Pozdrawiamy i wszystkiego najlepszego życzymy lutóweczkom!

Gratuluję Agasim!
Chciałabym jeszcze zapytać czemu od razu robili cc, nie próbowali sn? Zawsze robią cesarkę jak jest mało wód i stare łożysko? Czy to przez tego GBSa?

:/ ja też mam mało wód... na szczęście Malutka teraz buszuje bo w dzień mało aktywna. Wogóle to jej drugi czy trzeci dzień kiedy rzadziej ją czuję. Pewnie ciasno a wyleźć nie chce. Zrobiłam porządki w szafkach kuchennych i ciasto z kaszą manną. Jutro firanki upiorę i niewiem co jeszcze

Witam się Dziewczynki walentynkowo ;-)

Parę miesięcy temu mój gin powiedział, że dokładnie nie wiadomo kiedy urodzę, ale na pewno do 14 lutego, więc siedzę i czekam :-p
Moja dzidzia chyba też czeka, bo taka tam pozwijana w kuleczkę w tym brzucholu siedzi :-(

No i tak przy okazji chciałam Wam wszystkim życzyć miłosnego dnia :blink:

Mnie dziś czeka randez vous z ginem :-p

Free+Valentines+Day+2014+Animated+Gif+Cards+Images+Pictures+(2).gif

Załączniki

• Free+Valentines+Day+2014+Animated+Gif+Cards+Images+Pictures+(2).gif
    Free+Valentines+Day+2014+Animated+Gif+Cards+Images+Pictures+(2).gif
    66,9 KB · Wyświetleń: 39
Dobry w Walentynki.

Gin kazał duzo pić wiec w efekcie co godz wstaje siku Wrr. Nie pije juz do rana bo się nie wyspie.

Moja dużo się rusza na szczęście. Wystarczy że przejade po brzuchu ręką i juz zaraz jest odzew. Cieszy mnie to bo w moim przypadku odchodzilabym od zmysłów. Oby tak do porodu.

Dziewczyny kupilyscie swoim facetom jakiś prezencik? Mój dostanie lizaka serduszko. Tak żeby poczuł moje dobre serce :-D

Agasim - gratulacje :-) Dostaliście antybiotyk na ten dodatni GBS?

Edda - ja właśnie się obudziłam, że to dziś są Walentynki... Myślałam, że na ten czas, to już będę daaaaaaaawno po :baffled:

Joasia - udanego randkowania z ginem :-p:-D Mój gin wczoraj podczas badania poruszał małego po główce, bo rozwarcie jakieś mam i chciał przyspieszyć poród... Bolało jak sto diabłów, normalnie konstelacje Kasjopei zobaczyłam w czasie badania i od wczoraj męczą mnie skurcze... Ale nieregularne i siedzę w domu i co....czekammmm:no:

Miłego dzionka babeczki :happy2:

Edit: Za to nocne pisanie to Was spiorę, bo siadam przed kompem i patrzę - nocne wpisy - pewnie ktoś rodzi, a ja nie....:dry:

reklama
Edda ja mojemu nic nie kupiłam, bo nie miałam okazji. On wymyślił, że pójdziemy po ginie gdzieś na obiad, to powiedziałam mu, że w sumie nastroju nie mam przez to nierozpakowanie i wolałabym, żeby on mi coś ugotował i kupił trochę drożdżówek z ciasta francuskiego. Spodobał mu się chyba ten pomysł, dlatego pewnie skończy się na makaronie z serem, albo czymś w tym stylu ;-) no chyba, że gin będzie miał dla mnie jakieś przełomowe wiadomości, to przed wizją szpitalnej diety się skuszę na ten obiad :tak:

Do góry