reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Wydaje mi sie, ze ten bol wynika z tego, ze maluchy wciskaja glowki w kanal rodny. Ja mam wrazenie, ze olek mi sie tam wciska na sile i rozciaga sobie droge na swiat. tylko dlaczeo to tak cholernie boli:/

a ja wlasnie znalazlam cudny przepis na wuzetke i zaginam do sklepu po smietanke:-) Jejku jak mi sie chce slodkiego:-):-):-)

reklama
To fakt bez Selerowej jakoś pusto na tym forum, w ogóle ndkąd dziewczyny się zaczeły wypakowywać to jakoś tak cicho się zrobiło,
kurcze jakiś zły dzień dziś mam wszystko mnie drażni :-( wiecie że ja jeszcze wózka nie kupiłam ba nawet nie zdecydowałam się na żaden , chciałabym aby ten tydzień się skończył bo jeszcze mam dwa egzaminy do zaliczenia a potem niech się dzieję co chcę :p

Ja już po wizycie. Opisałam w odpowiednim wątku,

Ale ja śpiąca. Znów nie spałam od 3 - 6. Zasnęłabym gdyby nie to, że obudziłam się na siku, zrobiłam siku położyłam się i myślę, że w sumie dawno ruchów nie czułam. No to dawaj chodź zaczęłam małą tam szturchać no i dzień dobry- obudziła się. Zaczęła skakać i hipać i już potem nie zasnęłam... Oj dziecko wyłaź już :D

ja tez juz bym chciala urodzic:-) Zastanawiam sie co odpowiedziec jesli ktos zapyta czy fajnie jest byc w ciazy:szok::-)
- pierwsze 3,5miesiaca zyganko i zmeczenie
-4-6 miesiac nawet ok bo nie bylo duzego brzucha i ogolne dobre samopoczucie
- od 6 miesiaca do dzis ciagla zgaga, zmiany nastrojow, roznorodne bole i to silniejsze kazdego kolejnego dnia, puchniecie itd

nie no fajnie byc w stanie blogoslawionym bo dzidzia jest pod serduchem:-):-):-)

Jestem, jestem, tylko trochę padnięta. Mikołaj jest cudny, śpi jak zabity 3-4 godziny, płacze tylko jak mu siusiaka potraktuję mokrą chusteczką. Mam problem z cycowaniem, bo w szpitalu jadł częściej i mam dużo pokarmu, którego teraz nie zjada. Muszę ściągać i z jednego cyca nawet 100 ml ściągam. Do tego nie umie jeszcze dobrze złapać, więc trochę mnie pogryzł. Ale poza tym jest ok.
Trochę jeszcze brzuch mnie boli i odrobinę krwawię, ciągną też szwy, paracetamol jest w użyciu.
Ale fajnie jest mieć Młodego po tej stronie:-)
Rozpakowujcie się powoli:-) będziemy pisać o dolegliwościach macierzyństwa, a nie ciążowych:-)
W piątek mężon jedzie po akt urodzenia i można już zgłaszać Mikołaja. Jutro zgłosimy go w przychodni, bo muszę umówić się już na wizytę i porobić badania.
Idę posprzątać po obiadku i wyszykować Maję na świetlicę. Jak mi się uda to wpadnę pózniej. Mam nadzieję, że za kilka dni unormuje się wszystko i będę miała czas i dla Was.

Trzymajcie się :-)

cześć laseczki:)

na dziś mam termin, o 5.40 obudził mnie ból brzucha i delikatne skurcze, wstałam umyłam się, zjadłam i miałam mniej więcej co 20 minut, ale ok. 13 się uspokoiło do takiego stopnia że się pół godziny zdrzemnęłam,aktualne jak stoję to co 10 min, jak siedzę na piłce to co 15 min:) chciałam prosić o trzymanie kciuków:-) torby spakowane a ja na razie spokojna, mimo że bolą jak cholera!

pozdrawiam Was!

reklama
Mnie też boli dół brzucha ale mały tak się wierci że nie wiem czy to on czy to skurcze
daje hata na 9 miesiąc ciąży ;-)

Do góry