reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Magdzik20 to woła o pomstę do nieba :no::wściekła/y::angry: Mnie to już nie dziwi...bo w Polsce lepiej nie bedzie a ludzie to nie ludzie...nawet nie zwietzęta.One mają nawet wiecej serca.

reklama
Aj wiele razy też miałam ten problem z lekarzem teraz jak coś to po 18 jadę na pomoc doraźna i tam nie ma problemu a pogotowie też nie zawsze chce przyjechać raz syn miał ponad 39 a dyspozytorka mi powiedziała żebym okłady robiła i leki podała bo do gorączki to oni nie wyślą karetki

Witam się ;-)
Magdzik współczuje boju z NFZetem. Ja też chce teraz się zapisać do przychodni bo jak sie przeprowdzilismy to jeszcze tego nie zrobiłam no ale w tej najbliższej mi powiedzieli że nie mają kontraktów podpisanych i zapiszą mnie ale musze mieć potwierdzenie z UM o adresie tymczasowym... Nosz mieszkam pół roku i niby adresów już niema a jak przychodzi co do czego to od razu problem :wściekła/y:
Ja moje wrota zamykam na dwa dni :laugh2: Jutro ma roczek od mojego chrześniak i do kitu jak to sie w jedną date zbiegnie, ja tak nie chce:sorry:
Już nawet nie marudze bo nic nowego sie nie robi ale zauważyłam że mam problem z zasnięciem a potem to bym spała.... i w dzień to samo.:baffled:
Miłęgo dnia.

Myg u mnie to samo. Wczoraj miał mój siostrzeniec urodziny i też nie chciałam wczoraj rodzić :D No ale się udało.

Dziewczyny jadę na wizytę... trzymajcie kciuki !

Grzechotka ja staram síę nie chodzić na nocną pomoc lekarską bo Ci lekarze są tragiczni w naszej przychodni wg nocnej pomocy lekarskiej mój mały miał 3 razy ospe i non stop dają tylko skierowanie do szpitala

Edda trzymam && Jak ci tam "pogrzebie" to napewno coś się ruszy, u mnie zaczoł od razu czop wychodzić:-p
Jaka tam jest piękna pogoda!! Przespacerowałam się do sklepu ale szła bym dalej bo tak fajnieee. Mój śpi to też za daleko się nie ruszam.Na obiad naleśniki i pomidorowa-od tygodnia za mną to chodzi:laugh2:
Bez selerowej jakoś tutaj cicho :sorry: Ona to zawsze miała co napisać :-p Ciekawe jak nasze mamy sobie radzą z cycowaniem, nic nie piszą, a przecież my się od was dużo nauczyć możemy :tak:

Hehe Joasia a Ty jeszcze nie rodzisz ?:-p Mi też ten czop odszedł i dupa:angry:
Byłam w lidlu i zachaczyłam o gazetke i od 10.02-16.02 jest promocja dziecięca. Dosyć ładne ciuszki ale nie tylko jakies kocyki, chusteczki, pampki. Polecam!

jezuśku jak mnie boli :angry::angry::angry::baffled::baffled::baffled::baffled: skurcze to niestety nie są ale w środku krocze tak mnie boli jakbym dziure miała i już głowę wystawiał az pośladki mnie bolą biodra i siedze i boli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
jezuśku jak mnie boli :angry::angry::angry::baffled::baffled::baffled::baffled: skurcze to niestety nie są ale w środku krocze tak mnie boli jakbym dziure miała i już głowę wystawiał az pośladki mnie bolą biodra i siedze i boli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Grzechotka - łączę się z Tobą w bólu... :szok: Ja od wczoraj jestem taka obolała jakby mnie słoń przysiadł... I jakieś skurcze są, ale nic się nie rozwija i to mnie dobija... Raz na jakiś czas boli naprawdę mocno, a później jest cisza... I w dodatku cały czas mnie w krzyżu napie****dala... Eh, już mam dość tej ciąży... :no::wściekła/y::angry:

Do góry