reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Ja mam termin na jutro, a zupelnie nic nie czuje...cos mi sie wydaje, ze zle mi wyliczyli ten termin porodu..

Te ostatnie dni sa strasznie ciezkie, niewiadomo co ze soba zrobic. Tak sie czlowiek kreci bez celu i czeka...ehhh. Ile mozna sprzatac, gotowac obiad....

Selerowa chcialabym juz porozmawiac na tematy zwiazane z macierzynstwem. Ale masz szczescie, ze Ci sie taki zloty chlopak trafil :) Ciekawa jestem jaki moj synek bedzie...

Magdzik a jak Twoj synek? Lepiej sie juz czuje?

reklama
Dzasti trzymam kciuki ;-)
Blidwillow dzięki mały ogólnie czuję się dobrze, wariuje jak zawsze kaszel go męczy ale najgorzej to rano się dusi,on ma podejrzenie o astmę tak więc wydaję mi się że to od tego do tego miał refluks niby wyleczony no ale badań po leczeniu żadnych już nie miał:/

Młody śpi a ja na zakupy ruszam na jutro na obiad ;-)

Magdzik możesz mu instalacje z robić najlepiej z nebulizatora nawlizaj powietrze w pokoju to bardzo pomaga my przechodzilismy przez to samo niestety kuba przez 3 lata był na lekach na astmę i wziewnych i tabletkach ale dzięki temu dziś jest całkiem zdrowy a nawilżacz bardzo się przydaje w takich przypadkach

hej dziewczynki, bardzo przepraszam za prawie 2 miesieczna przerwę, albo i dluzej???podczytuje was, ale po czasie już nie wbiłam się w tematy i jakos tak czas sobie leciał i leciał i zrobila się moja dziura w tym watku, za co chce jeszcze raz bardzo przeprosić. Otoz ja jeszcze jestem w dwupaku, cholernie boje się porodu, z drugiej strony jest mi już ciężko z brzucholem lazic, tzn kulac się :tak:i zazdroszczę rozpakowanym kobitkom. Pierwszy termin wg usg minal mi wczoraj, drugi mam 6,7 luty a wg miesiączki 12, 15 luty, wiec czekam...

blinwillow Ty już masz 41 tc to w sumie naprawdę na dniach, ja tez się krece, snuje, rano mam więcej energii i jakos planuje caly dzień, a po południu detka niemozliwa ze mnie i odkładam na jutro większość rzeczy...

Grzechotka na inhalacjach lecimy cały czas, teraz to bez nebulizatora nie wyobrażam sobie życia, a jaki nawilżacz możesz polecić?
Kasoku faktycznie dawno Cię nie było na forum, zaglądaj tu częściej ;-)

Magdzik ja mam nawilżacz Boneco i bardzo sobie chwale jest drogi niestety ale wart swojej ceny mamy go 6 lat i naprawdę dobrze działa sam ustala wilgotność i z jaką mocą powinien pracować daje i zimną i ciepłą chmurkę bardzo mało osadza się kurzu w pokoju ma taki jin srebra ktory zabija wiele bakterii i oczyszcza powietrze dodatkowo

A ja mam skurcze co 10 min ale nie są bolesne mocno i głównie w górnej części brzucha wzięłam prysznic ale skurcze się powtarzają ci chwila fo kibelka latam ale praktycznie nic nie robię tylko troszkę poleci i już
Ech pewnie znowu fałszywy alarm

Grzechotka no to mam nadzieję że to już to ;-)

a ja się mocze w wannie mąż w pracy młody śpi aja nie wiem co ze sobą począć
dziś próbowałam się dodzwonić do szpitala i zapisać się na ktg ale że dzisiejszy dzień nie był tym szczęśliwym to nikt nie raczył odebrać :p

reklama
Do góry