reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Hejka. A ja mam bóle dziąseł? Zębów? Pół paszczy mnie boli. To już czwarty rax w tej ciąży i nic nie pomaga. No i jak wy chodzę jakby główka już wisiała. A ruchy są bardzo bolące. Że dziś humor kiepski to wygadałam się mężowi ze swojego losu i myśli ale mówi że jeśli mi to pomogło to ok ale nic nie zakumał. Hehe ale mi lżej

Kasoku no jesteś! Co u Ciebie?

reklama
Dzień dobry Dziewczynki ;-)

Spać mi się już dawno nie chce. Pół wargi mnie boli przez tą opryszczke. Duża nie jest, ale już dawno mialam i mnie wkurza. Pewnie mi wyszła ze stresu. Zawsze tak mam jak się zbliża jakis wielki dzień.
Blindwillow z tego co kojarzę, to też miałaś niedawno. Lekarz Ci coś na ten temat mówił? Bo ja dopiero mojego zobaczę w czwartek, ale wydaje mi się, że trzeba czekać aż zejdzie i tyle.

Grzechotka, Dzasti trzymam kciuki :-) Dajcie znać jak się akcja rozwija ;-)

No niestety skurcze przeszły ok 22 poszłam spać potem obudziły mnie o 3 nieco mocniejsze ale teraz znowu cisza :-( no to następny dzień przed nami dziś ktg
Do cc równo tydzień

Dzien dobry,

U mnie tez cisza. Niedlugo jade na ktg. Pierwszy raz...ciekawe co mi powiedza....

Tak Joasia, dobrze pamietasz. Moja gin powiedziala, ze ta na ustach grozna nie jest...mi zeszla po 3 dniach i malutka byla na szczescie..

Witam tak przelotem i lecę szykować Maję do szkoły. Mikołaj już nie śpi, gapi się na mnie. Taki mały E.T.:-) w nocy znowu walczył ze mną ponad 2 godziny. Mleko oczywiście znowu trzeba było ściągać. Muszę chyba te osłonki kupić, bo mi zeżre całe cyce.
Dziś mam gości, przyjeżdża siostra z rodzinką zobaczyć naze cudo. Trzeba ogarnąć chałupkę, bo wczoraj nie dałam rady.

Mikołaj właśnie podłożył bombę biologiczną:-)

No to lecę:-)
Tym, które chcą życzę rozpakowania:-) ciepełko idzie, więc będzie można skrócić werandowanie:-)

Dzísiaj noc w miare przespana :-) zaraz się biore za sprzątanie wstawie zupe lece do lekarza z młodym a potem czas zabrać się za pisanie pracy zaliczeniowej no i prasowanie tak się do mnie uśmiecha ale jakoś mi się nie chce za to zabrać :/
ciekawe jak tam dzasti :-)

fajnie że już na te ktg chodzicie ja mam się dopiero zgłosić 14.02

Dzień dobry :)

a ja trochę wczoraj poćwiczyłam (zaledwie 20 minut) i teraz czuję się jakby nieco połamana... ale lekarz zalecił lekkie ćwiczenia kilka razy w tygodniu, więc posłusznie je wykonuję ;P Na wcześniejszym etapie ciąży bałam się, że ćwiczeniami przyspieszę poród a teraz kiedy jest już 37 tydzień jakoś mniej się tego obawiam, tym bardziej że nie czuję żeby poród się zbliżał...

A Wy ćwiczyłyście/ćwiczycie w ciąży? Macie jakieś doświadczenie związane z przyspieszeniem porodu przez wysiłek fizyczny?

Witam.

Aaaale się dziś wyspałam :D w końcu :)

Agawilq ja ze sportu tylko Eurosport :D Nie powiem miałam ochotę na spacery, basen ale lekarz zakazał nawet seksu więc się z nim nie kłóciłam.

reklama
Do góry