reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Dziewczyny problem w tym że on chce jeść ale cokolwiek bym nie zrobiła to mówi że nie dobre teraz to już nawet dania które zawsze mu smakowały on chciałby tylko frytki i pizze jeść to jest pyszne :O:-(

Karolina ja też strasznie spuchnieta jestem nogi jak balony jak ruszam stopą to czuję jak mi się skóra naciąga ale cieszmy się że to nie lato bo by było jeszcze gorzej

Ostatnia edycja:
reklama
Zazdroszczę dziewczynom, które mają już swoje maleństwo przy sobie. Mi zostały jeszcze 24 dni... Na samą myśl o porodzie robi mi się słabo... a rodzić będziemy naturalnie bo "malutka" (3025 g) od początku ciąży ułożona jest prawidłowo :)Współczuję Wam złego samopoczucia... Mam wrażenie, że ja jakoś całkiem nieźle znoszę tę ciążę. Ostatnio zaczęły puchnąć mi stopy i łydki, no i czasami dopada mnie zgaga. Chyba nie jest najgorzej ;P

O jaka jestem wściekła. Leży ze mna jakąś chora muzulmanka przez 6 godzin wisiała na telefonie bo imienia nie miała dla dziecka. Potem spytala czy może swiatlo zgasić ok i zapalila w toalecie wiec mówię stąd jak nie korzystasz bo mass nad swoim łóżkiem a ta udaje ze nie słyszy. Więc zapalilam ja swoje nad łóżkiem na maxa i juz się kreci o jak mi jej szkoda. Ja i tak spać nie mogę bo mnie nosi a jutro wychodzę to się wyspie.

Agawilq ja też czekam na Zuzię - to będzie z 3 albo 4 Zuzie, bo już jedna jest ;-)

Verita współczuję!!! Dobrze, że u nas prawsopodobieństwo trafienia na muzułmankę w sali jest niewielkie ;-)

Ja z dnia na dzień czuję się coraz lepiej. Gdyby nie dzidzia w brzuchu, to bym nie czuła, że jestem w ciąży. Wszystko się zatrzymało. Tak się tym przejęłam, że nie mogę spać. Jeszcze chwila i dostanę depresji. Oddajcie mi troche skurczy - niech bolą, przynajmniej będę wiedzieć, że coś się dzieje. Wydaje mi się, że brzuch jest jeszcze wysoko - nawet on jest przeciwko mnie :-(

Nie chodzi o religię tylko brak myślenia ale w tamtym roku też trafilam na jedną taka zaczęła piosenki afrykanskie śpiewać dziecku. Z Etiopii byla ale tez muzul. Tylko tamta jakaś normalna a ta chora laska. 23 lata jedno dziecko ze 4 i małżeństwo zaaranżowane przez rodziców. A widać ze wychowana w uk. Ciągle kogoś wyzywa przez telefon a sama nawet nie może wybrac imienia dla wlasnego dziecka. Okropna jeszcze chrapie.
A tak w ogóle to czemu wy też nie spicie???
Dla mnoe czekanie twz było nie fajne. Juz tak się cieszę ze jest po wszystkim zw malutka już kolo mnie.
Oj przycisnelam alarm :-o

Ja dostałam własnie wścieklizny, Na ustach rośnie mi opryszczka i szukam plasterków... Oczywiście tłukę się przy tym niesamowicie, żeby mąż miał karę, bo podejrzewam, że są w pudle w piwnicy. O przyniesienie wszystkich pudeł prosiłam od miesiąca, bo brakuje mi tu jeszcze innych rzeczy. Jak się przeprowadzaliśmy mówiłam, żeby podczas pakowania podpisywał pudła tak jak ja, czyli ogólnie mniej więcej bezpośrednio na pudle - rzeczy z szafki spod tv, albo ubrania na lato. No, ale on był "mądrzejszy" i pudła, które on pakował podpisywał numerkami, a zawartość opisywał na kartce, którą od razu gdzieś zgubił.
Mnóstwo rzeczy jest jeszcze w piwnicy, bo w mieszkaniu są tylko te, które tylko jego zdaniem są potrzebne i tym sposobem np. jego wszystkie ubrania są wypakowane, a moje nie, bo po co, jak i tak w nie nie wejdę. Argumenty, że mogą tam wejść mole czy inne dziadostwo go nie przekonują. Kazałam przynieść wszystko, ale do dziś nie zostało rozpakowane ani jedno pudło więcej :wściekła/y: Coś czuję, że zaraz rozpętam tu piekło :angry:

Joasia he he dobry ten twój mąż tak jak mój zawsze mądrzejszy :-D

A co do pacjentek na sali to ja po pierwszym porodzie miałam laske ci tak chrapala że dziewczyny obok z sali się nawet budziły ona spala jak kamień jak jej dziecko płakało raz to ją nawet po twarzyczce splaskalysmy żeby do dziecka wstała nic nie dało wiec poszliśmy po położna i ona ja nbudziła . Jak poszła do łazienki to godzinę jej nie było a dziecko się drze a laska włosy na prostownice układala :O wszystkie przypadki możliwe mam nadzieję że teraz będzie lepiej :-D

reklama
Jestem tak zła że aż mnie głowa boli próbowałam się eo lekarza dodzwonić i albo non stop zajęte albo nie odbierali a teraz nie ma już numerków :/ młody mí się dusi

Do góry